Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: 30000lightyears
  • Зачленет: 08:29, 20 јануари 2019 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 7.195
  • Број на приврзани сметки: 67
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org13:48, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:40, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:02, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org02:12, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org15:06, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:29, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)246
cv.wikipedia.org09:24, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:46, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org08:29, 20 јануари 2019нова сметка(?)151
en.wikibooks.org18:12, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:30, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org17:37, 3 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:31, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:07, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:18, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:17, 15 март 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org17:20, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:00, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org01:59, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:13, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org10:13, 20 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org08:38, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org13:42, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org17:07, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:02, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org15:06, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:17, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:31, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org10:47, 26 март 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:03, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:30, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:47, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org08:47, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)51ipblock-exempt
mk.wikipedia.org12:07, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org02:15, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:54, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:44, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org15:24, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:30, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org06:11, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org17:20, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:41, 5 јануари 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:29, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:31, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:17, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org09:25, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org07:25, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:56, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org04:15, 8 август 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:05, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org09:06, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:05, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:48, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)172
wikimania.wikimedia.org09:54, 5 август 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org06:55, 13 февруари 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org16:41, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:17, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:38, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org03:54, 23 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:12, 8 февруари 2019создадена со најавување(?)6.569extendedconfirmed, ipblock-exempt, patroller, rollbacker, transwiki
zh.wikibooks.org05:25, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org09:48, 17 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org08:07, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org08:42, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikiversity.org09:37, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org06:18, 16 март 2019создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org17:32, 13 април 2019создадена со најавување(?)0