Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)60
en.wikipedia.org08:25, 1 ноември 2011нова сметка(?)9.328extendedconfirmed
en.wikibooks.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:31, 23 август 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org04:12, 10 јануари 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:45, 11 август 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org01:46, 15 март 2014создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:10, 4 март 2014создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org10:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)26