Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org06:51, 16 март 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org05:54, 4 мај 2015создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org04:56, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org14:45, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:39, 16 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org09:06, 5 август 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:00, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org14:21, 21 февруари 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:49, 28 април 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org04:35, 24 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org17:13, 27 април 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org07:57, 8 јули 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org17:04, 3 мај 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:15, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:45, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)186
cs.wikipedia.org06:30, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org15:29, 4 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:18, 8 јули 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:43, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)24
en.wikibooks.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:02, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:26, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:00, 23 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org08:02, 8 јули 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:06, 8 јули 2015создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:39, 23 февруари 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:57, 16 март 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org17:21, 27 октомври 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org08:10, 12 јули 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:32, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:49, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org10:27, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:16, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org04:04, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:49, 23 мај 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org04:36, 5 април 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:45, 31 декември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:13, 2 април 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:55, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org05:58, 19 април 2014создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org13:30, 29 март 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org12:12, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:06, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org15:52, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org06:17, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:56, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:55, 28 февруари 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:52, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:08, 31 декември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:01, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org06:52, 16 март 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:12, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:55, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org11:48, 17 април 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:49, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org04:03, 30 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:17, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org11:22, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:08, 5 ноември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:00, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org06:13, 4 август 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:42, 6 февруари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:56, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:23, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org06:03, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org08:13, 2 април 2014нова сметка(?)56ipblock-exempt
zh.wikibooks.org06:11, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org14:37, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org10:26, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)0