Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: 21stCenturySloth
  • Зачленет: 14:39, 24 септември 2018 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 808
  • Број на приврзани сметки: 59
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org00:16, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:20, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org12:33, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org16:27, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org13:04, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:33, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:51, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org04:13, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:02, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org22:42, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:22, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:50, 24 септември 2018создадена со најавување(?)147
en.wikibooks.org15:14, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org14:47, 9 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:59, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:22, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org20:38, 20 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:40, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:40, 26 септември 2018создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org14:05, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:21, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org22:19, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:39, 24 септември 2018нова сметка(?)625
fr.wikibooks.org15:14, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org10:00, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:31, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org17:48, 24 септември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:08, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)3
he.wikipedia.org13:20, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:15, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:50, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:10, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:53, 7 декември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org14:03, 11 ноември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:40, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:15, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org15:28, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:40, 24 септември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org12:00, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:40, 24 септември 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org14:40, 24 септември 2018создадена со најавување(?)7
nl.wikipedia.org21:46, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org01:00, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org03:10, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:22, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:22, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:57, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:01, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:09, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org11:19, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:43, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:04, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:20, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:20, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:18, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:19, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:06, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:53, 7 декември 2018создадена со најавување(?)22
zh.wikipedia.org12:46, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0