Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org19:36, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org07:06, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:25, 11 септември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org04:10, 7 јануари 2009нова сметка(?)284
en.wikibooks.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org03:05, 4 мај 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:09, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org04:09, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org03:02, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:47, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
nds.wikipedia.org03:03, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org04:49, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:08, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:40, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org03:45, 1 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:07, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org19:07, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org01:12, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0