Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: 20041027 tatsu
  • Зачленет: 15:57, 16 мај 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 32.977
  • Број на приврзани сметки: 801
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:49, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org04:30, 27 мај 2020создадена со најавување(?)3
ady.wikipedia.org20:19, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org16:48, 25 септември 2019создадена со најавување(?)5
af.wikibooks.org09:49, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org14:11, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org18:13, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org00:45, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org16:48, 25 септември 2019создадена со најавување(?)4
alt.wikipedia.org17:18, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org14:43, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:44, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org09:53, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org19:09, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org09:54, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:47, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org09:59, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org17:20, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:59, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org16:55, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)7
ar.wikibooks.org10:01, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikimedia.org10:01, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org15:50, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org14:24, 18 септември 2020создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org05:01, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org12:25, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org22:07, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org05:56, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org18:15, 25 август 2020создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
ast.wiktionary.org06:13, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org07:08, 13 април 2020создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org12:39, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org05:56, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org12:13, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
awa.wikipedia.org06:01, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:49, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org03:32, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org19:13, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org16:48, 18 јули 2019создадена со најавување(?)28
az.wikibooks.org19:47, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)4
az.wikiquote.org19:18, 22 септември 2020создадена со најавување(?)4
az.wikisource.org15:05, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org22:19, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org19:40, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org18:48, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org11:47, 19 март 2020создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org07:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org22:05, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org08:04, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org18:16, 25 август 2020создадена со најавување(?)5
bcl.wiktionary.org17:23, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:07, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org20:20, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org18:11, 22 септември 2020создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org04:16, 1 септември 2019создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org02:52, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org15:36, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org15:38, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)4
be.wikisource.org15:38, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org15:38, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org03:28, 21 април 2020создадена со најавување(?)15
bg.wikibooks.org15:40, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org18:58, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org15:41, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org16:06, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org09:03, 28 август 2020создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org18:58, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org13:56, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org14:16, 19 јули 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:37, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org19:32, 23 август 2020создадена со најавување(?)19
bn.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org15:23, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org16:53, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org15:51, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org12:09, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)3
bpy.wikipedia.org08:43, 28 август 2020создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org17:40, 28 март 2020создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org15:53, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org15:54, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:31, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org16:25, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org15:58, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org15:58, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:27, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org15:56, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org16:00, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org16:01, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org16:55, 28 август 2020создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org14:48, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)18
ca.wikibooks.org13:56, 25 септември 2020создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org16:11, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org21:52, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org15:17, 21 септември 2020создадена со најавување(?)6
ca.wikisource.org14:15, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org09:39, 27 август 2020создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org12:34, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org19:53, 23 август 2020создадена со најавување(?)5
ceb.wikipedia.org11:07, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org13:23, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)3
chr.wikipedia.org15:42, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org16:17, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org18:38, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org06:56, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org19:46, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org12:15, 1 декември 2018создадена со најавување(?)96
co.wikipedia.org11:46, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
co.wikimedia.org16:19, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)3
co.wiktionary.org23:04, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org21:49, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org06:04, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org16:22, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org16:23, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org09:50, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)14
cs.wikibooks.org18:19, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org16:37, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:36, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:56, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:41, 21 септември 2020создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org11:45, 26 август 2020создадена со најавување(?)11
cu.wikipedia.org14:57, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org20:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org16:24, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:02, 23 август 2020создадена со најавување(?)7
cy.wikibooks.org16:26, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:28, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org10:52, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org11:43, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org16:50, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:57, 27 мај 2020создадена со најавување(?)12
da.wikibooks.org17:49, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org21:41, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org18:10, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org13:39, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org20:41, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)17
de.wikibooks.org14:22, 18 септември 2020создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org18:15, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org15:20, 21 септември 2020создадена со најавување(?)6
de.wikisource.org00:43, 13 септември 2020создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org14:24, 18 септември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org18:44, 16 септември 2020создадена со најавување(?)3
de.wiktionary.org11:43, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org15:32, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)28
diq.wikipedia.org21:53, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org17:26, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org16:28, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)9
dsb.wikipedia.org14:58, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org16:29, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org18:45, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org18:46, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org18:46, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org18:46, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org03:47, 16 септември 2019создадена со најавување(?)17
el.wikibooks.org12:15, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org14:12, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org18:49, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org16:06, 16 септември 2020создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org18:49, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org10:24, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org16:31, 24 август 2020создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org13:35, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:51, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)153
en.wikibooks.org03:05, 15 септември 2020создадена со најавување(?)14
en.wikinews.org08:30, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)23
en.wikiquote.org10:16, 7 јули 2020создадена со најавување(?)31
en.wikisource.org16:37, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org14:22, 18 септември 2020создадена со најавување(?)4
en.wikivoyage.org14:44, 6 јули 2020создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org09:58, 11 јуни 2019создадена со најавување(?)5
eo.wikipedia.org16:49, 25 септември 2019создадена со најавување(?)9
eo.wikibooks.org18:32, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
eo.wikinews.org08:49, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org08:43, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org03:27, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org10:34, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org17:30, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:41, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)47
es.wikibooks.org15:09, 18 септември 2020создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org20:32, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org14:26, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:27, 13 септември 2020создадена со најавување(?)2
es.wikiversity.org18:09, 22 септември 2020создадена со најавување(?)8
es.wikivoyage.org18:36, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org16:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)20
et.wikipedia.org05:35, 17 март 2019создадена со најавување(?)7
et.wikibooks.org18:08, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org18:52, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:39, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org16:37, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:30, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org15:05, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)23
eu.wikibooks.org18:53, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:53, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org14:49, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org15:32, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org18:28, 22 септември 2020создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org11:48, 29 мај 2019создадена со најавување(?)15
fa.wikibooks.org12:47, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org12:29, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:10, 25 септември 2020создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org10:37, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org14:49, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org12:12, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org17:08, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:18, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org08:39, 28 април 2019создадена со најавување(?)6
fi.wikibooks.org15:03, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org12:32, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org12:32, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)3
fi.wikiquote.org15:23, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org12:33, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org15:00, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)68
fi.wikivoyage.org10:35, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org16:43, 24 август 2020создадена со најавување(?)95
fj.wikipedia.org15:36, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org12:34, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:55, 5 ноември 2021создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org07:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org12:35, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org03:32, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org07:41, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:37, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)57
fr.wikibooks.org19:28, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org21:51, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikiquote.org12:16, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org16:57, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org15:10, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org15:14, 21 септември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org17:27, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org15:17, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org19:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org12:38, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org12:40, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org14:13, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org13:43, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:38, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org15:51, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org19:09, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)1
gd.wikipedia.org03:23, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org03:30, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org16:26, 29 август 2020создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org18:24, 21 јуни 2019создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org12:42, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org17:27, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org12:42, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:22, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org06:15, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org12:43, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org16:05, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org12:43, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:49, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org12:44, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org19:54, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikiquote.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org17:39, 21 септември 2020создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org08:59, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org08:08, 27 март 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org12:15, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org12:45, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:22, 28 април 2020создадена со најавување(?)23
ha.wikipedia.org07:34, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org12:56, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:35, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org10:04, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org08:03, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org15:20, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:09, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org03:30, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org10:36, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org12:13, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org15:05, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org17:28, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)62
hi.wikibooks.org14:28, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org11:15, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org00:22, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:29, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org12:07, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)1
hi.wiktionary.org16:38, 29 август 2020создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org19:38, 23 август 2020создадена со најавување(?)18
hr.wikibooks.org16:42, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org13:11, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org16:34, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org16:29, 7 септември 2020создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org16:14, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org10:30, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org16:46, 9 мај 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org15:36, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)13
hu.wikibooks.org15:07, 18 септември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org14:51, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org03:32, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org18:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org19:32, 23 август 2020создадена со најавување(?)5
hy.wikibooks.org17:30, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:07, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org15:29, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org11:41, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org06:02, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ia.wikipedia.org20:18, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org17:30, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org16:10, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:57, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)61
id.wikibooks.org08:43, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org17:52, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)10
id.wikisource.org03:30, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:11, 4 септември 2020создадена со најавување(?)10
ie.wikipedia.org06:36, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org17:31, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:12, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
ik.wikipedia.org17:31, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org16:45, 7 септември 2020создадена со најавување(?)3
incubator.wikimedia.org22:00, 18 мај 2020создадена со најавување(?)9
inh.wikipedia.org09:44, 27 август 2020создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org20:35, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org16:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:13, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
is.wikibooks.org17:31, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org17:31, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org17:31, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org03:32, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:07, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)18
it.wikibooks.org12:31, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:38, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:21, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org16:56, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org08:47, 22 септември 2020создадена со најавување(?)4
it.wikivoyage.org15:59, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org19:14, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org17:17, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)14
iu.wiktionary.org15:03, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org04:48, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org15:57, 16 мај 2018нова сметка(?)17.296extendedconfirmed, rollbacker
ja.wikibooks.org10:45, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)52
ja.wikinews.org19:18, 30 декември 2018создадена со најавување(?)50
ja.wikiquote.org10:14, 7 јули 2020создадена со најавување(?)91
ja.wikisource.org09:47, 13 јули 2019создадена со најавување(?)152
ja.wikiversity.org18:03, 17 септември 2020создадена со најавување(?)61
ja.wikivoyage.org14:52, 16 септември 2020создадена со најавување(?)132
ja.wiktionary.org15:45, 5 декември 2018создадена со најавување(?)2.263
jbo.wikipedia.org17:37, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org17:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:17, 26 август 2020создадена со најавување(?)3
jv.wikisource.org10:44, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org16:05, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:15, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:24, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org19:23, 7 април 2020создадена со најавување(?)8
ka.wikibooks.org17:47, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org20:32, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:39, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:35, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
kbp.wikipedia.org21:35, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org16:58, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org15:09, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org16:06, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:33, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org09:03, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org11:23, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org16:14, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org17:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:55, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
km.wikibooks.org12:27, 21 октомври 2020создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org19:40, 23 август 2020создадена со најавување(?)9
kn.wikiquote.org17:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org15:22, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org15:23, 21 септември 2020создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org15:44, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:10, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)33
ko.wikibooks.org16:19, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org09:46, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org04:01, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)100
ko.wikisource.org03:33, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikiversity.org18:12, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org16:46, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org17:47, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org12:12, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org03:40, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org20:03, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:47, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org17:47, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:14, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:15, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org21:57, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:32, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org18:41, 23 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:36, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:17, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:11, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
la.wikibooks.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:13, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
la.wiktionary.org16:04, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org19:53, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org19:36, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org19:40, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org16:41, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
lfn.wikipedia.org20:16, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
lg.wikipedia.org14:51, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:33, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org17:48, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:19, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org14:24, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org08:40, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org06:00, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org07:25, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
lmo.wiktionary.org18:12, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:03, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org15:57, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:00, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org19:41, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:01, 6 мај 2020создадена со најавување(?)12
lt.wikibooks.org14:26, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:41, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org17:49, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org16:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:33, 23 мај 2020создадена со најавување(?)14
lv.wiktionary.org15:08, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org05:55, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org21:10, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:06, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)2
mdf.wikipedia.org08:34, 27 октомври 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:57, 16 мај 2018создадена со најавување(?)17
meta.wikimedia.org15:57, 16 мај 2018создадена со најавување(?)1.246autopatrolled
mg.wikipedia.org19:51, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:07, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org21:05, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org16:17, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
min.wiktionary.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org16:31, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org04:58, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org02:52, 11 април 2020создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org19:52, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:01, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:41, 23 август 2020создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org18:31, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org15:11, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org08:50, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org16:03, 5 септември 2020создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org17:17, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org06:53, 24 август 2020создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org12:13, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org18:16, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org16:36, 15 јуни 2021создадена со најавување(?)4
mrj.wikipedia.org16:55, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org17:50, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org08:43, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org16:11, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org15:55, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org09:54, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:27, 26 март 2020создадена со најавување(?)18
ms.wikibooks.org15:29, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org10:52, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org18:14, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org17:51, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org20:22, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:45, 5 септември 2020создадена со најавување(?)1
mx.wikimedia.org19:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org17:43, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:34, 23 август 2020создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org06:33, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org14:54, 26 август 2020создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org14:58, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org17:51, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:49, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org17:51, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:39, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org17:51, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:15, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:23, 27 април 2020создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org17:51, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:23, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
ne.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org17:52, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org09:53, 27 август 2020создадена со најавување(?)2
nia.wikipedia.org02:57, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org17:52, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:39, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)8
nl.wikibooks.org16:23, 25 септември 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org19:54, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org16:43, 7 септември 2020создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org17:40, 4 декември 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org14:25, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org15:44, 14 септември 2020создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org16:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)5
nn.wikipedia.org09:53, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)6
nn.wikiquote.org17:52, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org17:52, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org08:22, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:19, 27 јули 2019создадена со најавување(?)22
no.wikibooks.org16:03, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org19:54, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org20:15, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org19:00, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org17:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org19:26, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
nqo.wikipedia.org19:43, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org13:43, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:38, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org16:44, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org17:10, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org06:15, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org19:53, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
oc.wikibooks.org17:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org14:41, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org15:42, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org07:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org06:08, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org19:35, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org17:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org17:14, 29 август 2020создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org09:38, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org15:45, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org16:28, 29 август 2020создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org08:35, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org04:45, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:44, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:19, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org12:41, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:24, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org12:42, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org16:26, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org08:39, 28 април 2019создадена со најавување(?)16
pl.wikibooks.org15:21, 21 септември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org14:25, 19 февруари 2021создадена со најавување(?)15
pl.wikinews.org10:48, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org14:25, 25 септември 2020создадена со најавување(?)13
pl.wikisource.org00:15, 13 септември 2020создадена со најавување(?)27
pl.wikivoyage.org16:23, 25 септември 2020создадена со најавување(?)3
pl.wiktionary.org16:40, 24 август 2020создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org16:28, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org14:45, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org22:01, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org19:44, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org17:53, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org14:34, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
ps.wikivoyage.org10:38, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:44, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:41, 29 април 2019создадена со најавување(?)13
pt.wikibooks.org02:52, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikimedia.org19:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:52, 23 август 2020создадена со најавување(?)5
pt.wikiquote.org22:05, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikisource.org04:36, 13 септември 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org03:54, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)4
pt.wikivoyage.org10:39, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org16:31, 24 август 2020создадена со најавување(?)8
pwn.wikipedia.org14:56, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)437
qu.wikipedia.org19:33, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org17:54, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org00:28, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org17:40, 12 март 2021создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org16:09, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:18, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org17:54, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:13, 29 март 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org19:47, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org15:05, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:19, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:01, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org05:35, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org13:34, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org17:05, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org19:44, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org10:22, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)26uploader
ru.wikibooks.org15:11, 21 септември 2020создадена со најавување(?)2
ru.wikimedia.org18:11, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:37, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org11:16, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org03:31, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org18:14, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org16:07, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org18:14, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org06:15, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org17:55, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:03, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
sah.wikiquote.org05:57, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org15:29, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org07:25, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:13, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org17:55, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org04:44, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org17:55, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:13, 9 март 2021создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org19:45, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org13:19, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org19:34, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org11:40, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org17:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org16:21, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:10, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org15:38, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org15:52, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org18:44, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org16:15, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org19:46, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org17:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:06, 3 февруари 2019создадена со најавување(?)8
sh.wiktionary.org17:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org16:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:12, 14 март 2019создадена со најавување(?)43
simple.wiktionary.org18:43, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)2
si.wikipedia.org06:39, 24 август 2020создадена со најавување(?)11
si.wikibooks.org07:36, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org16:15, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org05:52, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org17:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:41, 23 август 2020создадена со најавување(?)4
sk.wikibooks.org18:51, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org02:52, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org17:56, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
sk.wiktionary.org10:07, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:32, 23 август 2020создадена со најавување(?)13
sl.wikibooks.org18:12, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org14:33, 18 септември 2020создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org15:15, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org12:46, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org16:29, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org05:58, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org18:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org18:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:12, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:30, 13 септември 2020создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org12:14, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org15:05, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org10:12, 8 декември 2018создадена со најавување(?)20
sq.wikipedia.org19:45, 23 август 2020создадена со најавување(?)6
sq.wikibooks.org18:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org16:15, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org14:42, 4 декември 2020создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org18:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:10, 5 август 2020создадена со најавување(?)11
sr.wikibooks.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:45, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org20:02, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:26, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:14, 4 септември 2020создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org12:23, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:43, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org16:35, 7 септември 2020создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org12:13, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
su.wikiquote.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:46, 3 април 2019создадена со најавување(?)4
sv.wikibooks.org19:28, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)8
sv.wikinews.org18:00, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org20:03, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org15:18, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org16:24, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org12:26, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org11:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org19:55, 23 август 2020создадена со најавување(?)8
sw.wiktionary.org11:23, 17 септември 2020создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org20:12, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org08:39, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org03:57, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)6
ta.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org17:59, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org17:51, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org15:14, 14 септември 2020создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org19:25, 26 август 2020создадена со најавување(?)9
tay.wikipedia.org17:14, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org19:36, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org17:26, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org19:57, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:28, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)1
test.wikidata.org20:01, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:27, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org19:44, 23 август 2020создадена со најавување(?)10
te.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org00:24, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:52, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org17:58, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org18:14, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:18, 15 јули 2019создадена со најавување(?)21
th.wikibooks.org15:24, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:34, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)2
th.wikisource.org03:33, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org18:26, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
ti.wiktionary.org19:46, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org17:58, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:18, 5 мај 2020создадена со најавување(?)8
tl.wikibooks.org15:38, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org14:16, 25 септември 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org17:58, 1 април 2021создадена со најавување(?)4
tn.wiktionary.org17:58, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:43, 23 јули 2019создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org17:40, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org17:40, 1 април 2021создадена со најавување(?)3
trv.wikipedia.org16:49, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:56, 24 март 2019создадена со најавување(?)8
tr.wikibooks.org15:09, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org17:40, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org10:15, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org03:27, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org17:40, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org11:39, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org21:04, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org17:57, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:46, 9 мај 2020создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org17:57, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org17:39, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org03:31, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:39, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org16:56, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org17:39, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org18:13, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org18:22, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org12:28, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org17:39, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:48, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)17
uk.wikibooks.org17:36, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org23:45, 29 јануари 2021создадена со најавување(?)1
uk.wikiquote.org12:28, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org03:27, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org10:40, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org16:43, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org19:33, 23 август 2020создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:24, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org15:49, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:25, 23 август 2020создадена со најавување(?)10
uz.wikiquote.org17:39, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org16:10, 4 септември 2020создадена со најавување(?)5
vec.wikipedia.org19:03, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org16:20, 2 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org10:44, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org07:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org17:38, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:26, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)17
vi.wikibooks.org17:02, 30 септември 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org14:43, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org15:19, 17 септември 2020создадена со најавување(?)4
vi.wikivoyage.org16:19, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org14:49, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
vls.wikipedia.org18:52, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org19:47, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org17:57, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org06:14, 5 август 2019создадена со најавување(?)10
wa.wikipedia.org19:59, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org17:35, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org08:21, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:00, 22 јануари 2019создадена со најавување(?)8.747
wikimania.wikimedia.org14:29, 30 мај 2019создадена со најавување(?)11
wo.wikipedia.org17:31, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org17:34, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org17:34, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org22:08, 18 мај 2020создадена со најавување(?)5
xal.wikipedia.org15:43, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)5
xh.wikipedia.org13:58, 25 септември 2020создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org19:35, 23 август 2020создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org20:06, 23 август 2020создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org17:33, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
yi.wiktionary.org17:33, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org14:36, 4 септември 2020создадена со најавување(?)2
yue.wiktionary.org13:53, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org08:39, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org09:38, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org09:45, 21 јули 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org07:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikisource.org17:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org15:43, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:32, 2 јуни 2019создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org15:16, 9 декември 2018создадена со најавување(?)64
zh.wikibooks.org13:45, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org07:24, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:46, 21 септември 2020создадена со најавување(?)3
zh.wikisource.org03:27, 13 септември 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org18:36, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)9
zh.wikivoyage.org16:03, 16 септември 2020создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org18:01, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org16:28, 24 август 2020создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org17:32, 1 април 2021создадена со најавување(?)0