Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org10:47, 9 март 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:44, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:41, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:15, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)1
bat-smg.wikipedia.org16:35, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:11, 24 август 2009создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org10:30, 5 септември 2008создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:21, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:47, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:23, 19 септември 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org18:59, 30 јули 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org17:19, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org19:18, 1 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:40, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org18:38, 31 јули 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:42, 29 мај 2008создадена со најавување(?)183
cs.wikipedia.org12:40, 15 септември 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org12:40, 10 декември 2008создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org06:37, 21 септември 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:51, 19 август 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org09:15, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org19:23, 19 јуни 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:37, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org18:04, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:16, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:10, 28 мај 2008создадена со најавување(?)553extendedconfirmed
en.wikibooks.org16:39, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org09:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)13
en.wikiquote.org08:40, 20 октомври 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org09:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:39, 1 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org13:24, 11 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:25, 25 декември 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org11:36, 4 септември 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:24, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org13:15, 23 декември 2008создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org12:39, 2 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:24, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:18, 14 јуни 2009создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org09:05, 7 септември 2008создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org17:58, 24 јули 2014создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:35, 28 мај 2008создадена со најавување(?)7
fr.wikinews.org19:43, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org18:46, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org17:19, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org03:46, 3 август 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org19:40, 20 октомври 2009создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:45, 22 мај 2010создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org02:43, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:20, 20 јули 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org08:47, 19 јули 2008создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:13, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:27, 4 јули 2008создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org16:49, 6 април 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:35, 28 мај 2008создадена со најавување(?)290
ja.wikibooks.org20:37, 17 мај 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org13:55, 30 ноември 2008создадена со најавување(?)7
ja.wikiquote.org19:41, 20 април 2011создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org20:46, 18 март 2009создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org22:34, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:47, 3 април 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org07:10, 21 март 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:07, 16 јули 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org12:48, 3 декември 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:09, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)8
ko.wikisource.org11:17, 9 јуни 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:42, 16 јули 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:04, 30 август 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:25, 20 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:52, 13 јануари 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:25, 22 декември 2008создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org09:20, 29 мај 2008создадена со најавување(?)37
mhr.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:19, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:17, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org16:09, 9 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:38, 14 јуни 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org16:26, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org06:37, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org16:04, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org21:18, 4 јули 2008создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org17:49, 15 јули 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:18, 23 мај 2009создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org07:44, 21 август 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org21:10, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org06:48, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org08:49, 1 август 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:46, 3 август 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org19:43, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org02:43, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org13:57, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:15, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org23:44, 26 декември 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org17:08, 10 април 2010создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:55, 16 ноември 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:11, 9 август 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:45, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org18:16, 28 јули 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:41, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)0
wikisource.org16:20, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:23, 21 декември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:43, 12 декември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:17, 14 август 2008создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org06:44, 17 јули 2014создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:15, 2 декември 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org16:09, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:30, 27 септември 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:00, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org18:58, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org08:10, 28 септември 2010создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:25, 13 декември 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org18:37, 8 септември 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:09, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:58, 22 април 2009создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org13:15, 18 јуни 2010создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org02:44, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:25, 29 мај 2008создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org02:43, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:02, 14 февруари 2013создадена со најавување(?)1.040
wikimania2009.wikimedia.org22:39, 4 февруари 2009создадена со најавување(?)17
wuu.wikipedia.org21:53, 3 јуни 2008создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org16:27, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:51, 2 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:30, 30 август 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org20:42, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)30
zh-min-nan.wikipedia.org15:44, 19 декември 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:42, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)7
zh.wikipedia.org20:42, 27 мај 2008домашно вики(?)89.900
zh.wikibooks.org09:43, 29 мај 2008создадена со најавување(?)3
zh.wikinews.org09:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)3.659
zh.wikiquote.org09:43, 29 мај 2008создадена со најавување(?)5
zh.wikisource.org08:09, 14 јуни 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org14:10, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org09:43, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0