Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org08:20, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
ab.wiktionary.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org09:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)21
advisory.wikimedia.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org09:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org09:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)126
af.wikibooks.org09:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)10
af.wikiquote.org09:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org09:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org09:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ak.wikibooks.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org09:16, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)10
alt.wikipedia.org05:46, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org04:15, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org09:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)35
am.wikiquote.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org09:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org09:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)17
ang.wikibooks.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org09:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
an.wikipedia.org09:30, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)33
an.wiktionary.org09:30, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org10:52, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org09:30, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ar.wikipedia.org18:49, 23 август 2017создадена со најавување(?)526
ar.wikibooks.org07:30, 19 мај 2018создадена со најавување(?)23
ar.wikimedia.org09:31, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org09:36, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)29
ar.wikiquote.org09:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)34
ar.wikisource.org10:04, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)44
ar.wikiversity.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)19
ar.wiktionary.org10:04, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)41
ary.wikipedia.org16:16, 22 јули 2020создадена со најавување(?)12
arz.wikipedia.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)175
ast.wikipedia.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)36
ast.wikibooks.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
as.wikipedia.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)52
as.wikibooks.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
as.wiktionary.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org07:30, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
avk.wikipedia.org04:37, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
av.wiktionary.org04:05, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:12, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ay.wiktionary.org10:05, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org10:06, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)68
az.wikipedia.org10:06, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)118
az.wikibooks.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
az.wikisource.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
az.wiktionary.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
ban.wikipedia.org18:17, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)20
ban.wikisource.org16:06, 3 септември 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)42
bat-smg.wikipedia.org10:07, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
ba.wikipedia.org10:08, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
ba.wikibooks.org07:30, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org10:08, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
bcl.wiktionary.org08:03, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:09, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
be-tarask.wikipedia.org10:08, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)17
beta.wikiversity.org10:10, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)14
be.wikipedia.org10:10, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
be.wikibooks.org10:10, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org10:11, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org10:11, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org10:11, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org10:11, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org10:11, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)102autopatrolled
bg.wikibooks.org10:12, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org10:12, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bg.wikiquote.org10:12, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
bg.wikisource.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
bh.wikipedia.org13:36, 3 септември 2017создадена со најавување(?)78
bh.wiktionary.org04:15, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)15
bi.wiktionary.org04:15, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)60
bm.wikipedia.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org10:13, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)416
bn.wikibooks.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)24
bn.wikisource.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
bn.wikivoyage.org05:40, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)3
bn.wiktionary.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)31
bo.wikipedia.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
bo.wiktionary.org04:16, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)10
br.wikipedia.org10:14, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
br.wikimedia.org10:15, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org10:15, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org10:15, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
br.wiktionary.org10:15, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org10:17, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)46
bs.wikibooks.org10:17, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org10:17, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikiquote.org10:17, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org10:18, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org10:18, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org10:18, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
bxr.wikipedia.org10:19, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org13:30, 14 август 2017создадена со најавување(?)78
ca.wikibooks.org10:19, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org10:19, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org10:20, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org10:20, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org10:20, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ca.wiktionary.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
cbk-zam.wikipedia.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
cdo.wikipedia.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
ce.wikipedia.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
cho.wikipedia.org18:20, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
chr.wiktionary.org10:21, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ch.wiktionary.org04:16, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ckb.wikipedia.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)53
commons.wikimedia.org03:33, 5 август 2017создадена со најавување(?)4.371autopatrolled
co.wikipedia.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
co.wikimedia.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org04:06, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org10:22, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
cr.wikipedia.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
cr.wikiquote.org04:06, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org04:06, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
csb.wiktionary.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikipedia.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)84
cs.wikibooks.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org10:24, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
cu.wikipedia.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)20
cv.wikipedia.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
cv.wikibooks.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cy.wikipedia.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)15
cy.wikibooks.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cy.wikiquote.org10:25, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
dag.wikipedia.org04:50, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)57
da.wikibooks.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
da.wikiquote.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
de.wikipedia.org10:43, 21 август 2017создадена со најавување(?)296
de.wikibooks.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)15
de.wikinews.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)10
de.wikisource.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
de.wikiversity.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
de.wikivoyage.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)70
de.wiktionary.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)24
din.wikipedia.org12:48, 17 мај 2018создадена со најавување(?)11
diq.wikipedia.org10:26, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
diq.wiktionary.org08:03, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org18:34, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)39
dv.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
dv.wiktionary.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
dz.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
dz.wiktionary.org04:07, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)67
el.wikibooks.org10:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
el.wikinews.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
el.wikiquote.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org10:30, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
el.wiktionary.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)17
eml.wikipedia.org10:29, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)27
en.wikipedia.org17:45, 2 август 2017нова сметка(?)33.074abusefilter-helper, accountcreator, extendedconfirmed, extendedmover, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org10:10, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)287editor
en.wikinews.org10:23, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)777
en.wikiquote.org15:04, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)261
en.wikisource.org15:04, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)255
en.wikiversity.org10:30, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)162
en.wikivoyage.org11:52, 19 август 2017создадена со најавување(?)79
en.wiktionary.org07:03, 20 август 2017создадена со најавување(?)241
eo.wikipedia.org10:31, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)50
eo.wikibooks.org10:31, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)64
eo.wikinews.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
eo.wikiquote.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
eo.wikivoyage.org14:09, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
es.wikipedia.org11:47, 21 август 2017создадена со најавување(?)690
es.wikibooks.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
es.wikinews.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
es.wikiquote.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
es.wikisource.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)56
es.wikiversity.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
es.wikivoyage.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
es.wiktionary.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)30
et.wikipedia.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)49
et.wikibooks.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ee.wikimedia.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
et.wikisource.org10:32, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
eu.wikipedia.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)112
eu.wikibooks.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org07:30, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
fa.wikipedia.org14:30, 18 октомври 2017создадена со најавување(?)264
fa.wikibooks.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)46
fa.wikinews.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)27
fa.wikiquote.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)24
fa.wikisource.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)15
fa.wikivoyage.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)45
fa.wiktionary.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)55
ff.wikipedia.org10:34, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org07:22, 23 август 2017создадена со најавување(?)40
fi.wikibooks.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org10:36, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
fj.wikipedia.org10:35, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org05:35, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
fo.wikisource.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
fr.wikipedia.org13:21, 24 август 2017создадена со најавување(?)774
fr.wikibooks.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
fr.wikinews.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)23
fr.wikiquote.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
fr.wikisource.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)24
fr.wikiversity.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
fr.wikivoyage.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
fr.wiktionary.org10:37, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)17
fur.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
fy.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
fy.wikibooks.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
gan.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ga.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)23
ga.wiktionary.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
gcr.wikipedia.org04:06, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
gd.wiktionary.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
glk.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
gl.wikipedia.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)33
gl.wikibooks.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
gl.wikiquote.org10:38, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)16
gl.wiktionary.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
gn.wiktionary.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
gom.wiktionary.org14:18, 18 јули 2020создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)17
got.wikipedia.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
gu.wikipedia.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)82
gu.wikiquote.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)16
gu.wikisource.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)22
gu.wiktionary.org10:39, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
guw.wikipedia.org08:00, 2 мај 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
gv.wiktionary.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
ha.wiktionary.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org10:40, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
he.wikipedia.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)114
he.wikibooks.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
he.wikinews.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
he.wikiquote.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
he.wikivoyage.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
hif.wikipedia.org10:42, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)161
hif.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org10:09, 5 август 2017создадена со најавување(?)4.496reviewer, rollbacker
hi.wikibooks.org10:43, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)57
hi.wikiquote.org10:43, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)88
hi.wikisource.org10:05, 20 септември 2019создадена со најавување(?)277
hi.wikiversity.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)22
hi.wikivoyage.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
hi.wiktionary.org10:44, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)95
ho.wikipedia.org12:22, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org10:44, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)116
hr.wikibooks.org10:44, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
hr.wikiquote.org10:44, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org10:45, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org10:45, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org10:45, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
hsb.wiktionary.org10:46, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
hu.wikipedia.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)42
hu.wikibooks.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
hu.wikinews.org04:12, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)47
hu.wiktionary.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
hy.wikipedia.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)169
hy.wikibooks.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
hy.wiktionary.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
hyw.wikipedia.org16:43, 6 мај 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org18:27, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
ia.wikibooks.org10:47, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org10:48, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org20:57, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)523
id.wikibooks.org10:48, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)18
id.wikiquote.org10:49, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)40
id.wikisource.org10:49, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)16
id.wiktionary.org10:49, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
ie.wikipedia.org10:49, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ie.wiktionary.org10:49, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)10
ii.wikipedia.org13:26, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org04:16, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)14
incubator.wikimedia.org10:51, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)706
inh.wikipedia.org16:40, 28 април 2018создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
io.wiktionary.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)29
is.wikibooks.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
is.wikisource.org10:50, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
is.wiktionary.org10:51, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
it.wikipedia.org13:09, 22 август 2017создадена со најавување(?)633
it.wikibooks.org10:52, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
it.wikinews.org10:52, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
it.wikiquote.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)76
it.wikisource.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
it.wikiversity.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)8
it.wikivoyage.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)29
it.wiktionary.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)12
iu.wikipedia.org10:53, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
iu.wiktionary.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org11:15, 31 август 2017создадена со најавување(?)216
ja.wikibooks.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
ja.wikinews.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
ja.wikiquote.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)15
ja.wikisource.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
ja.wikiversity.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
ja.wikivoyage.org14:52, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org10:54, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)143
jbo.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
jbo.wiktionary.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)74
jv.wikisource.org08:06, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
kab.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ka.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)61
ka.wikibooks.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)3
kg.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ki.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
kj.wikipedia.org03:54, 28 март 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org10:55, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)129
kk.wikibooks.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
km.wikibooks.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org10:58, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
kn.wikipedia.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)104
kn.wikiquote.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
kn.wikisource.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)18
kn.wiktionary.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)6
koi.wikipedia.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)192
ko.wikibooks.org10:59, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ko.wikinews.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ko.wikiquote.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
ko.wikisource.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)11
ko.wikiversity.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)5
ko.wiktionary.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
krc.wikipedia.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
kr.wikipedia.org10:04, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org11:00, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ks.wikipedia.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)7
ks.wiktionary.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
ku.wikipedia.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)26
ku.wikibooks.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
kv.wikipedia.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
kw.wikipedia.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)4
kw.wiktionary.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org11:01, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)9
ky.wikibooks.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
la.wikipedia.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)25
la.wikibooks.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)13
la.wiktionary.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
lbe.wikipedia.org11:02, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)3
lb.wikipedia.org15:17, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)13
lb.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
lfn.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org09:53, 9 септември 2017создадена со најавување(?)4
lij.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)16
lij.wikisource.org16:16, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
li.wikinews.org07:02, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
li.wikisource.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
lld.wikipedia.org14:52, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)29
lmo.wiktionary.org05:37, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ln.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org17:46, 2 август 2017создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
lo.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
ltg.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
lt.wikipedia.org05:53, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)127
lt.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)205
lv.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org14:09, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org19:24, 15 мај 2018создадена со најавување(?)53
map-bms.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)41
mdf.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org17:46, 2 август 2017создадена со најавување(?)1.068autopatrolled
meta.wikimedia.org17:46, 2 август 2017создадена со најавување(?)7.294global-renamer, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)10
mg.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
mhr.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
mh.wikipedia.org04:10, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)33
min.wiktionary.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
mi.wikibooks.org09:55, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
mk.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)65
mk.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org05:45, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org05:29, 19 мај 2018создадена со најавување(?)189
ml.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)11
ml.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
mni.wikipedia.org05:46, 6 март 2021создадена со најавување(?)7
mni.wiktionary.org05:46, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)14
mn.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
mnw.wikipedia.org18:17, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org17:57, 9 април 2021создадена со најавување(?)3
mrj.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
mr.wikipedia.org19:16, 27 септември 2017создадена со најавување(?)68
mr.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
mr.wikiquote.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
mr.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ms.wikipedia.org09:20, 8 октомври 2017создадена со најавување(?)266
ms.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
mt.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
mt.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org11:55, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
mx.wikimedia.org05:44, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)6
myv.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)79
my.wiktionary.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org05:29, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
nah.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
nah.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
nap.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
nap.wikisource.org12:45, 20 август 2019создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
na.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
nds.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)105
nds.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org19:33, 4 март 2018создадена со најавување(?)61
ne.wikibooks.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ne.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)16
ng.wikipedia.org05:22, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org08:03, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org08:03, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org05:12, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)252
nl.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)16
nl.wikimedia.org05:44, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)5
nl.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
nl.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
nl.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
nl.wikivoyage.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org07:31, 19 мај 2018создадена со најавување(?)28
nn.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)21
nn.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org09:04, 23 септември 2017создадена со најавување(?)56
no.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
no.wikimedia.org05:44, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org11:04, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)11
nqo.wikipedia.org16:37, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
nso.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
nyc.wikimedia.org08:26, 26 мај 2018создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
oc.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)13
oc.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
om.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
or.wikipedia.org09:16, 15 октомври 2017создадена со најавување(?)29
or.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
outreach.wikimedia.org05:50, 23 септември 2017создадена со најавување(?)21
pa-us.wikimedia.org04:13, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
pap.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org11:51, 7 септември 2017создадена со најавување(?)107
pa.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
pa.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
pa.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
pcd.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
pfl.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org13:26, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
pl.wikipedia.org13:08, 24 август 2017создадена со најавување(?)219
pl.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
pl.wikimedia.org05:44, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)13
pl.wikisource.org14:25, 16 мај 2018создадена со најавување(?)11
pl.wikivoyage.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org15:17, 2 мај 2018создадена со најавување(?)12
pms.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)35
pms.wikisource.org05:40, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1
pnb.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)20
pnb.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ps.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)71
ps.wikivoyage.org05:40, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ps.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org16:21, 5 септември 2017создадена со најавување(?)416
pt.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)21
pt.wikimedia.org08:20, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)22
pt.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)10
pt.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
pt.wikiversity.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
pt.wikivoyage.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)12
pt.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)31
pwn.wikipedia.org05:38, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
qu.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
rm.wiktionary.org04:17, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
rn.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
rn.wiktionary.org04:12, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org04:26, 17 мај 2018создадена со најавување(?)5
roa-rup.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)11
ro.wikipedia.org17:43, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)316
ro.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ro.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ro.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ro.wikisource.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)12
ro.wikivoyage.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
ro.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)11
rue.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org14:29, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)297uploader
ru.wikibooks.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
ru.wikimedia.org05:30, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)12
ru.wikiquote.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
ru.wikisource.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)11
ru.wikiversity.org06:11, 16 мај 2018создадена со најавување(?)5
ru.wikivoyage.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ru.wiktionary.org07:32, 19 мај 2018создадена со најавување(?)39
rw.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
rw.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org05:40, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sat.wikipedia.org04:04, 9 август 2018создадена со најавување(?)7
sa.wikipedia.org14:30, 6 декември 2017создадена со најавување(?)83
sa.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
sa.wikisource.org17:18, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)11
sa.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)37
scn.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
scn.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
sco.wikipedia.org05:29, 19 мај 2018создадена со најавување(?)44
sc.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
sc.wiktionary.org04:17, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:20, 15 мај 2018создадена со најавување(?)18
sd.wikinews.org04:13, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
se.wikimedia.org05:43, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
sg.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
shi.wikipedia.org04:51, 12 јули 2021создадена со најавување(?)3
shn.wikipedia.org07:02, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)2
shn.wikivoyage.org08:00, 2 мај 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org14:18, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)98
sh.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
shy.wiktionary.org04:06, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:52, 28 септември 2017создадена со најавување(?)1.910rollbacker
simple.wikibooks.org04:12, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org04:12, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)44
si.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)19
si.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
skr.wikipedia.org14:09, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org14:09, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:37, 14 април 2018создадена со најавување(?)78
sk.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)94
sl.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
sl.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
sl.wikiversity.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
smn.wikipedia.org14:49, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)62
sm.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)11
sn.wiktionary.org04:17, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:12, 17 септември 2017создадена со најавување(?)64
so.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)53
so.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org15:58, 10 јануари 2018создадена со најавување(?)58
sq.wikipedia.org16:59, 22 март 2018создадена со најавување(?)82
sq.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
sq.wikinews.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
sr.wikipedia.org17:34, 28 април 2018создадена со најавување(?)283
sr.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
sr.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
sr.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org17:59, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
strategy.wikimedia.org04:13, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
st.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)16
su.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org08:39, 23 април 2018создадена со најавување(?)89
sv.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
sv.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
sv.wikivoyage.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
sv.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)34
sw.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)39
sw.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
szl.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
szy.wikipedia.org04:07, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org13:47, 10 јануари 2018создадена со најавување(?)163
ta.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)12
ta.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
tay.wikipedia.org17:57, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)18
ten.wikipedia.org04:13, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org07:33, 14 април 2018создадена со најавување(?)287sysop
test-commons.wikimedia.org19:33, 4 јануари 2019создадена со најавување(?)10
test.wikipedia.org09:00, 14 јануари 2018создадена со најавување(?)243accountcreator, ipblock-exempt
test.wikidata.org07:11, 29 април 2018создадена со најавување(?)3
tet.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)5
te.wikipedia.org09:08, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)136
te.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
te.wikiquote.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
tg.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)48
tg.wikibooks.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org11:35, 31 август 2017создадена со најавување(?)348
th.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)22
th.wikinews.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)18
th.wikisource.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)21
th.wiktionary.org07:33, 19 мај 2018создадена со најавување(?)36
ti.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ti.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)10
tk.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org18:41, 20 април 2018создадена со најавување(?)61
tl.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)14
tl.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
tn.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
tn.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
to.wiktionary.org09:55, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
tpi.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
trv.wikipedia.org17:57, 9 април 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)515autoreview
tr.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
tr.wikimedia.org05:43, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
tr.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)25
tr.wikisource.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)14
tr.wikivoyage.org08:07, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)6
tr.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)10
ts.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
ts.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
tt.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)20
tt.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
tw.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
tw.wiktionary.org04:17, 4 август 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ua.wikimedia.org05:31, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ug.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org19:55, 27 јануари 2018создадена со најавување(?)380
uk.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org09:20, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)406
ur.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
ur.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
ur.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
usability.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)73
uz.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)5
uz.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
vec.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)18
vec.wikisource.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
vec.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
ve.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
vi.wikipedia.org17:44, 15 април 2018создадена со најавување(?)522autopatrolled, extendedconfirmed
vi.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
vi.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)10
vi.wikisource.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)18
vi.wikivoyage.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)13
vi.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
vls.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)6
vo.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
vo.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org06:39, 4 јануари 2018создадена со најавување(?)30
wa.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
wa.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org18:42, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org15:23, 14 август 2017создадена со најавување(?)22.116checkuser, sysop, translationadmin
wikimania2005.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)2
wikimania2010.wikimedia.org08:50, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org06:06, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org06:05, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org06:04, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org08:54, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org04:55, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org04:05, 9 август 2018создадена со најавување(?)11
wo.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
wo.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
wuu.wikipedia.org12:25, 23 март 2018создадена со најавување(?)12
xal.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
xh.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)7
xh.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)9
yi.wikisource.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
yo.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
yo.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org07:02, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
za.wikibooks.org04:14, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org04:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org04:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)4
zh-classical.wikipedia.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)46
zh-min-nan.wikipedia.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikibooks.org04:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org04:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wiktionary.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)36
zh.wikipedia.org07:25, 31 март 2018создадена со најавување(?)754extendedconfirmed
zh.wikibooks.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)17
zh.wikinews.org04:27, 17 мај 2018создадена со најавување(?)8
zh.wikiquote.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)13
zh.wikisource.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)13
zh.wikiversity.org04:04, 9 август 2018создадена со најавување(?)23
zh.wikivoyage.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)66
zh.wiktionary.org07:34, 19 мај 2018создадена со најавување(?)48
zu.wikipedia.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)12
zu.wikibooks.org04:15, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org07:35, 19 мај 2018создадена со најавување(?)3