Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org11:20, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org13:04, 30 август 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:08, 6 септември 2008создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org09:25, 27 декември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org08:20, 6 септември 2008создадена со најавување(?)1
en.wikibooks.org08:28, 11 септември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:01, 29 август 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org07:53, 15 август 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org08:22, 11 септември 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org11:04, 20 април 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:00, 15 април 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:28, 13 април 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org04:38, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:35, 31 декември 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:50, 8 декември 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:42, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org08:29, 11 септември 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:00, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:44, 13 септември 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:44, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:46, 30 август 2009создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org04:29, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:45, 27 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:18, 12 август 2011создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org12:44, 24 април 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:38, 13 април 2012создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:56, 10 април 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org04:36, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:22, 19 септември 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:46, 4 април 2013создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:26, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:56, 7 септември 2008создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org08:35, 20 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org04:37, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org04:38, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org04:13, 31 август 2008нова сметка(?)125
zh.wikibooks.org04:33, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org09:54, 7 септември 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org10:03, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org04:35, 31 август 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org16:44, 25 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org13:05, 12 септември 2008создадена со најавување(?)0