Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org16:44, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2.051
ab.wiktionary.org21:13, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)15
advisory.wikimedia.org21:24, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org17:15, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)11
af.wikipedia.org20:21, 4 март 2014создадена со најавување(?)97
af.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)13
af.wiktionary.org18:13, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org13:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
ak.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org16:46, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org12:45, 4 март 2014создадена со најавување(?)100
alt.wikipedia.org20:38, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)4
ami.wikipedia.org23:28, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)6
am.wikipedia.org12:40, 31 мај 2014создадена со најавување(?)54
am.wikiquote.org16:47, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)9
ang.wikipedia.org14:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
ang.wikibooks.org16:47, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org16:47, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org00:25, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org13:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)25
an.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org16:06, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)16
ar.wikipedia.org20:19, 21 април 2014создадена со најавување(?)29
ar.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)12
ar.wikimedia.org21:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org16:15, 4 декември 2020создадена со најавување(?)5
arz.wikipedia.org17:04, 25 јуни 2014создадена со најавување(?)18
ast.wikipedia.org14:06, 31 мај 2014создадена со најавување(?)25
ast.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org16:48, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)37
as.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
as.wiktionary.org16:48, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org17:17, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)10
avk.wikipedia.org16:15, 4 декември 2020создадена со најавување(?)6
av.wikipedia.org14:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)25
av.wiktionary.org20:52, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org16:15, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:45, 31 мај 2014создадена со најавување(?)12
ay.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
azb.wikipedia.org20:57, 6 април 2019создадена со најавување(?)43
az.wikipedia.org12:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)59
az.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
az.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org18:23, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org17:15, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)7
ban.wikisource.org16:11, 24 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:22, 11 мај 2014создадена со најавување(?)33
bat-smg.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
ba.wikipedia.org14:02, 31 мај 2014создадена со најавување(?)245
ba.wikibooks.org19:10, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)15
bcl.wiktionary.org00:43, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org21:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
beta.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org14:18, 17 април 2014создадена со најавување(?)18
be.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)4
be.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org12:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)38
bg.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org00:26, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org23:48, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org12:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)8
bh.wiktionary.org16:53, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org20:54, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org16:53, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
bjn.wiktionary.org00:13, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org00:13, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:16, 13 март 2014создадена со најавување(?)1
bm.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org16:54, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org16:54, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:15, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)22
bn.wikibooks.org19:10, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org20:14, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)3
bo.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org20:00, 18 март 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)78
br.wikipedia.org14:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org20:59, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)5
br.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:00, 31 мај 2014создадена со најавување(?)587
bs.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org12:41, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
bxr.wikipedia.org14:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
ca.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)13
ca.wikibooks.org19:03, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org03:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
ca.wikisource.org01:51, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org14:54, 31 мај 2014создадена со најавување(?)9
cdo.wikipedia.org20:15, 4 март 2014создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org13:45, 31 мај 2014создадена со најавување(?)34
ce.wikipedia.org22:24, 16 април 2014создадена со најавување(?)80
cho.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:48, 11 март 2014создадена со најавување(?)4
chr.wiktionary.org16:16, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org13:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
ch.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org16:55, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)249.231sysop
co.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)63
co.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org03:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org16:56, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)54
cr.wikipedia.org16:52, 27 мај 2014создадена со најавување(?)97
cr.wikiquote.org16:57, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org16:57, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org14:19, 4 мај 2014создадена со најавување(?)6
csb.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org12:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)19
cs.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)53
cs.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
cs.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)6
cu.wikipedia.org15:10, 16 април 2014создадена со најавување(?)5
cv.wikipedia.org14:04, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)12
cy.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org18:53, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)13
da.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org21:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:02, 22 февруари 2014нова сметка(?)4.762autoreview, editor
de.wikibooks.org17:06, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)247
de.wikinews.org20:01, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)9
de.wikiquote.org14:33, 26 февруари 2017создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org21:12, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)6
de.wikiversity.org23:03, 22 декември 2015создадена со најавување(?)515
de.wikivoyage.org18:43, 13 март 2014создадена со најавување(?)212autopatrolled
de.wiktionary.org18:11, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)124
din.wikipedia.org17:14, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)9
diq.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
diq.wiktionary.org00:43, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org03:08, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)25
dty.wikipedia.org17:19, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)6
dv.wikipedia.org20:12, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)16
dv.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org21:02, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)15
dz.wiktionary.org16:57, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:58, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org21:16, 13 март 2014создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org19:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org18:09, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org12:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org14:13, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)162.326extendedconfirmed, extendedmover
en.wikibooks.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)3.960editor
en.wikinews.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)117
en.wikiquote.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)347
en.wikisource.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)1.308
en.wikiversity.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)291
en.wikivoyage.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)50
en.wiktionary.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)1.303
eo.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)138
eo.wikibooks.org19:09, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org00:44, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)3
eo.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)5
es.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)336
es.wikibooks.org19:11, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)83
es.wikinews.org20:02, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)7
es.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)7
et.wikipedia.org20:16, 22 јуни 2014создадена со најавување(?)18
et.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org03:04, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:25, 25 декември 2015создадена со најавување(?)17
eu.wikibooks.org17:34, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
eu.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
fa.wikipedia.org20:19, 21 април 2014создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org13:54, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)117
fi.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org21:01, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:59, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org23:28, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)3
fo.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)12
fo.wikisource.org19:57, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)10.342
fr.wikibooks.org19:11, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org20:02, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)12
fr.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org14:25, 20 април 2016создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)6
fr.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:07, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)19
fur.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
fy.wikipedia.org14:03, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:16, 29 август 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org14:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)11
gan.wikipedia.org20:13, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org14:02, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
ga.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org16:59, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org09:55, 30 август 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org21:15, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org13:42, 31 мај 2014создадена со најавување(?)18
gl.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org14:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
gn.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org17:21, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org16:16, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org17:19, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org20:55, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)1
got.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
gu.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
guw.wikipedia.org20:26, 12 јули 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org14:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)15
ha.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
haw.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
he.wikipedia.org20:19, 21 април 2014создадена со најавување(?)17
he.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org14:14, 6 април 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)81
hif.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)119
hi.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)883
hi.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:00, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org17:25, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
ho.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:01, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)204
hr.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org13:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
ht.wikisource.org17:01, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:10, 28 април 2014создадена со најавување(?)19
hu.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)5
hu.wikinews.org17:01, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hu.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)34
hy.wikipedia.org20:19, 21 април 2014создадена со најавување(?)6
hy.wikibooks.org17:34, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org11:49, 17 мај 2016создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org17:22, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org23:42, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)13
ia.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:32, 22 јуни 2014создадена со најавување(?)97
id.wikibooks.org19:11, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)6
ie.wikibooks.org17:29, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
ii.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org21:04, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)3
ik.wiktionary.org17:30, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)5.777
inh.wikipedia.org17:17, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)4
io.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org18:12, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org14:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)50
it.wikibooks.org13:27, 6 јуни 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)135
it.wikisource.org00:45, 2 март 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org20:56, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
jam.wikipedia.org17:18, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)50
ja.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)29
ja.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
ja.wikivoyage.org16:17, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org18:23, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org14:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
jv.wikisource.org18:53, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org12:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
kab.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
ka.wikipedia.org20:25, 21 април 2014создадена со најавување(?)10
ka.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org14:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org17:18, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
kcg.wikipedia.org14:44, 16 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org20:57, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:16, 16 април 2014создадена со најавување(?)118
kk.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
kk.wikiquote.org17:33, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org12:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)12
km.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:49, 27 мај 2014создадена со најавување(?)11
kn.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org20:13, 4 март 2014создадена со најавување(?)29
ko.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
kr.wikipedia.org23:42, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org17:33, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org14:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)20
ks.wikipedia.org21:00, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org17:34, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org17:34, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org13:45, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org14:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1.288
kw.wikipedia.org14:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org17:35, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org14:04, 31 мај 2014создадена со најавување(?)35
ky.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)15
ky.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
la.wikipedia.org13:45, 31 мај 2014создадена со најавување(?)99
la.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org21:40, 25 март 2019создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org14:54, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
lb.wikipedia.org15:18, 16 април 2014создадена со најавување(?)2
lb.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org17:35, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
lfn.wikipedia.org17:20, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org21:02, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org17:55, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org01:04, 26 ноември 2017создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org17:55, 22 август 2020создадена со најавување(?)8
lmo.wikipedia.org14:04, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org16:35, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)27
ln.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:02, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org13:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)12
lo.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org17:21, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org14:05, 17 април 2014создадена со најавување(?)102
lt.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
lv.wikibooks.org19:39, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org15:50, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)139
mai.wikipedia.org10:33, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)8
mdf.wikipedia.org14:54, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)11.526autopatrolled
meta.wikimedia.org14:03, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)31.025sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org14:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)89
mg.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org14:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
mh.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org19:40, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org21:19, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)3
min.wiktionary.org21:17, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
mi.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org19:17, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)36
mk.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)4
mk.wikimedia.org19:54, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org20:21, 4 март 2014создадена со најавување(?)13
ml.wikibooks.org17:34, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org00:15, 6 март 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org00:15, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org14:35, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
mn.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
mnw.wikipedia.org21:17, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wiktionary.org00:04, 14 мај 2021создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org14:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
mr.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org21:25, 24 јуни 2014создадена со најавување(?)86
ms.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)11
mx.wikimedia.org20:59, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org20:09, 28 април 2014создадена со најавување(?)5
my.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org14:35, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org14:36, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
nah.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)8
nap.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)5
na.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)175
na.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org21:21, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:39, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org22:19, 16 април 2014создадена со најавување(?)5
nds.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org21:22, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)76
ne.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org12:38, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
ng.wikipedia.org23:47, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:59, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org00:43, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org18:12, 9 април 2014создадена со најавување(?)20
nl.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org03:08, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)3
nl.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org22:06, 29 декември 2016создадена со најавување(?)6
nn.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org18:20, 9 април 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org12:10, 16 април 2014создадена со најавување(?)6
no.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:08, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org03:15, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:46, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org14:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
nyc.wikimedia.org21:01, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)52
ny.wikipedia.org21:04, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org17:14, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org20:34, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)2
oc.wikibooks.org19:12, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org17:19, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)6
om.wikipedia.org20:58, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org12:45, 31 мај 2014создадена со најавување(?)88
or.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org18:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org21:33, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)515
pa-us.wikimedia.org21:23, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
pap.wikipedia.org14:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
pa.wikipedia.org12:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)54
pa.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org14:48, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
pcm.wikipedia.org13:28, 17 август 2022создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org19:41, 28 април 2014создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org20:55, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)3
pi.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org21:24, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)67
pl.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)3
pl.wikimedia.org03:08, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org21:25, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)44
pl.wikisource.org19:51, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org17:26, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:17, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org12:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)23
pms.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org14:02, 31 мај 2014создадена со најавување(?)16
pnb.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:57, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:35, 15 март 2014создадена со најавување(?)385
pt.wikibooks.org20:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org03:09, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:02, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)5
pwn.wikipedia.org23:28, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)99
quality.wikimedia.org13:11, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org14:06, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
qu.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org21:46, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org14:46, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
rm.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org21:46, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)9
rn.wikipedia.org20:58, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)4
rn.wiktionary.org21:47, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:15, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org18:21, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org20:15, 4 март 2014создадена со најавување(?)37
ro.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org19:41, 28 април 2014создадена со најавување(?)8
ru.wikipedia.org14:03, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)47.093editor, rollbacker, suppressredirect, uploader
ru.wikibooks.org12:05, 16 април 2014создадена со најавување(?)949
ru.wikimedia.org17:37, 15 мај 2014создадена со најавување(?)341
ru.wikinews.org15:02, 14 јуни 2014создадена со најавување(?)4.185autoreview
ru.wikiquote.org12:30, 11 март 2014создадена со најавување(?)24
ru.wikisource.org20:53, 19 април 2014создадена со најавување(?)15
ru.wikiversity.org19:59, 27 август 2017создадена со најавување(?)105
ru.wikivoyage.org17:06, 14 април 2016создадена со најавување(?)15
ru.wiktionary.org14:34, 23 март 2014создадена со најавување(?)176
rw.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org14:35, 31 мај 2014создадена со најавување(?)17
sah.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:18, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)49
sa.wikipedia.org14:36, 31 мај 2014создадена со најавување(?)26
sa.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sa.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
scn.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)13
sc.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
sc.wiktionary.org21:49, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:57, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)2
sd.wikinews.org00:26, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:37, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
se.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org21:01, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:00, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)76
shi.wikipedia.org18:53, 29 септември 2021создадена со најавување(?)2
shn.wikipedia.org17:22, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org00:03, 18 август 2022создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org16:19, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:51, 4 април 2014создадена со најавување(?)68
sh.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org21:18, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:20, 21 јуни 2014создадена со најавување(?)814rollbacker
simple.wikibooks.org21:49, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org21:49, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org14:00, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)68
si.wikipedia.org21:04, 11 март 2014создадена со најавување(?)19
si.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org15:50, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)1
skr.wiktionary.org15:50, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:14, 4 март 2014создадена со најавување(?)17
sk.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)18
sl.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org20:10, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org16:19, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:56, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)4
sm.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org14:51, 31 мај 2014создадена со најавување(?)11
sn.wiktionary.org21:53, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org21:32, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)19
so.wikipedia.org14:46, 31 мај 2014создадена со најавување(?)43
so.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)45.879autopatrolled, translationadmin
sq.wikipedia.org14:00, 31 мај 2014создадена со најавување(?)43
sq.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org20:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:53, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)8
srn.wikipedia.org14:55, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org22:24, 25 февруари 2017создадена со најавување(?)99
sr.wikibooks.org14:14, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org20:02, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org15:47, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org13:03, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:26, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:02, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)5
st.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org14:06, 31 мај 2014создадена со најавување(?)13
su.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)103
su.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:48, 23 мај 2014создадена со најавување(?)18
sv.wikibooks.org20:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org17:40, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)4
sv.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org14:05, 31 мај 2014создадена со најавување(?)33
sw.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
szl.wikipedia.org14:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)9
szy.wikipedia.org21:18, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org20:14, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)18
ta.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
tay.wikipedia.org00:04, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org17:17, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)3
ten.wikipedia.org21:27, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:34, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)8
test-commons.wikimedia.org03:16, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)28
test.wikipedia.org21:33, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)1.110extendedconfirmed
test.wikidata.org21:34, 12 јуни 2014создадена со најавување(?)13
tet.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org20:50, 11 март 2014создадена со најавување(?)6
te.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
te.wikisource.org19:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org14:04, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
tg.wikibooks.org17:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:18, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)25
th.wikibooks.org19:12, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)7
th.wikinews.org00:30, 1 декември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org19:53, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org00:55, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org20:59, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)25
tk.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org21:56, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org18:23, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)14
tl.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org19:29, 1 јуни 2014создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org21:57, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org00:04, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:42, 31 мај 2014создадена со најавување(?)59
tr.wikibooks.org20:03, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org21:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)20
tr.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org00:44, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org20:58, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org13:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)15
tt.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org22:16, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org18:22, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org21:04, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)403
tw.wikipedia.org20:55, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:17, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:18, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)408
ty.wikipedia.org12:58, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org03:03, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)8
udm.wikipedia.org14:46, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org14:47, 31 мај 2014создадена со најавување(?)5
ug.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org20:46, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org18:23, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org11:16, 16 април 2014создадена со најавување(?)332autoreview
uk.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wikinews.org20:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)15
uk.wikiquote.org18:33, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org19:53, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org12:32, 31 мај 2014создадена со најавување(?)57
ur.wikibooks.org20:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org22:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:16, 16 април 2014создадена со најавување(?)17
uz.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org14:35, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:23, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org21:02, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org14:11, 4 мај 2014создадена со најавување(?)69
vi.wikibooks.org19:13, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org19:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org20:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org14:43, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org18:21, 9 април 2014создадена со најавување(?)3
vo.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org20:47, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org13:46, 31 мај 2014создадена со најавување(?)6
wa.wikipedia.org14:07, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
wa.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org00:44, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:20, 24 јули 2019создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org18:04, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)2.912.457rollbacker
wikimania2005.wikimedia.org21:20, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org21:21, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org11:54, 29 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org16:25, 24 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:38, 23 ноември 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:56, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org21:23, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:06, 24 јули 2019создадена со најавување(?)106
wo.wikipedia.org14:54, 31 мај 2014создадена со најавување(?)1
wo.wikiquote.org17:41, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:23, 24 јули 2019создадена со најавување(?)117
wuu.wikipedia.org20:15, 4 март 2014создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org14:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)121
xh.wikipedia.org20:58, 2 јуни 2014создадена со најавување(?)5
xh.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org20:48, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org21:17, 13 март 2014создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org19:37, 28 април 2014создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org19:56, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)33
yi.wiktionary.org19:38, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org14:02, 31 мај 2014создадена со најавување(?)280
yo.wikibooks.org23:52, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org20:48, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org18:23, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org14:56, 31 мај 2014создадена со најавување(?)7
za.wikibooks.org23:54, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org20:49, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org20:49, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org14:44, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org12:50, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org12:52, 31 мај 2014создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikibooks.org20:49, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org20:49, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:57, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org18:19, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:14, 21 април 2014создадена со најавување(?)6
zh.wikipedia.org15:55, 27 февруари 2014создадена со најавување(?)29
zh.wikibooks.org19:13, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org20:02, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org18:34, 24 јули 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org19:04, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org18:10, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org16:06, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org00:36, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org14:57, 31 мај 2014создадена со најавување(?)10
zu.wikibooks.org23:53, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org18:32, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0