Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org07:01, 19 септември 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org17:12, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:22, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org09:00, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org16:09, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org12:31, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org23:40, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org09:46, 17 декември 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:19, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org10:06, 12 март 2020создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org11:40, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org11:40, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org09:44, 3 април 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:13, 2 март 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:22, 2 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org03:37, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org16:00, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org01:52, 15 јули 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:29, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:44, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org16:44, 6 јули 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:50, 4 декември 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org10:07, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)370
cs.wikipedia.org12:43, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:04, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:18, 17 април 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:27, 29 септември 2016создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org08:28, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org16:32, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:57, 15 септември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:45, 29 февруари 2012нова сметка(?)1.444eventcoordinator, extendedconfirmed, ipblock-exempt, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:58, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:31, 19 мај 2016создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org19:36, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:24, 22 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:55, 3 август 2016создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org06:12, 6 декември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:39, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:43, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org01:35, 15 мај 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:56, 29 август 2016создадена со најавување(?)2
gan.wikipedia.org16:11, 7 ноември 2013создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:55, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:49, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org12:20, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org05:59, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:51, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:30, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org15:04, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:04, 29 септември 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:56, 18 декември 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org05:40, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org07:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org09:07, 16 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:15, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org15:47, 24 март 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org08:23, 25 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:45, 20 април 2016создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org10:16, 4 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:47, 6 април 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:38, 15 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org14:53, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)14
meta.wikimedia.org09:06, 11 февруари 2013создадена со најавување(?)985autopatrolled
mk.wikipedia.org16:31, 2 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:56, 18 декември 2013создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org10:47, 6 април 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:31, 16 ноември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org05:50, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org19:30, 17 август 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:47, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org10:09, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:34, 31 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:09, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:05, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org07:47, 31 декември 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org14:23, 4 април 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org07:54, 26 април 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org05:42, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org04:31, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:08, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org16:23, 7 септември 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org08:39, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org09:40, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:16, 27 април 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org04:14, 5 април 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org11:08, 24 април 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:59, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:16, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org11:35, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:39, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:31, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org13:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:17, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:34, 16 април 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:17, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:35, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org11:08, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org15:59, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:04, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:05, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:39, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:44, 14 мај 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:58, 13 февруари 2013создадена со најавување(?)241
wikimania2015.wikimedia.org17:07, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:08, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org13:48, 26 април 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org17:12, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:57, 17 јануари 2019создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org16:26, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:28, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:29, 18 февруари 2016создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org08:53, 29 септември 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:50, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)13
zh.wikipedia.org10:32, 1 февруари 2013создадена со најавување(?)10.668extendedconfirmed, ipblock-exempt, patroller, rollbacker
zh.wikibooks.org05:17, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org02:56, 11 мај 2016создадена со најавување(?)3
zh.wikiquote.org07:37, 26 април 2016создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org17:26, 21 април 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org16:52, 2 август 2018создадена со најавување(?)6
zh.wikivoyage.org08:46, 19 мај 2016создадена со најавување(?)11
zh.wiktionary.org10:13, 25 април 2016создадена со најавување(?)1