Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org11:44, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org15:54, 2 мај 2022создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org17:50, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org17:46, 24 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org01:44, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:34, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org05:41, 26 април 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org08:34, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:20, 17 март 2020создадена со најавување(?)31
cs.wikipedia.org17:19, 20 јули 2021создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org09:31, 18 април 2020создадена со најавување(?)12
el.wikipedia.org17:19, 20 јули 2021создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org17:18, 24 март 2019нова сметка(?)67
en.wikibooks.org00:59, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org02:47, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org00:58, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org00:59, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org00:58, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org02:47, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org08:34, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org17:14, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org17:19, 20 јули 2021создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org08:34, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org01:44, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org11:43, 23 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:18, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:53, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:16, 20 јули 2021создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org17:16, 20 јули 2021создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org11:43, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:10, 20 јули 2021создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org03:20, 17 март 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org06:38, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:45, 6 април 2020создадена со најавување(?)6
ja.wikinews.org14:41, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org14:35, 14 април 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:43, 23 април 2020создадена со најавување(?)1
kr.wikipedia.org11:43, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:45, 24 јуни 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:18, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org00:59, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org17:18, 24 март 2019создадена со најавување(?)10
mn.wikipedia.org18:18, 6 мај 2020создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org10:53, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:10, 20 јули 2021создадена со најавување(?)1
mus.wikipedia.org11:44, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:05, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:12, 20 март 2022создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org10:53, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:18, 6 мај 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org08:35, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:01, 29 мај 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org07:54, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:14, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:20, 17 март 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:33, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org17:28, 26 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:40, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org08:35, 24 април 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:18, 6 мај 2020создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org00:59, 7 јули 2020создадена со најавување(?)52
wuu.wikipedia.org20:46, 16 јуни 2022создадена со најавување(?)4
zh-classical.wikipedia.org09:00, 26 март 2020создадена со најавување(?)29
zh-yue.wikipedia.org02:52, 25 април 2020создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org03:20, 17 март 2020создадена со најавување(?)10.369extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org14:16, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)6
zh.wikinews.org10:49, 20 јуни 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org14:54, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org07:03, 27 мај 2022создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org06:37, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)3