Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
en.wikipedia.org08:41, 13 ноември 2008домашно вики(?)28
login.wikimedia.org15:02, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:02, 14 јуни 2015создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org08:19, 14 март 2021создадена со најавување(?)0