Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org11:22, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:22, 26 март 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org20:34, 6 јуни 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:21, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:15, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:59, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:09, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:34, 31 декември 2016создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org12:28, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)13
az.wikiquote.org18:57, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:24, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org00:52, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:47, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org18:01, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org01:36, 10 септември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:23, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)3
bm.wikipedia.org23:39, 17 март 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:14, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:21, 23 декември 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:21, 31 декември 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:05, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org17:39, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org20:34, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org21:38, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)267
crh.wikipedia.org13:27, 12 септември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org18:32, 30 декември 2016создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org12:14, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:18, 26 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:08, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)97
de.wikinews.org23:05, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org14:07, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org23:05, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:55, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org16:19, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org21:11, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org11:39, 18 јануари 2022создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:44, 23 јануари 2017создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org16:23, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)329
en.wikibooks.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org21:43, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org18:40, 12 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:59, 27 јули 2016создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org20:17, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:30, 25 мај 2020создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org13:19, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:45, 24 јуни 2016создадена со најавување(?)24
fr.wiktionary.org11:19, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org18:48, 1 април 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org17:27, 14 јули 2023создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:28, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org11:07, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:44, 23 март 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:47, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org17:09, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org22:23, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:29, 3 декември 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org11:12, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:20, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org00:52, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ie.wikipedia.org19:56, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:43, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)4
is.wikipedia.org17:51, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:55, 18 јули 2016создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org14:10, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:26, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:37, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:04, 17 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org18:37, 1 ноември 2016создадена со најавување(?)1
kbd.wikipedia.org21:07, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:21, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org23:30, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:26, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:04, 15 јули 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org11:25, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org21:51, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org11:50, 11 март 2023создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org23:11, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:20, 14 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:11, 1 март 2021создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org21:38, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org13:24, 20 јуни 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org12:15, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org22:16, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:38, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org21:38, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)26
mk.wikipedia.org23:50, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org21:55, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:23, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:21, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org12:42, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org14:59, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org23:37, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org11:50, 21 јуни 2021создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org22:26, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:33, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:17, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:25, 24 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org17:07, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:24, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:21, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org15:28, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org11:08, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:33, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org19:20, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:39, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org18:56, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:51, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:10, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org21:43, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org17:18, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:41, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org21:11, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org16:02, 18 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:15, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:24, 25 јули 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org01:39, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org15:31, 10 ноември 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org16:42, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:26, 9 септември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:38, 1 јануари 2016нова сметка(?)20.122ipblock-exempt, massmessage-sender, patroller
tr.wikibooks.org10:47, 23 јуни 2021создадена со најавување(?)5
tr.wikimedia.org10:35, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org22:13, 19 декември 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org10:26, 25 декември 2016создадена со најавување(?)186editor
tr.wikisource.org13:40, 23 декември 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org17:04, 30 мај 2021создадена со најавување(?)5
tr.wiktionary.org15:17, 25 декември 2016создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org01:39, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org22:21, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:58, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org16:43, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org14:28, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org00:11, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org21:02, 23 декември 2016создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org16:01, 18 јуни 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:37, 29 април 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:42, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)1.171
yi.wikipedia.org14:49, 4 мај 2022создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org14:49, 4 мај 2022создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:35, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:27, 30 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:16, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0