Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: .snoopy.
  • Зачленет: 19:53, 26 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 49.272
  • Број на приврзани сметки: 622
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org22:26, 30 март 2008потврдено со лозинка(?)2
aa.wikibooks.org22:28, 30 март 2008потврдено со лозинка(?)2
ab.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:14, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1
af.wikibooks.org11:33, 8 април 2010создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org15:50, 11 април 2010создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org13:39, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org21:44, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)1
ang.wikibooks.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
ang.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org16:59, 9 август 2008создадена со најавување(?)2
as.wikisource.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org22:34, 30 март 2008потврдено со лозинка(?)1
az.wikibooks.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2
bat-smg.wikipedia.org21:43, 20 март 2010создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org07:47, 10 август 2008создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org08:10, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:25, 9 август 2008создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org08:29, 4 ноември 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org11:23, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org13:57, 7 април 2010создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org10:08, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:07, 25 мај 2010создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org09:29, 12 мај 2010создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org16:36, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org11:25, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org11:24, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org21:44, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org09:31, 8 март 2010создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org16:36, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
cho.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org21:43, 19 март 2010создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org16:39, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)4
chy.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org14:14, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)710autopatrolled, rollbacker
co.wikipedia.org14:07, 25 мај 2010создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org14:19, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org19:16, 19 јуни 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org15:43, 6 август 2009создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org22:08, 5 април 2010создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org14:01, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org16:00, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)36autoreview
de.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org13:46, 17 март 2010создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org10:48, 10 јуни 2019создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org14:26, 1 август 2008создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org14:19, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
dty.wikipedia.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org11:19, 21 април 2010создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ee.wikipedia.org09:31, 8 март 2010создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:38, 27 мај 2009создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org13:27, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org15:38, 23 март 2010создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)637extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org18:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)2editor
en.wikinews.org18:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)4
en.wikisource.org18:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org18:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org09:53, 21 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:21, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org09:38, 29 март 2008создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org08:35, 1 мај 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)236
es.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org14:14, 1 јули 2008создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org16:08, 23 март 2010создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)11
et.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
et.wikiquote.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org15:41, 12 март 2010создадена со најавување(?)3
eu.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:51, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org12:02, 26 март 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org16:28, 25 јануари 2010создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:44, 31 март 2010создадена со најавување(?)1
fi.wikiquote.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)8
fi.wikiversity.org14:18, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org07:50, 10 август 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)69
fr.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:25, 25 јули 2008создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org13:21, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org08:56, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org08:02, 16 април 2010создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org22:25, 6 февруари 2010создадена со најавување(?)3
ga.wiktionary.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org17:07, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
glk.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org16:53, 23 јули 2008создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org14:02, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:10, 5 април 2010создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:57, 7 април 2010создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:07, 25 мај 2010создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org23:17, 8 јуни 2010создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)5
hi.wikibooks.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org10:07, 8 јануари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:19, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org15:35, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:33, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org17:07, 18 март 2010создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:25, 29 март 2008создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org12:57, 22 март 2010создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:44, 19 март 2010создадена со најавување(?)3
ii.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org13:20, 1 септември 2010создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)28
io.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:52, 17 јули 2011создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:53, 26 март 2008домашно вики(?)42.681sysop
it.wikibooks.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)69
it.wikinews.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)44
it.wikiquote.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)34
it.wikisource.org20:37, 18 јули 2008создадена со најавување(?)2
it.wikiversity.org20:23, 30 март 2008создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org17:16, 2 мај 2014создадена со најавување(?)15
it.wiktionary.org18:58, 23 јули 2008создадена со најавување(?)1
iu.wiktionary.org14:35, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org17:10, 23 јули 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org13:27, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org22:09, 5 април 2010создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org13:28, 14 април 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org16:24, 17 март 2010создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:47, 28 март 2010создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:31, 3 јули 2008создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:32, 4 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)14
kw.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:40, 6 август 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org15:51, 14 април 2010создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)7
la.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org12:01, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org07:34, 3 јули 2008создадена со најавување(?)3
li.wikiquote.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:41, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)14
ln.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org08:47, 6 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org00:24, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org12:03, 26 март 2010создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org18:07, 5 јули 2008создадена со најавување(?)9
meta.wikimedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1.507autopatrolled
mg.wikipedia.org10:22, 9 март 2010создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org14:17, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org11:52, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:56, 1 јули 2008создадена со најавување(?)3
ml.wikibooks.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:06, 25 мај 2010создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org08:02, 16 април 2010создадена со најавување(?)0
ms.wikibooks.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:14, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org12:18, 9 април 2010создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org21:45, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:43, 23 февруари 2010создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org16:41, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)4
na.wiktionary.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org08:54, 17 март 2010создадена со најавување(?)3
nds.wiktionary.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:10, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org14:30, 29 март 2010создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org17:00, 9 август 2008создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:17, 3 април 2008создадена со најавување(?)6
nl.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org14:24, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org15:35, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org08:36, 21 април 2010создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org11:17, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
no.wikinews.org11:25, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org10:57, 25 март 2010создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org17:10, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)3
oc.wikibooks.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org09:24, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org09:24, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pa-us.wikimedia.org22:17, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org17:10, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org20:52, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:25, 11 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:06, 29 март 2008создадена со најавување(?)7
pl.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:15, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org14:14, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:00, 29 март 2008создадена со најавување(?)9
pt.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org13:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:27, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org14:30, 29 март 2010создадена со најавување(?)1
quality.wikimedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)2
qu.wikipedia.org16:13, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:10, 18 март 2010создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org21:45, 24 јануари 2010создадена со најавување(?)14
roa-rup.wikipedia.org09:23, 13 октомври 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org16:43, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)4
roa-tara.wikipedia.org10:01, 26 јули 2008создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org11:28, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikibooks.org13:25, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org11:24, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org10:07, 29 март 2008создадена со најавување(?)16
ru.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:27, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
rw.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:24, 17 март 2010создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org09:45, 23 февруари 2010создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:43, 11 мај 2019создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:24, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org16:14, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org16:14, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:16, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org10:29, 29 март 2008создадена со најавување(?)4
sh.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:23, 7 јули 2008потврдено со лозинка(?)30
simple.wikibooks.org22:05, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org19:23, 7 јули 2008потврдено со лозинка(?)5
si.wikipedia.org20:53, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikibooks.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org10:40, 14 мај 2010создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:37, 3 јули 2008создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org16:04, 17 март 2010создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:25, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org20:20, 30 март 2008создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org21:05, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org14:51, 6 април 2010создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org09:46, 23 февруари 2010создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org13:57, 7 април 2010создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org14:19, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)8
st.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:03, 1 јули 2008создадена со најавување(?)4
sv.wikibooks.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
sw.wikibooks.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org12:34, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org13:29, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org13:58, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)7
test.wikidata.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org20:58, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org17:07, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org15:27, 27 мај 2009создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org11:24, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org10:40, 14 мај 2010создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org10:22, 21 март 2010создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org20:59, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:46, 29 јули 2008создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org08:35, 21 април 2010создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org13:22, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
tpi.wikipedia.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org23:30, 28 март 2008создадена со најавување(?)30
tr.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org14:14, 4 ноември 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org10:09, 2 ноември 2010создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org12:49, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:45, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)6
tw.wikipedia.org13:21, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org20:55, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:28, 29 јули 2008создадена со најавување(?)2
uk.wikibooks.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:25, 18 март 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org13:28, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org21:04, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org09:37, 8 март 2010создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org13:26, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:29, 17 март 2010создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:24, 5 април 2010создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)4
vec.wikisource.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org11:13, 28 август 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org13:57, 7 април 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org13:23, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org21:01, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org11:27, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1.377
vo.wikibooks.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org12:01, 3 јули 2008создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:11, 21 февруари 2013создадена со најавување(?)1.378
wikimania2008.wikimedia.org13:52, 25 јануари 2010создадена со најавување(?)1
wikimania2009.wikimedia.org09:16, 6 април 2010создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org21:45, 5 април 2010создадена со најавување(?)5
wikimania2017.wikimedia.org14:45, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org21:23, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org21:03, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org21:30, 1 јули 2008создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org08:48, 19 март 2010создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:03, 21 мај 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org12:33, 16 октомври 2009создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org16:33, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org15:44, 25 мај 2009создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org13:24, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org21:02, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org11:31, 19 март 2010создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org13:27, 19 февруари 2010создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org21:00, 2 јули 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org11:28, 29 јули 2008создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org16:46, 1 април 2008потврдено со лозинка(?)10
zu.wikibooks.org22:21, 30 март 2008потврдено со лозинка(?)7
zu.wiktionary.org19:53, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)2