Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: -sasha-
  • Зачленет: 20:26, 11 јануари 2020 (пред 2 години)
  • Вкупно уредувања: 74.512
  • Број на приврзани сметки: 241
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:23, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:14, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org13:11, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org16:34, 2 април 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:17, 20 ноември 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org23:02, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)12
ar.wikipedia.org16:48, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:42, 31 јули 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org17:40, 1 мај 2022создадена со најавување(?)1
ary.wikipedia.org15:32, 28 декември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org13:23, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org02:43, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org15:46, 11 декември 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:33, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org20:06, 1 август 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org13:27, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org01:15, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:50, 16 март 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:59, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org23:59, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:24, 28 мај 2020создадена со најавување(?)1
bcl.wikipedia.org02:08, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:07, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org13:32, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:48, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:57, 24 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org21:48, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org15:54, 6 август 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org02:09, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org13:09, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org01:53, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org00:07, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)21
ca.wikisource.org23:51, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org12:29, 10 ноември 2020создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org17:50, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:08, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org18:11, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org01:14, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org00:36, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)2.627autopatrolled
co.wikipedia.org18:00, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:23, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org17:32, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org03:11, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:21, 5 јули 2022создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:52, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:16, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org22:39, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org03:36, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org20:48, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org22:41, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org22:38, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:03, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:33, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org22:33, 7 мај 2021создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org19:33, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org21:40, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org23:51, 7 мај 2022создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org08:41, 17 декември 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:26, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)85
en.wikibooks.org18:14, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org00:11, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:29, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:14, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:53, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:00, 4 ноември 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:56, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org18:03, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org18:41, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:26, 11 јануари 2020нова сметка(?)18.552bureaucrat, sysop
es.wikibooks.org00:56, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org22:08, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org11:45, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org19:38, 18 јануари 2020создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org02:51, 25 април 2020создадена со најавување(?)10
es.wikivoyage.org18:14, 6 април 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org15:35, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org11:53, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org21:31, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org16:39, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:16, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org18:00, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)4
foundation.wikimedia.org14:27, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org23:06, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:53, 30 март 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:56, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)38
fr.wikibooks.org13:26, 25 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org13:48, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org00:46, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:52, 13 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org23:59, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:48, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:59, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org23:59, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:52, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org16:55, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org21:35, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org15:49, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:13, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:39, 28 јули 2022создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:41, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org16:34, 2 април 2021создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org21:29, 7 декември 2021создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org16:09, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:32, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:10, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org00:47, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:09, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)4
hy.wikipedia.org17:37, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:24, 12 јули 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:21, 8 април 2020создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org21:30, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org12:46, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:58, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org02:52, 8 април 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:30, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org01:56, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:09, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)30
it.wikinews.org13:49, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org00:17, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org19:13, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org23:17, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:21, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org17:19, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org12:36, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org10:57, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org00:48, 5 мај 2022создадена со најавување(?)1
kk.wikipedia.org22:37, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org00:35, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:23, 13 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org00:05, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org21:49, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:15, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org14:12, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:23, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org23:54, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org17:49, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org12:59, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org17:34, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org21:41, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:26, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org19:00, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org17:01, 5 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org03:14, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org22:11, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:55, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)5
meta.wikimedia.org20:26, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)267autopatrolled
mg.wikipedia.org13:24, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:54, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:53, 22 март 2020создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org00:11, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:43, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:49, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:44, 15 април 2022создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org00:29, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org03:01, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:41, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org14:40, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org13:18, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org00:43, 29 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:50, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org17:39, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:01, 31 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:21, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org02:07, 15 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:57, 3 јуни 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:49, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:22, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org22:54, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:08, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:04, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org15:45, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org18:08, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org15:03, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:25, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org00:31, 20 март 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:40, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org20:05, 13 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org14:30, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org20:01, 1 април 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:36, 22 март 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org15:02, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org00:32, 25 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:24, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:17, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)3
ru.wikimedia.org21:04, 5 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:54, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org17:55, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org17:58, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:32, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org17:36, 11 март 2021создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org21:42, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:56, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org02:54, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:02, 10 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org03:12, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)3
simple.wiktionary.org14:24, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org13:20, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:25, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:52, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:17, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:28, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org03:31, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)14
sq.wikipedia.org16:44, 6 април 2020создадена со најавување(?)1
srn.wikipedia.org21:44, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org00:10, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:58, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org14:18, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org00:31, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org21:34, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org22:15, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org12:51, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:24, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org16:31, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org12:07, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org16:14, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org20:11, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org03:46, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:28, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org21:14, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:25, 7 март 2020создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org15:09, 28 јануари 2020создадена со најавување(?)3
tr.wiktionary.org20:41, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:04, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:16, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org02:36, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:27, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org00:46, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org02:14, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org23:59, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:00, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:29, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)3
vo.wikipedia.org02:23, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org01:51, 30 мај 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:16, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:05, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)52.778rollbacker
wikimania.wikimedia.org21:10, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org07:43, 2 март 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org20:22, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org14:19, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:15, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:04, 18 март 2020создадена со најавување(?)3