Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:09, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ace.wikipedia.org09:10, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ady.wikipedia.org02:37, 14 април 2017создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org11:51, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)18
af.wikibooks.org20:30, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
af.wikiquote.org20:30, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
af.wiktionary.org20:29, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
ak.wikipedia.org09:10, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
als.wikipedia.org09:10, 23 јули 2013создадена со најавување(?)11
alt.wikipedia.org11:49, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org05:12, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)9
am.wikiquote.org11:28, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org09:10, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ang.wikipedia.org04:54, 13 јули 2013создадена со најавување(?)9
ang.wikibooks.org11:26, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)9
ang.wiktionary.org09:58, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
an.wikipedia.org09:11, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
an.wiktionary.org05:33, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
arc.wikipedia.org05:13, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)9
ar.wikipedia.org08:29, 28 август 2012создадена со најавување(?)43
ar.wikibooks.org20:44, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)11
ar.wikimedia.org11:06, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org20:41, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)22
ar.wikiquote.org20:43, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org20:41, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)13autopatrolled
ar.wikiversity.org07:21, 18 јули 2013создадена со најавување(?)14
ar.wiktionary.org20:41, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)11
ary.wikipedia.org15:20, 20 јули 2020создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)13
ast.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
ast.wiktionary.org21:23, 15 јули 2013создадена со најавување(?)10
as.wikipedia.org05:13, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)11
as.wikisource.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
atj.wikipedia.org15:45, 7 август 2017создадена со најавување(?)1
avk.wikipedia.org18:25, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
awa.wikipedia.org14:15, 20 мај 2020создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ay.wiktionary.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
azb.wikipedia.org02:37, 14 април 2017создадена со најавување(?)3
az.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)21
az.wikibooks.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
az.wikiquote.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
az.wikisource.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
az.wiktionary.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ban.wikipedia.org14:39, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org02:25, 15 јули 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)11
bat-smg.wikipedia.org11:52, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)9
ba.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ba.wikibooks.org23:12, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:13, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bcl.wiktionary.org01:38, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org08:53, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
be-tarask.wikipedia.org15:51, 16 јули 2013создадена со најавување(?)18
beta.wikiversity.org13:23, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)17
be.wikipedia.org16:20, 28 мај 2013создадена со најавување(?)15
be.wikibooks.org09:56, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
be.wikimedia.org12:17, 5 септември 2013создадена со најавување(?)5
be.wikiquote.org09:56, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
be.wikisource.org09:56, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
be.wiktionary.org09:56, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikipedia.org16:20, 28 мај 2013создадена со најавување(?)22
bg.wikibooks.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikinews.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikiquote.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bg.wikisource.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bg.wiktionary.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bh.wikipedia.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)12
bi.wikipedia.org09:14, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bjn.wikipedia.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)12
bm.wikipedia.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bn.wikipedia.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)24
bn.wikibooks.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
bn.wikisource.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bn.wikivoyage.org16:54, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bo.wikipedia.org16:20, 28 мај 2013создадена со најавување(?)11
bpy.wikipedia.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
br.wikipedia.org16:21, 28 мај 2013создадена со најавување(?)12
br.wikimedia.org08:54, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
br.wikisource.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
br.wiktionary.org09:15, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bs.wikipedia.org19:27, 6 јули 2013создадена со најавување(?)14
bs.wikibooks.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bs.wikinews.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bs.wikiquote.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bs.wikisource.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bs.wiktionary.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bug.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
bxr.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ca.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)49
ca.wikibooks.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ca.wikimedia.org05:35, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ca.wikiquote.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ca.wikisource.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ca.wiktionary.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
cbk-zam.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
cdo.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ceb.wikipedia.org11:22, 7 јули 2013создадена со најавување(?)21
ce.wikipedia.org17:36, 21 јули 2013создадена со најавување(?)9
chr.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
chr.wiktionary.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ch.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
chy.wikipedia.org09:16, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
ckb.wikipedia.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)12
commons.wikimedia.org07:32, 3 јули 2010создадена со најавување(?)48.762interface-admin, sysop, translationadmin
co.wikipedia.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
co.wikimedia.org08:56, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
co.wiktionary.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
crh.wikipedia.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)10
cr.wikipedia.org05:13, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)9
csb.wikipedia.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)9
csb.wiktionary.org09:17, 23 јули 2013создадена со најавување(?)8
cs.wikipedia.org11:50, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)27
cs.wikibooks.org09:52, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
cs.wikinews.org09:55, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
cs.wikiquote.org09:51, 18 јули 2013создадена со најавување(?)10
cs.wikisource.org09:51, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
cs.wikiversity.org07:44, 18 јули 2013создадена со најавување(?)11
cs.wiktionary.org09:50, 18 јули 2013создадена со најавување(?)10
cu.wikipedia.org11:22, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)20
cv.wikipedia.org05:22, 1 август 2013создадена со најавување(?)9
cv.wikibooks.org05:33, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
cy.wikipedia.org17:37, 21 јули 2013создадена со најавување(?)8
cy.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
cy.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
cy.wikisource.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
cy.wiktionary.org05:33, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
dag.wikipedia.org02:26, 15 јули 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org11:51, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)16
da.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
da.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
da.wikisource.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
da.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
de.wikipedia.org05:45, 27 мај 2013создадена со најавување(?)326autoreview, editor
de.wikibooks.org20:26, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
de.wikinews.org20:26, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
de.wikiquote.org20:25, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
de.wikisource.org20:26, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)26
de.wikiversity.org20:25, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
de.wikivoyage.org09:02, 29 мај 2013создадена со најавување(?)11
de.wiktionary.org20:25, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)11
din.wikipedia.org18:55, 13 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:33, 21 јули 2013создадена со најавување(?)8
diq.wiktionary.org01:37, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org08:57, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
dty.wikipedia.org06:03, 26 април 2017создадена со најавување(?)5
dv.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
dv.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
dz.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ee.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
el.wikipedia.org08:25, 15 јули 2013создадена со најавување(?)14
el.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
el.wikinews.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
el.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
el.wikisource.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
el.wikiversity.org07:21, 18 јули 2013создадена со најавување(?)11
el.wikivoyage.org12:48, 12 јули 2013создадена со најавување(?)9
el.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eml.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
en.wikipedia.org13:44, 9 октомври 2010создадена со најавување(?)6.553abusefilter, accountcreator, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker, templateeditor
en.wikibooks.org09:12, 31 август 2010создадена со најавување(?)24editor
en.wikinews.org15:19, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)238
en.wikiquote.org15:19, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)31
en.wikisource.org15:19, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)35
en.wikiversity.org07:04, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)19
en.wikivoyage.org07:04, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)176autopatrolled
en.wiktionary.org15:19, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)40
eo.wikipedia.org09:24, 28 мај 2013создадена со најавување(?)15
eo.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eo.wikinews.org20:12, 7 август 2013создадена со најавување(?)8
eo.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eo.wikisource.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eo.wikivoyage.org16:59, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
es.wikipedia.org11:52, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)108
es.wikibooks.org20:27, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org20:28, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
es.wikiquote.org20:27, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
es.wikisource.org20:27, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
es.wikiversity.org20:28, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
es.wikivoyage.org20:28, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
es.wiktionary.org20:27, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
et.wikipedia.org11:22, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)15
et.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ee.wikimedia.org16:27, 21 август 2014создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
et.wikisource.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
et.wiktionary.org08:48, 29 јули 2013создадена со најавување(?)8
eu.wikipedia.org11:52, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)14
eu.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eu.wikiquote.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
eu.wikisource.org06:40, 19 април 2018создадена со најавување(?)1
eu.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ext.wikipedia.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fa.wikipedia.org11:53, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)24
fa.wikibooks.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
fa.wikinews.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
fa.wikiquote.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)12
fa.wikisource.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fa.wikivoyage.org02:36, 3 октомври 2014создадена со најавување(?)5patroller, rollbacker
fa.wiktionary.org05:34, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ff.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fiu-vro.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fi.wikipedia.org11:54, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)17
fi.wikibooks.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fi.wikimedia.org16:27, 21 август 2014создадена со најавување(?)2
fi.wikinews.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fi.wikiquote.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fi.wikisource.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fi.wikiversity.org07:20, 18 јули 2013создадена со најавување(?)9
fi.wikivoyage.org02:30, 14 април 2017создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fj.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fj.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
foundation.wikimedia.org01:01, 29 октомври 2021потврдено со лозинка(?)52
fo.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
fo.wikisource.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fo.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
frp.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
frr.wikipedia.org05:45, 27 јули 2013создадена со најавување(?)8
fr.wikipedia.org18:00, 11 август 2012создадена со најавување(?)159
fr.wikibooks.org20:48, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
fr.wikinews.org20:48, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)11
fr.wikiquote.org20:49, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
fr.wikisource.org20:49, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
fr.wikiversity.org20:48, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
fr.wikivoyage.org20:50, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
fr.wiktionary.org20:47, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)12
fur.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fy.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
fy.wikibooks.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
fy.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gag.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
gan.wikipedia.org21:01, 28 мај 2013создадена со најавување(?)8
ga.wikipedia.org05:36, 14 јули 2013создадена со најавување(?)8
ga.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gcr.wikipedia.org03:49, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gd.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
glk.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gl.wikipedia.org05:36, 14 јули 2013создадена со најавување(?)13
gl.wikibooks.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gl.wikiquote.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gl.wikisource.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gl.wiktionary.org05:35, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
gn.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gn.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gom.wikipedia.org02:39, 14 април 2017создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org18:25, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org06:40, 19 април 2018создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gu.wikipedia.org19:17, 3 август 2013создадена со најавување(?)11
gu.wikiquote.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
gu.wikisource.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
gu.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
gv.wikipedia.org05:37, 14 јули 2013создадена со најавување(?)8
gv.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hak.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ha.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ha.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
haw.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
he.wikipedia.org11:55, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)40
he.wikibooks.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
he.wikinews.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
he.wikiquote.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
he.wikisource.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
he.wikivoyage.org03:34, 8 август 2013создадена со најавување(?)9
he.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hif.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
hif.wiktionary.org01:49, 7 ноември 2017создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org16:56, 16 јули 2013создадена со најавување(?)17
hi.wikibooks.org17:34, 21 јули 2013создадена со најавување(?)8
hi.wikiquote.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)15
hi.wikisource.org20:39, 18 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:46, 7 август 2017создадена со најавување(?)2
hi.wikivoyage.org23:58, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hr.wikipedia.org13:46, 21 јули 2013создадена со најавување(?)20
hr.wikibooks.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hr.wikiquote.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hr.wikisource.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hr.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hsb.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hsb.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ht.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hu.wikipedia.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)26
hu.wikibooks.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hu.wikinews.org19:44, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hu.wikisource.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hu.wiktionary.org05:36, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hy.wikipedia.org11:09, 1 август 2013создадена со најавување(?)18
hy.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hy.wikiquote.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hy.wikisource.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hy.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
hyw.wikipedia.org16:02, 4 април 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:50, 4 август 2013создадена со најавување(?)11
ia.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ia.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
id.wikipedia.org16:17, 28 мај 2013создадена со најавување(?)29
id.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
id.wikiquote.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
id.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ie.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ie.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ie.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ig.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ik.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ilo.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
incubator.wikimedia.org09:50, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)741
inh.wikipedia.org06:40, 19 април 2018создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org16:25, 12 јуни 2013создадена со најавување(?)9
io.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
is.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
is.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
is.wikiquote.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
is.wikisource.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
is.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
it.wikipedia.org05:24, 29 мај 2013создадена со најавување(?)123autopatrolled
it.wikibooks.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
it.wikinews.org05:51, 13 август 2013создадена со најавување(?)10
it.wikiquote.org18:47, 12 јули 2013создадена со најавување(?)10
it.wikisource.org16:07, 8 август 2013создадена со најавување(?)12
it.wikiversity.org07:30, 18 јули 2013создадена со најавување(?)12
it.wikivoyage.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
it.wiktionary.org18:47, 12 јули 2013создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
iu.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
jam.wikipedia.org15:57, 30 мај 2016создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org05:04, 27 мај 2013создадена со најавување(?)64
ja.wikibooks.org20:52, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
ja.wikinews.org20:51, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)16
ja.wikiquote.org20:52, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
ja.wikisource.org18:02, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)8
ja.wikiversity.org02:55, 23 јуни 2013создадена со најавување(?)8
ja.wikivoyage.org21:05, 27 август 2020создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org20:51, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
jbo.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)13
jbo.wiktionary.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
jv.wikipedia.org05:37, 16 септември 2013создадена со најавување(?)18
jv.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kaa.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kab.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ka.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ka.wikibooks.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ka.wikiquote.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ka.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kbd.wikipedia.org21:01, 28 мај 2013создадена со најавување(?)8
kbp.wikipedia.org18:45, 1 јули 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ki.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kk.wikipedia.org05:51, 19 јуни 2013создадена со најавување(?)32
kk.wikibooks.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kk.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kl.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kl.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
km.wikipedia.org12:28, 27 јули 2013создадена со најавување(?)10
km.wikibooks.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
km.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kn.wikipedia.org12:33, 1 август 2013создадена со најавување(?)12
kn.wikiquote.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kn.wikisource.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
kn.wiktionary.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
koi.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ko.wikipedia.org04:42, 3 јули 2010домашно вики(?)15.781interface-admin, suppress, sysop
ko.wikibooks.org05:02, 27 мај 2013создадена со најавување(?)49
ko.wikinews.org15:33, 27 мај 2013создадена со најавување(?)1.163
ko.wikiquote.org05:26, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)28
ko.wikisource.org14:21, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)300
ko.wikiversity.org05:04, 27 мај 2013создадена со најавување(?)332sysop (привремено)
ko.wiktionary.org14:18, 13 август 2012создадена со најавување(?)236
krc.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ksh.wikipedia.org16:42, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)8
ks.wikipedia.org05:38, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ks.wiktionary.org06:06, 18 септември 2013создадена со најавување(?)8
ku.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ku.wikibooks.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ku.wikiquote.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ku.wiktionary.org06:06, 18 септември 2013создадена со најавување(?)10
kv.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kw.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
kw.wiktionary.org17:38, 21 јули 2013создадена со најавување(?)8
ky.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ky.wikibooks.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ky.wikiquote.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ky.wiktionary.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lad.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
la.wikipedia.org11:55, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)14
la.wikibooks.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
la.wikiquote.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
la.wikisource.org19:17, 12 јули 2013создадена со најавување(?)10
la.wiktionary.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lbe.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lb.wikipedia.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
lb.wiktionary.org05:39, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lez.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lfn.wikipedia.org06:40, 19 април 2018создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lij.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lij.wikisource.org15:18, 20 јули 2020создадена со најавување(?)2
li.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
li.wikibooks.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
li.wikinews.org15:53, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
li.wikisource.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
li.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lld.wikipedia.org16:19, 17 август 2020создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org09:41, 1 август 2013создадена со најавување(?)13
ln.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ln.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
login.wikimedia.org05:01, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0checkuser
lo.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lo.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lrc.wikipedia.org13:38, 20 ноември 2015создадена со најавување(?)2
ltg.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lt.wikipedia.org11:23, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)31
lt.wikibooks.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lt.wikiquote.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lt.wikisource.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lt.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
lv.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)15
lv.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mad.wikipedia.org15:56, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org14:26, 6 декември 2014создадена со најавување(?)10
map-bms.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
mdf.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
www.mediawiki.org04:42, 3 јули 2010потврдено со лозинка(?)742sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org07:34, 3 јули 2010создадена со најавување(?)8.863centralnoticeadmin, interface-admin, steward, suppress, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mg.wiktionary.org17:34, 21 јули 2013создадена со најавување(?)8
mhr.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
min.wikipedia.org12:49, 12 јули 2013создадена со најавување(?)8
min.wiktionary.org03:48, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mi.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mk.wikipedia.org16:43, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)12
mk.wikibooks.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mk.wikimedia.org08:50, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
mk.wikisource.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mk.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ml.wikipedia.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)14
ml.wikibooks.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ml.wikiquote.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ml.wikisource.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ml.wiktionary.org05:40, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mni.wikipedia.org18:25, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mni.wiktionary.org18:59, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org07:36, 26 август 2013создадена со најавување(?)8
mn.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mnw.wikipedia.org15:12, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mr.wikipedia.org16:57, 16 јули 2013создадена со најавување(?)10
mr.wikibooks.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mr.wikiquote.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mr.wikisource.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mr.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ms.wikipedia.org18:31, 14 јули 2013создадена со најавување(?)27
ms.wikibooks.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ms.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mt.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
mt.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mwl.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mx.wikimedia.org08:49, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
myv.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
my.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
my.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
mzn.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
nah.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nah.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nap.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nap.wikisource.org12:41, 15 август 2019создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
na.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nds-nl.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nds.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
nds.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ne.wikipedia.org05:35, 2 јули 2013создадена со најавување(?)10
ne.wikibooks.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ne.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
new.wikipedia.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nia.wikipedia.org18:09, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nia.wiktionary.org01:36, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org12:35, 27 мај 2013создадена со најавување(?)72
nl.wikibooks.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nl.wikimedia.org08:48, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikinews.org15:46, 7 август 2017создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nl.wikisource.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)12
nl.wikivoyage.org15:17, 8 јули 2013создадена со најавување(?)8
nl.wiktionary.org05:41, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
nn.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
nn.wikiquote.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nn.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nov.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
no.wikipedia.org05:28, 29 мај 2013создадена со најавување(?)29
no.wikibooks.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
no.wikimedia.org16:27, 21 август 2014создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
no.wikiquote.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
no.wikisource.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
no.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nqo.wikipedia.org20:17, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nso.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
nv.wikipedia.org12:30, 10 јули 2013создадена со најавување(?)8
nyc.wikimedia.org23:42, 26 август 2013создадена со најавување(?)7
ny.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
oc.wikipedia.org12:39, 12 јули 2013создадена со најавување(?)9
oc.wikibooks.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
oc.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
olo.wikipedia.org17:41, 22 мај 2017создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
om.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
or.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
or.wikisource.org02:41, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
os.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
outreach.wikimedia.org10:17, 28 мај 2013создадена со најавување(?)108
pag.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pam.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pap.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pa.wikipedia.org05:50, 27 јули 2013создадена со најавување(?)10
pa.wikibooks.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pa.wikisource.org02:31, 14 април 2017создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pcd.wikipedia.org05:50, 27 јули 2013создадена со најавување(?)9
pdc.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
pfl.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pih.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pi.wikipedia.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pl.wikipedia.org05:53, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)83autoreview
pl.wikibooks.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pl.wikimedia.org08:46, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
pl.wikiquote.org12:36, 1 август 2013создадена со најавување(?)9
pl.wikisource.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
pl.wikivoyage.org12:49, 12 јули 2013создадена со најавување(?)10
pl.wiktionary.org05:42, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
pms.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pms.wikisource.org16:56, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)2
pnb.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
pnb.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pnt.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ps.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
ps.wikivoyage.org16:55, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ps.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikipedia.org05:30, 8 јуни 2013создадена со најавување(?)27
pt.wikibooks.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
pt.wikimedia.org06:48, 19 април 2018создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikiquote.org02:36, 6 август 2013создадена со најавување(?)7
pt.wikisource.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikiversity.org07:30, 18 јули 2013создадена со најавување(?)8
pt.wikivoyage.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
pt.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
qu.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
qu.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
rm.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
rmy.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
rn.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
roa-rup.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
roa-rup.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
roa-tara.wikipedia.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ro.wikipedia.org05:51, 19 јуни 2013создадена со најавување(?)27
ro.wikibooks.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ro.wikinews.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ro.wikiquote.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ro.wikisource.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ro.wikivoyage.org15:17, 8 јули 2013создадена со најавување(?)9
ro.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
rue.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
ru.wikipedia.org11:22, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)210autoreview, uploader
ru.wikibooks.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ru.wikimedia.org08:46, 11 декември 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org12:19, 4 август 2013создадена со најавување(?)11
ru.wikiquote.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)14
ru.wikisource.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
ru.wikiversity.org07:27, 18 јули 2013создадена со најавување(?)8
ru.wikivoyage.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ru.wiktionary.org05:43, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
rw.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
rw.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sah.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sah.wikiquote.org16:56, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sat.wikipedia.org14:18, 2 август 2018создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)11
sa.wikibooks.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sa.wikiquote.org12:50, 12 јули 2013создадена со најавување(?)8
sa.wikisource.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sa.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
scn.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
scn.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sco.wikipedia.org04:28, 1 август 2013создадена со најавување(?)10
sc.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sd.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sd.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
se.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
se.wikimedia.org08:44, 11 декември 2013создадена со најавување(?)2
sg.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sg.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
shi.wikipedia.org02:26, 15 јули 2021создадена со најавување(?)1
shn.wikipedia.org15:54, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)2
shn.wiktionary.org21:49, 22 јуни 2020создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org17:42, 13 јули 2013создадена со најавување(?)51
sh.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
shy.wiktionary.org03:49, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org10:27, 27 мај 2013создадена со најавување(?)65
simple.wiktionary.org10:36, 12 јули 2013создадена со најавување(?)8
si.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
si.wikibooks.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
si.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
skr.wikipedia.org17:06, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
skr.wiktionary.org17:22, 15 декември 2020создадена со најавување(?)3
sk.wikipedia.org19:21, 3 август 2013создадена со најавување(?)17
sk.wikibooks.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sk.wikiquote.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sk.wikisource.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sk.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sl.wikipedia.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)14
sl.wikibooks.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sl.wikiquote.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sl.wikisource.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sl.wikiversity.org07:29, 18 јули 2013создадена со најавување(?)8
sl.wiktionary.org05:44, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
smn.wikipedia.org15:22, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sm.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sn.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
wikisource.org07:46, 3 јули 2010создадена со најавување(?)15
so.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
so.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
species.wikimedia.org15:19, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)8
sq.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)12
sq.wikibooks.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sq.wikinews.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sq.wikiquote.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sq.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
srn.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sr.wikipedia.org05:51, 19 јуни 2013создадена со најавување(?)37
sr.wikibooks.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sr.wikinews.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
sr.wikiquote.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
sr.wikisource.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
sr.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ss.wikipedia.org12:13, 26 јули 2013создадена со најавување(?)8
ss.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
stq.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
strategy.wikimedia.org14:53, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
st.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
su.wikipedia.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)14
su.wikiquote.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
su.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikipedia.org12:48, 28 мај 2013создадена со најавување(?)56
sv.wikibooks.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikinews.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikiquote.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikisource.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wikiversity.org07:26, 18 јули 2013создадена со најавување(?)11
sv.wikivoyage.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wiktionary.org05:45, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
sw.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
sw.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
szl.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
szy.wikipedia.org03:49, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)14
ta.wikibooks.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ta.wikinews.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ta.wikiquote.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ta.wikisource.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ta.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tay.wikipedia.org15:26, 16 март 2021создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org02:35, 14 април 2017создадена со најавување(?)3
ten.wikipedia.org14:36, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org05:51, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)18
test-commons.wikimedia.org02:37, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org16:38, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)30sysop
test.wikidata.org05:24, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)132sysop
tet.wikipedia.org12:12, 26 јули 2013создадена со најавување(?)8
te.wikipedia.org08:46, 18 јули 2013создадена со најавување(?)16
te.wikibooks.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
te.wikiquote.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
te.wikisource.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
te.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tg.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
tg.wikibooks.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tg.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
th.wikipedia.org06:28, 7 јули 2013создадена со најавување(?)24
th.wikibooks.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
th.wikiquote.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
th.wikisource.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
th.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
ti.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ti.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tk.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tk.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tl.wikipedia.org07:51, 4 август 2013создадена со најавување(?)14
tl.wikibooks.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tl.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tn.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tn.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
to.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tpi.wikipedia.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tpi.wiktionary.org05:46, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
trv.wikipedia.org15:27, 16 март 2021создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org13:46, 21 јули 2013создадена со најавување(?)25autoreview
tr.wikibooks.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tr.wikimedia.org08:52, 11 декември 2013создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tr.wikiquote.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
tr.wikisource.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tr.wikivoyage.org16:32, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ts.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ts.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tt.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
tt.wikibooks.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tt.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tum.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
tw.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
tyv.wikipedia.org14:02, 11 август 2013создадена со најавување(?)8
ty.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ua.wikimedia.org16:24, 28 ноември 2013создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ug.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ug.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uk.wikipedia.org13:34, 28 мај 2013создадена со најавување(?)69
uk.wikibooks.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uk.wikinews.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uk.wikiquote.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uk.wikisource.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uk.wikivoyage.org17:58, 22 август 2013создадена со најавување(?)8
uk.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ur.wikipedia.org17:39, 21 јули 2013создадена со најавување(?)11
ur.wikibooks.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ur.wikiquote.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ur.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uz.wikipedia.org15:10, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)16
uz.wikibooks.org11:29, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
uz.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
vec.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
vec.wikisource.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vec.wiktionary.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vep.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
ve.wikipedia.org05:47, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vi.wikipedia.org11:23, 10 јуни 2013создадена со најавување(?)29
vi.wikibooks.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vi.wikiquote.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vi.wikisource.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vi.wikivoyage.org14:06, 11 август 2013создадена со најавување(?)8
vi.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vls.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
vo.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
vo.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)9
war.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)10
wa.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
wa.wikisource.org16:39, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
www.wikidata.org07:04, 27 февруари 2013создадена со најавување(?)29.791interface-admin, suppress, sysop
wikimania2011.wikimedia.org17:34, 4 јануари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org06:24, 4 јули 2013создадена со најавување(?)12
wikimania2014.wikimedia.org19:02, 12 август 2013создадена со најавување(?)7
wikimania2015.wikimedia.org14:03, 1 јули 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org16:16, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)20
wikimania2017.wikimedia.org12:25, 11 јуни 2016создадена со најавување(?)85
wikimania2018.wikimedia.org08:15, 4 август 2017создадена со најавување(?)150
wikimania.wikimedia.org14:17, 2 август 2018создадена со најавување(?)130sysop, translationadmin
wo.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
wo.wikiquote.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
wo.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
wuu.wikipedia.org11:19, 7 јули 2013создадена со најавување(?)9
xal.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
xh.wikipedia.org11:29, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)8
xmf.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
yi.wikipedia.org16:44, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)8
yi.wikisource.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
yi.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
yo.wikipedia.org15:10, 11 јуни 2013создадена со најавување(?)8
yue.wiktionary.org15:52, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zea.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org11:33, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)26
zh-min-nan.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikisource.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zh-yue.wikipedia.org14:58, 26 јули 2013создадена со најавување(?)9
zh.wikipedia.org05:46, 27 мај 2013создадена со најавување(?)152
zh.wikibooks.org20:23, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
zh.wikinews.org20:24, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
zh.wikiquote.org20:23, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)8
zh.wikisource.org20:20, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)9
zh.wikiversity.org14:17, 2 август 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org23:04, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)12autopatrolled
zh.wiktionary.org20:22, 22 јуни 2013создадена со најавување(?)10
zu.wikipedia.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8
zu.wiktionary.org05:48, 16 септември 2013создадена со најавување(?)8