Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org06:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:55, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:37, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:34, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org08:15, 3 март 2018создадена со најавување(?)3
atj.wikipedia.org01:56, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:29, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:03, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:47, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org05:20, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org23:40, 15 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org05:15, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:45, 21 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org18:42, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org01:50, 13 мај 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org05:42, 29 јули 2016создадена со најавување(?)86
cs.wikipedia.org21:59, 2 декември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:49, 4 ноември 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org06:06, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:29, 5 април 2018создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org01:54, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:31, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:41, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)4
el.wiktionary.org04:28, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org16:52, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:33, 9 јули 2016нова сметка(?)3.789extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org22:57, 11 февруари 2018создадена со најавување(?)16
en.wikinews.org23:39, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org02:16, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org03:36, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)16
en.wikiversity.org16:08, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org04:55, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org05:52, 17 август 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:44, 24 октомври 2016создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org20:36, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org17:08, 18 август 2017создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org15:46, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org23:28, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org01:08, 16 март 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org00:09, 28 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org19:40, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:01, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org18:05, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org01:58, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org08:15, 3 март 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org04:14, 26 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org01:27, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:46, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org03:23, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org12:42, 9 август 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:10, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org02:08, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org18:42, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org18:42, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:56, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)6
kn.wikipedia.org18:06, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:40, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:28, 19 октомври 2017создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org05:43, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org21:33, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org18:55, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:33, 9 јули 2016создадена со најавување(?)34
meta.wikimedia.org21:33, 9 јули 2016создадена со најавување(?)179autopatrolled
mk.wikipedia.org15:18, 11 август 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org04:10, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:01, 10 ноември 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org15:47, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:47, 28 август 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:48, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org01:54, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:28, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org00:16, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org23:14, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:17, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org23:26, 8 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org19:30, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org23:34, 31 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:28, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org16:53, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org05:28, 16 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org02:46, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:56, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org06:47, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org18:06, 2 јуни 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:33, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)62
simple.wiktionary.org01:38, 23 декември 2018создадена со најавување(?)1
wikisource.org19:15, 11 мај 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org05:51, 10 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org07:07, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org21:41, 26 мај 2018создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org21:39, 11 мај 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:17, 31 мај 2018создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org23:27, 27 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org18:09, 4 август 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org19:54, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org02:04, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org21:04, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org04:16, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)5
test.wikidata.org02:05, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org05:03, 23 декември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org05:05, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org23:31, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org01:51, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:18, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org18:55, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:59, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)10
wikimania2018.wikimedia.org01:08, 16 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org02:22, 13 мај 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org22:08, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org06:46, 22 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org06:09, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:37, 21 јануари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:34, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:56, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org17:50, 16 февруари 2018создадена со најавување(?)0