Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)9
ace.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)6
ak.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org09:45, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
an.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org10:18, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org16:37, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org15:41, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)9
as.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org18:07, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org15:41, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org15:42, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
azb.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)16
ban.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org08:49, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org10:07, 19 јули 2020создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org09:46, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
be.wikisource.org08:04, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)12
bg.wikiquote.org05:49, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)3
bjn.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)16
bn.wikisource.org18:10, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
br.wiktionary.org11:35, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
bug.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org16:36, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org15:20, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:27, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org09:47, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:12, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)20.463filemover, image-reviewer, ipblock-exempt, rollbacker
co.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:24, 8 декември 2019создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org10:00, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org10:25, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org11:49, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:20, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)13
de.wikibooks.org07:55, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org16:00, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org16:48, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org17:01, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org09:10, 11 октомври 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org10:27, 4 март 2020создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org10:08, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org09:56, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org09:48, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org05:16, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)5
eml.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:52, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)177
en.wikibooks.org13:28, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)8
en.wikinews.org10:52, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org03:43, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)10
en.wikisource.org05:06, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:08, 18 декември 2019создадена со најавување(?)10
en.wikivoyage.org04:21, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:05, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
eo.wikinews.org15:30, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org09:40, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)67
es.wikibooks.org05:41, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org02:54, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org16:55, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)7
es.wikisource.org16:57, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org10:19, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org05:29, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)15
et.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)15
et.wiktionary.org13:49, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org07:13, 7 декември 2019создадена со најавување(?)5
ext.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:49, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org16:19, 17 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:11, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)4
ff.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
fi.wikibooks.org09:06, 31 март 2020создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org10:47, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)31
fj.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)3
frp.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)13
fr.wikibooks.org17:13, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org16:21, 5 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org10:14, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:28, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org03:11, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:50, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org06:03, 4 февруари 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org16:50, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org18:07, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org08:32, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org13:51, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org10:40, 4 март 2020создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org16:26, 11 декември 2020создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)64
hi.wikibooks.org16:42, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org05:06, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)15
hr.wikisource.org02:50, 1 март 2020создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org18:09, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org10:20, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)3
hy.wiktionary.org13:28, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org05:25, 8 март 2020создадена со најавување(?)1
id.wikisource.org13:28, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org05:25, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org05:48, 27 март 2020создадена со најавување(?)80
inh.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org09:52, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
it.wikibooks.org15:10, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:03, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:00, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org16:36, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org10:22, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:52, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)48
ja.wikibooks.org16:43, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)5
ja.wikisource.org16:52, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org15:51, 6 декември 2020создадена со најавување(?)25
ja.wiktionary.org03:29, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)6
jbo.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)5
kbd.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
kn.wikisource.org18:07, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org03:45, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:53, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org09:09, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:14, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org02:24, 22 март 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org01:51, 21 февруари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org18:09, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org09:54, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org10:24, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org15:48, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:30, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)12
lt.wiktionary.org09:26, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)6
mai.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org15:48, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)1.127autopatrolled
meta.wikimedia.org16:30, 21 ноември 2019нова сметка(?)989patroller
mg.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org09:55, 15 декември 2019создадена со најавување(?)5
mni.wiktionary.org13:54, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)7
mnw.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org17:46, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org09:16, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)18
ms.wiktionary.org10:01, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:56, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org06:26, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org16:59, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org10:44, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org10:41, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
olo.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org08:15, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org15:02, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)148
pag.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org16:55, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org09:57, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org04:58, 8 декември 2019создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org16:41, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org15:15, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org16:30, 10 декември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org16:53, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org02:16, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)3
pms.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org07:44, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org06:46, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org01:49, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pt.wikiversity.org16:46, 10 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org05:15, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)1
qu.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org09:58, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org15:45, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:42, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:12, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org02:05, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:28, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org16:47, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org17:43, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org02:12, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)4
rw.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org16:55, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
sg.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)9
simple.wikipedia.org13:13, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)393rollbacker
simple.wikibooks.org14:05, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org14:05, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org16:25, 3 декември 2019создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)5
sk.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)6
sl.wikipedia.org09:59, 15 декември 2019создадена со најавување(?)8
sl.wikiquote.org10:21, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org17:01, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org04:49, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org02:55, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org15:51, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:06, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
so.wiktionary.org16:44, 25 октомври 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:51, 19 јануари 2020создадена со најавување(?)81autopatrolled
sq.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org07:50, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org02:26, 4 јули 2020создадена со најавување(?)4
ss.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org06:06, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org16:58, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org08:21, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:11, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org09:53, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org10:00, 15 декември 2019создадена со најавување(?)5
ta.wikisource.org16:52, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org09:43, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org03:33, 21 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:04, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org03:55, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:04, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org03:27, 29 март 2020создадена со најавување(?)6
tet.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
te.wikibooks.org06:47, 21 февруари 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org08:04, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org13:49, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)23
th.wikisource.org16:52, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org09:44, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
tl.wikibooks.org07:50, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org09:26, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org10:09, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)6
ts.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org10:01, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org05:05, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)4
uk.wiktionary.org10:30, 4 март 2020создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)4
ur.wikibooks.org05:15, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)5
uz.wikiquote.org16:54, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org10:21, 4 март 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org17:41, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org16:40, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org10:08, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:13, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Abusing multiple accounts: CheckUser block: User:Catherine Laurence
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
19.809
wikimania.wikimedia.org16:39, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)25
wo.wikipedia.org10:02, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)7
zh.wikipedia.org16:32, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)1.872
zh.wikinews.org13:56, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org02:51, 1 март 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org05:19, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org13:39, 28 февруари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:08, 23 јануари 2020создадена со најавување(?)4
zu.wikipedia.org10:03, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org13:57, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0