Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: *Youngjin
  • Зачленет: 13:31, 25 октомври 2011 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 67.430
  • Број на приврзани сметки: 748
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org07:45, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org09:20, 12 март 2012создадена со најавување(?)3
ace.wikipedia.org00:28, 11 март 2012создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org19:13, 26 септември 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org01:17, 15 јули 2012создадена со најавување(?)5
af.wikibooks.org22:56, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
af.wikiquote.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
af.wiktionary.org22:56, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
ak.wikipedia.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
als.wikipedia.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
am.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ang.wikipedia.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
ang.wikibooks.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ang.wiktionary.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
an.wikipedia.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org19:10, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikipedia.org11:15, 11 март 2012создадена со најавување(?)13
ar.wikibooks.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org08:34, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:42, 7 ноември 2012создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org12:18, 5 септември 2012создадена со најавување(?)5
ast.wiktionary.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
as.wikisource.org22:58, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
av.wikipedia.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ay.wikipedia.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ay.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
azb.wikipedia.org15:48, 2 април 2018создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
az.wikiquote.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
ban.wikipedia.org07:45, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org19:12, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ba.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org03:13, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
bd.wikimedia.org09:13, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)5
beta.wikiversity.org12:45, 3 јуни 2012создадена со најавување(?)54
be.wikipedia.org21:35, 20 октомври 2012создадена со најавување(?)5
be.wikibooks.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org22:59, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org23:00, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org14:49, 21 август 2012создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikinews.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikiquote.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wikisource.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bh.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)6
bi.wikipedia.org15:36, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)7
bjn.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org17:43, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)5
bn.wikibooks.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bn.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
bn.wiktionary.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bo.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bpy.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
br.wikimedia.org19:28, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
br.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
br.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org21:40, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)4
bs.wikibooks.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
bs.wikisource.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
bs.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
bug.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
bxr.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikipedia.org06:42, 23 февруари 2012создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org09:17, 13 јули 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org12:01, 19 септември 2012создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ca.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org15:19, 18 февруари 2013создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)5
cho.wikipedia.org07:46, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
chy.wikipedia.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)6
commons.wikimedia.org09:02, 17 декември 2011создадена со најавување(?)3.165autopatrolled, filemover, rollbacker
co.wikipedia.org14:14, 12 јули 2012создадена со најавување(?)3
co.wiktionary.org19:13, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
crh.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cr.wikipedia.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
csb.wikipedia.org07:05, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org09:39, 12 март 2012создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
cs.wikiversity.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
cs.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cv.wikipedia.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
cv.wikibooks.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikipedia.org19:05, 5 август 2012создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikiquote.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
cy.wiktionary.org17:40, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org12:15, 19 мај 2012создадена со најавување(?)3
da.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
da.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
da.wiktionary.org01:09, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org10:59, 9 март 2012создадена со најавување(?)28
de.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
de.wikiversity.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
din.wikipedia.org08:34, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:23, 15 август 2012создадена со најавување(?)3
dsb.wikipedia.org15:48, 23 август 2012создадена со најавување(?)3
dty.wikipedia.org23:36, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org23:47, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)3
dv.wiktionary.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
dz.wikipedia.org19:14, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
el.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
el.wikinews.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
el.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
el.wikiversity.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org22:05, 21 мај 2013создадена со најавување(?)3
el.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
en.wikipedia.org13:31, 25 октомври 2011создадена со најавување(?)445
en.wikibooks.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)17
en.wikinews.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)8
en.wikiquote.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)4
en.wikiversity.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)5
en.wikivoyage.org01:44, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)14
en.wiktionary.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)7
eo.wikipedia.org17:44, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org02:57, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
eo.wikiquote.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
eo.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org09:47, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)6
es.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org02:57, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org21:10, 28 мај 2013создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)6
es.wikiversity.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
es.wikivoyage.org19:11, 30 јануари 2013создадена со најавување(?)3
es.wiktionary.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
et.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
et.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
et.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
et.wikisource.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
et.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org09:09, 3 март 2012создадена со најавување(?)5
eu.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
eu.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
eu.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ext.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org08:07, 23 јуни 2012создадена со најавување(?)17
fa.wikibooks.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
fa.wikinews.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
fa.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikisource.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
fa.wikivoyage.org01:31, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikipedia.org19:42, 2 август 2012создадена со најавување(?)4
fi.wikibooks.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikiversity.org13:27, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)3
fi.wikivoyage.org09:13, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:15, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org10:31, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)3
fj.wiktionary.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
foundation.wikimedia.org07:41, 11 август 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
frp.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
frr.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikipedia.org08:52, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)27
fr.wikibooks.org13:51, 30 април 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)7
fr.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org22:22, 13 септември 2013создадена со најавување(?)3
fr.wiktionary.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
fur.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fy.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
fy.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org03:58, 1 април 2013создадена со најавување(?)3
ga.wikipedia.org03:02, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)3
ga.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)3
gd.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
gd.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
glk.wikipedia.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
gl.wikipedia.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
gl.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
gl.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
gl.wiktionary.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
gn.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)6
gn.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org07:45, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
gu.wikiquote.org23:06, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org23:06, 28 мај 2013создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org23:06, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
gv.wiktionary.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
hak.wikipedia.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
he.wikipedia.org09:27, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
he.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org19:16, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
he.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org03:00, 18 септември 2013создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org14:57, 29 март 2012создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
hif.wiktionary.org03:13, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:14, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)7
hi.wikibooks.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hi.wikiquote.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org03:12, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:13, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org01:10, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ho.wikipedia.org07:46, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org14:53, 6 јули 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org17:46, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)4
hu.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikiquote.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
hy.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikiquote.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
hy.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org07:46, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ia.wikibooks.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ia.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org12:52, 8 јуни 2012создадена со најавување(?)47
id.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
id.wikisource.org01:26, 6 април 2014создадена со најавување(?)3
id.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
ie.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ie.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ie.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ig.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ii.wikipedia.org07:46, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org17:31, 18 април 2013создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)21
io.wikipedia.org22:00, 20 јули 2012создадена со најавување(?)5
io.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
is.wikibooks.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org01:26, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org08:28, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)17
it.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wikinews.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org22:43, 13 септември 2013создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
it.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
iu.wikipedia.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org19:12, 26 септември 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:45, 5 ноември 2011создадена со најавување(?)25
ja.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org19:17, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ja.wiktionary.org12:03, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
jbo.wiktionary.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
jv.wikipedia.org09:41, 13 март 2012создадена со најавување(?)14
jv.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kaa.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ka.wikipedia.org01:50, 28 јули 2012создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ka.wikiquote.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kbd.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ki.wikipedia.org05:49, 9 февруари 2012создадена со најавување(?)2
kj.wikipedia.org07:47, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
kk.wikibooks.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
kk.wiktionary.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org01:11, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
km.wikibooks.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
km.wiktionary.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org01:43, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikipedia.org12:23, 30 август 2014потврдено со лозинка(?)33.192bureaucrat, suppress, sysop
ko.wikibooks.org00:50, 19 јули 2012создадена со најавување(?)6
ko.wikinews.org02:17, 30 август 2013потврдено со лозинка(?)430
ko.wikiquote.org09:04, 17 декември 2011создадена со најавување(?)2
ko.wikisource.org18:37, 20 јули 2012создадена со најавување(?)15
ko.wikiversity.org18:59, 7 февруари 2013создадена со најавување(?)60
ko.wiktionary.org12:03, 3 јули 2012создадена со најавување(?)100
krc.wikipedia.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org14:44, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ks.wiktionary.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ku.wikibooks.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org01:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
kw.wiktionary.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikibooks.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ky.wikiquote.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lad.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org16:49, 26 март 2013создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
la.wikiquote.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
la.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)4
la.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lbe.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
lb.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org00:19, 9 јули 2012создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org19:18, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
li.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ln.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
login.wikimedia.org06:08, 20 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org14:06, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)8
lt.wikibooks.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org01:31, 27 ноември 2014создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org07:07, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)6
meta.wikimedia.org23:56, 2 јули 2012создадена со најавување(?)1.507translationadmin
mg.wikipedia.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mg.wikibooks.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mg.wiktionary.org01:13, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mh.wikipedia.org07:47, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
mi.wikipedia.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mi.wiktionary.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)5
mk.wikibooks.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
ml.wikibooks.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)1
ml.wikiquote.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org16:20, 26 март 2013создадена со најавување(?)3
mr.wikibooks.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikiquote.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
mr.wiktionary.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
ms.wikibooks.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ms.wiktionary.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org19:21, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
mus.wikipedia.org07:47, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org19:19, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
my.wiktionary.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nah.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nah.wiktionary.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
na.wiktionary.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org03:01, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)5
nds.wiktionary.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org01:14, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
ng.wikipedia.org07:47, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:20, 15 јули 2012создадена со најавување(?)7
nl.wikibooks.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org07:47, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
nn.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nn.wikiquote.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
nov.wikipedia.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org23:41, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
no.wikimedia.org22:27, 30 ноември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
no.wikiquote.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
no.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org19:22, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
olo.wikipedia.org04:53, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:32, 20 ноември 2012создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
or.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
or.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
os.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org11:51, 9 мај 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pam.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
pa.wikibooks.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pa.wiktionary.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pdc.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pfl.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pih.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org13:22, 14 јули 2012создадена со најавување(?)7
pl.wikibooks.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)9
pl.wikimedia.org16:58, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wikisource.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
pl.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wiktionary.org12:03, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)2
pms.wikipedia.org01:15, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pnb.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org03:00, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
pnt.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
ps.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org22:32, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
pt.wikinews.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)12
pt.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
pwn.wikipedia.org04:29, 19 ноември 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
rm.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
rmy.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org03:01, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)11
ro.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org19:23, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org21:57, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ro.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org04:42, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)17
ru.wikibooks.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org16:49, 14 септември 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikiversity.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ru.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
rw.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
sah.wikipedia.org18:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sa.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sa.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
scn.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sd.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
se.wikimedia.org10:07, 16 август 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org09:27, 13 март 2012создадена со најавување(?)5
simple.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
si.wikipedia.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
si.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org19:50, 7 август 2012создадена со најавување(?)8
sk.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sk.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikipedia.org14:02, 9 јули 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikisource.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org14:01, 9 јули 2012создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
sm.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
sn.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
wikisource.org15:58, 28 април 2012создадена со најавување(?)3
so.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
so.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
species.wikimedia.org09:04, 17 декември 2011создадена со најавување(?)4
sq.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
sq.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org02:58, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sq.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org15:15, 10 април 2013создадена со најавување(?)7
sr.wikibooks.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikiquote.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org01:17, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ss.wiktionary.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
stq.wikipedia.org19:24, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org17:55, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
su.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
su.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org01:34, 7 август 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
sv.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikiversity.org03:00, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
sw.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org23:04, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)5
ta.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ta.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
ta.wiktionary.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org19:13, 26 септември 2016создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org07:48, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org16:42, 25 април 2013создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org07:54, 1 март 2012создадена со најавување(?)6
test.wikidata.org10:18, 23 јули 2013создадена со најавување(?)14sysop, translationadmin
tet.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)3
te.wikibooks.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
te.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)4
tg.wikibooks.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tg.wiktionary.org19:25, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org01:26, 15 јули 2012создадена со најавување(?)5
th.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ti.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tk.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tl.wikipedia.org18:26, 7 март 2013создадена со најавување(?)4
tl.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tl.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
to.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org12:01, 28 јуни 2012создадена со најавување(?)2
tpi.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org21:37, 3 март 2013создадена со најавување(?)8
tr.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
ts.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tt.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
tt.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org08:06, 14 август 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ug.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikipedia.org04:42, 17 февруари 2012создадена со најавување(?)9
uk.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikinews.org23:03, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org23:02, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
uk.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)4
ur.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
uz.wikibooks.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
uz.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vec.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org22:05, 21 мај 2013создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org01:26, 15 јули 2012создадена со најавување(?)9
vi.wikibooks.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org02:17, 14 септември 2013создадена со најавување(?)2
vi.wikivoyage.org13:18, 11 август 2013создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org17:32, 30 септември 2012создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org19:26, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org21:21, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)26.358sysop, translationadmin
wikimania2011.wikimedia.org07:48, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org01:17, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org21:26, 30 мај 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org19:14, 15 септември 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org00:27, 14 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org04:37, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org02:26, 2 јуни 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org04:41, 9 јануари 2019создадена со најавување(?)6
wo.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
wo.wiktionary.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org17:51, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
xh.wikipedia.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org21:42, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org02:59, 18 септември 2013создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
yo.wikipedia.org01:18, 29 мај 2013создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zea.wikipedia.org16:37, 25 март 2013создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org04:58, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org14:05, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org23:01, 28 мај 2013создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org14:26, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org09:53, 5 март 2012создадена со најавување(?)16
zh.wikibooks.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org22:24, 14 јануари 2014создадена со најавување(?)4
zh.wiktionary.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org19:27, 11 април 2013создадена со најавување(?)2