Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org19:36, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org17:19, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org08:42, 21 март 2017создадена со најавување(?)5
ady.wikipedia.org08:42, 21 март 2017создадена со најавување(?)3
af.wikipedia.org13:31, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)24
af.wikibooks.org00:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org00:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
af.wiktionary.org00:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org17:19, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org09:25, 22 август 2015создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:12, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org20:49, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org08:54, 20 август 2015создадена со најавување(?)5
am.wiktionary.org00:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org23:46, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org14:32, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org11:35, 28 јануари 2015создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org00:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
api.wikimedia.org19:15, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:22, 12 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org14:13, 2 октомври 2010нова сметка(?)190.870abusefilter, bureaucrat, checkuser, editor, interface-admin, reviewer, sysop
ar.wikibooks.org21:27, 16 декември 2015создадена со најавување(?)1.272sysop
ar.wikimedia.org17:10, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org13:35, 18 март 2015создадена со најавување(?)2.825sysop
ar.wikiquote.org16:42, 24 јануари 2015создадена со најавување(?)721rollbacker
ar.wikisource.org18:44, 3 март 2015создадена со најавување(?)322sysop
ar.wikiversity.org21:28, 24 февруари 2015создадена со најавување(?)561rollbacker
ar.wiktionary.org18:39, 9 март 2015создадена со најавување(?)291autopatrolled, rollbacker
ary.wikipedia.org14:51, 20 јули 2020создадена со најавување(?)8
arz.wikipedia.org00:17, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)250
ast.wikipedia.org09:47, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ast.wiktionary.org00:54, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org17:12, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)10
as.wikisource.org00:54, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org16:56, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org20:50, 18 мај 2022создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org17:23, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
awa.wikipedia.org14:32, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org17:23, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:12, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)30
az.wikipedia.org23:41, 18 август 2016создадена со најавување(?)26
az.wikibooks.org00:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org17:23, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org00:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org17:23, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org12:34, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)7
ban.wikisource.org19:25, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:27, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)6
bat-smg.wikipedia.org23:23, 5 септември 2016создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org17:24, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)9
ba.wikibooks.org18:47, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org16:26, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org19:26, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org06:35, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:24, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org17:59, 8 март 2015создадена со најавување(?)3
be.wikipedia.org11:47, 13 април 2016создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org00:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org01:03, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org00:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org00:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
be.wiktionary.org00:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:47, 26 јануари 2015создадена со најавување(?)3
bg.wikibooks.org00:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org00:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)34
bg.wikiquote.org17:06, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org17:06, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:34, 19 јуни 2017создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org03:13, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)15
bi.wikipedia.org17:25, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org09:21, 7 март 2017создадена со најавување(?)13
bm.wikipedia.org11:14, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:16, 18 јули 2016создадена со најавување(?)37
bn.wikibooks.org00:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org16:37, 15 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org02:54, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
bo.wikipedia.org23:22, 21 април 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org06:36, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org17:25, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org14:45, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org00:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org00:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org00:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:09, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org00:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org00:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org00:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org00:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org18:25, 3 март 2017создадена со најавување(?)6
bug.wikipedia.org23:50, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org17:26, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org23:17, 17 јуни 2015создадена со најавување(?)15
ca.wikibooks.org01:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org19:24, 10 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org01:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
ca.wikiquote.org10:16, 18 март 2017создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org13:49, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org01:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org08:44, 21 март 2017создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org14:55, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org13:47, 13 мај 2016создадена со најавување(?)6
ce.wikipedia.org17:26, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)26
cho.wikipedia.org14:33, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org06:37, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org01:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org08:44, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org06:28, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:37, 1 октомври 2016создадена со најавување(?)184confirmed, rollbacker
commons.wikimedia.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)18.878sysop
co.wikipedia.org11:15, 17 март 2017создадена со најавување(?)2
co.wikimedia.org21:44, 4 април 2018создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org01:03, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:27, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org06:29, 4 мај 2017создадена со најавување(?)2
csb.wikipedia.org16:53, 7 декември 2016создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org01:03, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:29, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org23:50, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org01:04, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org01:04, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:50, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org01:05, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org15:58, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org08:44, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:28, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
cv.wikibooks.org01:05, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:28, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org01:05, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org01:05, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org01:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org01:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
dag.wikipedia.org20:50, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:14, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)8
da.wikibooks.org17:28, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org01:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org13:51, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org01:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:55, 3 јануари 2015создадена со најавување(?)100
de.wikibooks.org10:01, 7 март 2017создадена со најавување(?)8
de.wikinews.org10:01, 7 март 2017создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org01:07, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org13:52, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)8
de.wikiversity.org01:07, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org16:27, 6 април 2017создадена со најавување(?)13
de.wiktionary.org17:29, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)7
din.wikipedia.org20:25, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:29, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org20:12, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org10:14, 19 мај 2017создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org03:23, 28 април 2016создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org17:36, 29 јули 2017создадена со најавување(?)6
dv.wikipedia.org17:29, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org01:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org06:39, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:10, 24 август 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:28, 21 септември 2015создадена со најавување(?)11
el.wikibooks.org01:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org01:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org01:09, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org13:52, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org10:07, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org01:09, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:52, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org19:50, 22 февруари 2016создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org21:24, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)4.454autoreviewer, extendedconfirmed
en.wikibooks.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)79
en.wikiquote.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)16
en.wikisource.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)13
en.wikiversity.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)256
en.wikivoyage.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)76
eo.wikipedia.org10:04, 22 септември 2015создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org01:11, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org11:46, 31 март 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org06:39, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org17:32, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikivoyage.org20:15, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org01:12, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
es.wikipedia.org05:42, 25 март 2015создадена со најавување(?)151
es.wikibooks.org17:32, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org14:57, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org17:32, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org13:54, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org01:12, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org23:53, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org17:32, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org17:32, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org01:13, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org20:15, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:18, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org17:18, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org13:46, 10 март 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:29, 20 август 2015создадена со најавување(?)15
eu.wikibooks.org01:13, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org01:13, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org14:34, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org01:14, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:33, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:18, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)72
fa.wikibooks.org17:33, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)15
fa.wikinews.org17:33, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)6
fa.wikiquote.org17:34, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)54
fa.wikisource.org17:34, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org17:34, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)13
fa.wiktionary.org07:02, 8 јануари 2017создадена со најавување(?)14
ff.wikipedia.org06:40, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org13:55, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:54, 16 јуни 2015создадена со најавување(?)8
fi.wikibooks.org06:27, 2 март 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikimedia.org06:28, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org06:28, 2 март 2017создадена со најавување(?)2
fi.wikiquote.org06:28, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org13:56, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org06:28, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org06:29, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org06:29, 2 март 2017создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org17:34, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org01:16, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:41, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org23:50, 14 март 2017создадена со најавување(?)4
fo.wikisource.org01:16, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org01:16, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:47, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org01:16, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:42, 25 март 2015создадена со најавување(?)229
fr.wikibooks.org06:10, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org11:16, 18 април 2017создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org17:35, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org13:56, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)9
fr.wikiversity.org11:16, 18 април 2017создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org16:29, 23 март 2017создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org17:17, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
fur.wikipedia.org01:17, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org09:22, 7 март 2017создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org01:18, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org01:18, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org11:18, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org22:32, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org13:56, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)3
ga.wiktionary.org08:47, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org14:53, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:36, 17 мај 2016создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org01:18, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org17:36, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org17:36, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
gl.wikibooks.org01:18, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org01:19, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org01:19, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org01:19, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org08:47, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org01:19, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org08:47, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org20:17, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org08:58, 29 април 2018создадена со најавување(?)3
got.wikipedia.org06:40, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:18, 23 март 2017создадена со најавување(?)9
gu.wikiquote.org01:19, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org01:20, 16 мај 2017создадена со најавување(?)5
gu.wiktionary.org01:20, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:47, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org01:20, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:48, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org17:36, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)7
ha.wiktionary.org01:20, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org01:21, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:20, 18 април 2015создадена со најавување(?)26
he.wikibooks.org01:21, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org06:41, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:36, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org16:17, 1 април 2017создадена со најавување(?)2
he.wikivoyage.org17:37, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org17:37, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org08:48, 21 март 2017создадена со најавување(?)13
hif.wiktionary.org14:12, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:17, 9 мај 2016создадена со најавување(?)43
hi.wikibooks.org14:54, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)5
hi.wikisource.org03:08, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org15:04, 12 ноември 2017создадена со најавување(?)5
hi.wikivoyage.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:54, 24 март 2017создадена со најавување(?)5
ho.wikipedia.org14:35, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:27, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)21
hr.wikibooks.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
hr.wikiquote.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org06:30, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org01:22, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:24, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org14:35, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:57, 28 август 2016создадена со најавување(?)11
hu.wikibooks.org16:30, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org01:23, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org13:58, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)2
hu.wiktionary.org11:48, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org09:28, 13 октомври 2016создадена со најавување(?)11
hy.wikibooks.org11:48, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org11:48, 29 март 2017создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org11:49, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org11:49, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org01:49, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org14:12, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org17:38, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org01:24, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org14:08, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:30, 22 август 2015создадена со најавување(?)118
id.wikibooks.org01:24, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org01:24, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org13:58, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org01:24, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org17:38, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org01:25, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org17:39, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org14:35, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org17:36, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org17:39, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)81
inh.wikipedia.org16:19, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org17:39, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org06:30, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:19, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org01:25, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org01:25, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org01:26, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org01:26, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org05:42, 25 март 2015создадена со најавување(?)138
it.wikibooks.org17:30, 5 мај 2017создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org19:08, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)6
it.wikiquote.org17:40, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)15
it.wikisource.org17:40, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)21
it.wikiversity.org18:59, 25 март 2017создадена со најавување(?)10
it.wikivoyage.org14:56, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org06:31, 2 март 2017создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org17:40, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org01:27, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org13:59, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:07, 7 септември 2015создадена со најавување(?)49
ja.wikibooks.org22:13, 15 јануари 2017создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org01:27, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
ja.wikisource.org13:59, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org01:27, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org20:18, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org08:49, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org01:28, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)47
jv.wikisource.org20:18, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org01:28, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org08:49, 21 март 2017создадена со најавување(?)2
kab.wikipedia.org22:42, 23 август 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
ka.wikibooks.org01:28, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org01:28, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org01:28, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org20:27, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:00, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org01:29, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org14:36, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org16:31, 31 јануари 2016создадена со најавување(?)27
kk.wikibooks.org01:29, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org17:41, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org16:01, 17 април 2017создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org01:29, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org17:42, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:07, 10 август 2016создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org06:31, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:10, 24 април 2016создадена со најавување(?)50
ko.wikibooks.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org01:30, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org01:31, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org00:44, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org01:31, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org17:43, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org23:52, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org21:35, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:21, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org17:20, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org01:31, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org17:20, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org22:22, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org01:32, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org06:31, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:43, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org22:07, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org01:32, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org01:32, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org01:32, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org01:32, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:41, 20 јануари 2017создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org19:01, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org01:33, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org01:33, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:01, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)4
la.wiktionary.org01:33, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:57, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org17:44, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
lb.wiktionary.org01:33, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org17:44, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)6
lfn.wikipedia.org20:52, 30 април 2018создадена со најавување(?)1
lg.wikipedia.org01:34, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org11:19, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org20:19, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org09:23, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org01:34, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org20:19, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org01:34, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org01:34, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org06:43, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org20:52, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:13, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)12
lmo.wiktionary.org20:19, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:01, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:40, 15 декември 2014создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org23:57, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:50, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org13:30, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)13
lt.wikibooks.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
lt.wikisource.org01:35, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
lt.wiktionary.org06:32, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:23, 1 јуни 2016создадена со најавување(?)20
lv.wiktionary.org01:36, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org20:52, 18 мај 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:21, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)14
map-bms.wikipedia.org01:36, 16 мај 2017создадена со најавување(?)5
mdf.wikipedia.org17:21, 12 април 2017создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)142translationadmin
meta.wikimedia.org12:40, 15 декември 2014создадена со најавување(?)17.292steward, sysop, translationadmin
mg.wikipedia.org12:57, 28 август 2016создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org01:36, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org17:45, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org23:53, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org14:36, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:45, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org20:20, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org18:09, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org01:37, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org16:35, 31 декември 2016создадена со најавување(?)3
mk.wikibooks.org01:37, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org19:11, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org01:37, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org01:37, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org01:25, 9 мај 2016создадена со најавување(?)40
ml.wikibooks.org01:38, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org01:38, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org14:57, 24 март 2017создадена со најавување(?)3
ml.wiktionary.org01:38, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org20:20, 21 мај 2022создадена со најавување(?)2
mn.wikipedia.org14:10, 24 април 2016создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org01:38, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org14:36, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org20:20, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org17:46, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:24, 7 март 2017создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org14:58, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org01:39, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org14:59, 24 март 2017создадена со најавување(?)4
mr.wiktionary.org14:59, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org14:52, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)60
ms.wikibooks.org01:39, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org01:39, 16 мај 2017создадена со најавување(?)4
mt.wikipedia.org17:46, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org01:39, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org14:37, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org08:51, 21 март 2017создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org15:17, 24 јануари 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org08:51, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org17:46, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)11
my.wiktionary.org01:40, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org17:47, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org11:53, 29 март 2017создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org01:40, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org01:40, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org14:37, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:52, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org01:40, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org09:23, 7 март 2017создадена со најавување(?)2
nds.wikipedia.org09:11, 4 март 2017создадена со најавување(?)8
nds.wiktionary.org01:41, 16 мај 2017создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org18:39, 26 декември 2015создадена со најавување(?)7
ne.wikibooks.org01:41, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org01:41, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org22:26, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org14:37, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org23:06, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org20:21, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:08, 26 август 2015создадена со најавување(?)46
nl.wikibooks.org16:50, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org09:48, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org19:29, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org01:42, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org14:02, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org06:46, 4 мај 2017создадена со најавување(?)4
nl.wiktionary.org17:47, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org21:51, 8 октомври 2016создадена со најавување(?)12
nn.wikiquote.org01:42, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org23:58, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org08:52, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:18, 17 декември 2015создадена со најавување(?)20
no.wikibooks.org01:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org10:46, 1 септември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org01:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org01:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org01:43, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:54, 29 март 2017создадена со најавување(?)6
nqo.wikipedia.org14:37, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:10, 14 април 2017создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org23:59, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org22:29, 7 март 2017создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org19:35, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:44, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
oc.wikipedia.org22:24, 7 март 2017создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org01:44, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org01:44, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
olo.wikipedia.org22:04, 7 април 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org14:44, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org01:45, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:48, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org01:45, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org01:45, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org23:54, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:27, 6 јануари 2017создадена со најавување(?)3
pag.wikipedia.org08:53, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org08:53, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org08:53, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org14:03, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)21
pa.wikibooks.org14:40, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org20:29, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org16:27, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org17:23, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org14:03, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org01:46, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org01:46, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org15:00, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:31, 22 август 2015создадена со најавување(?)27autoreview
pl.wikibooks.org11:52, 4 април 2017создадена со најавување(?)2
pl.wikimedia.org08:28, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org14:10, 14 април 2017создадена со најавување(?)4
pl.wikiquote.org17:48, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org20:40, 18 јуни 2015создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org23:59, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org08:53, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org17:48, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
pms.wikisource.org03:47, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org17:48, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)14
pnb.wiktionary.org01:47, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org08:54, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org17:23, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)50
ps.wikivoyage.org03:52, 17 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org00:00, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org23:51, 23 март 2015создадена со најавување(?)45
pt.wikibooks.org01:48, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org20:26, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org09:26, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:03, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org01:49, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org01:49, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org01:49, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org18:52, 2 јуни 2016создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org23:23, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:20, 7 март 2017создадена со најавување(?)2
qu.wiktionary.org01:49, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org22:24, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:30, 23 мај 2016создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org22:29, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org11:24, 7 декември 2016создадена со најавување(?)42
ro.wikibooks.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org06:47, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org01:50, 16 мај 2017создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org08:54, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:45, 15 јуни 2015создадена со најавување(?)127uploader
ru.wikibooks.org19:32, 27 март 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org06:49, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:32, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org08:54, 21 март 2017создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org14:04, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org10:19, 18 март 2017создадена со најавување(?)2
ru.wikivoyage.org16:03, 17 април 2017создадена со најавување(?)1
ru.wiktionary.org19:33, 27 март 2017создадена со најавување(?)13
rw.wikipedia.org17:49, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org01:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org08:54, 21 март 2017создадена со најавување(?)2
sah.wikiquote.org14:16, 11 септември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org01:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:16, 11 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org03:16, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)12
sa.wikibooks.org01:52, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org01:56, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org14:50, 28 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org01:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:20, 23 март 2017создадена со најавување(?)6
scn.wiktionary.org01:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
sco.wikipedia.org17:49, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
sc.wikipedia.org08:54, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org17:24, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)12
sd.wiktionary.org01:53, 16 мај 2017создадена со најавување(?)4
se.wikipedia.org06:35, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org01:18, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org06:50, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org01:54, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org14:04, 21 јануари 2022создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org22:58, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org20:23, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org04:23, 20 декември 2014создадена со најавување(?)16
sh.wiktionary.org01:54, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
shy.wiktionary.org20:24, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:57, 31 јануари 2015создадена со најавување(?)53
simple.wiktionary.org17:50, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org14:05, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)24
si.wikibooks.org01:54, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org07:37, 2 март 2017создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org20:24, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:41, 24 август 2016создадена со најавување(?)1
sk.wikibooks.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org18:30, 23 мај 2016создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org01:55, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org20:24, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org22:28, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:45, 3 март 2015создадена со најавување(?)8
so.wikipedia.org13:00, 16 август 2016создадена со најавување(?)11
so.wiktionary.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org23:23, 16 декември 2014создадена со најавување(?)17
sq.wikipedia.org12:07, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)24autoreview, editor, reviewer
sq.wikibooks.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org01:56, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:56, 11 април 2016создадена со најавување(?)38
sr.wikibooks.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
sr.wikinews.org06:51, 4 мај 2017создадена со најавување(?)3
sr.wikiquote.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:06, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org01:57, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org15:55, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org00:01, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org17:51, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)17
su.wikiquote.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:46, 13 декември 2015создадена со најавување(?)16
sv.wikibooks.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org01:58, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org01:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org01:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)5
sw.wikipedia.org02:10, 17 април 2016создадена со најавување(?)3
sw.wiktionary.org14:46, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org11:57, 29 март 2017создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org14:38, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org13:48, 16 јуни 2016создадена со најавување(?)25
ta.wikibooks.org14:46, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org21:20, 17 април 2017создадена со најавување(?)2
ta.wikiquote.org01:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org01:59, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org17:52, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)4
tay.wikipedia.org20:25, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org14:47, 14 мај 2017создадена со најавување(?)6
ten.wikipedia.org09:30, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org08:29, 1 март 2017создадена со најавување(?)1bureaucrat, sysop
test.wikipedia.org14:03, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)46
test.wikidata.org02:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org11:58, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org18:56, 17 февруари 2015создадена со најавување(?)5
te.wikibooks.org02:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org02:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org02:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org02:00, 16 мај 2017создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org17:52, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org18:18, 15 октомври 2016создадена со најавување(?)37
th.wikibooks.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)6
th.wikiquote.org10:41, 17 април 2017создадена со најавување(?)4
th.wikisource.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org10:41, 17 април 2017создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org14:47, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org17:53, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)11
tk.wiktionary.org02:01, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org13:31, 8 јуни 2015создадена со најавување(?)6
tl.wikibooks.org08:30, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org08:31, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org08:56, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org02:02, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org02:02, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:53, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org02:02, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org12:35, 2 април 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org08:37, 19 август 2015создадена со најавување(?)112autoreview
tr.wikibooks.org11:22, 17 март 2017создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org15:03, 2 октомври 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:23, 17 март 2017создадена со најавување(?)2
tr.wikiquote.org11:23, 17 март 2017создадена со најавување(?)4
tr.wikisource.org11:23, 17 март 2017создадена со најавување(?)1
tr.wikivoyage.org20:25, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org06:36, 2 март 2017создадена со најавување(?)3
ts.wikipedia.org02:03, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org02:03, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org17:54, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
tt.wikibooks.org06:52, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org06:52, 4 мај 2017создадена со најавување(?)2
tum.wikipedia.org02:03, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org13:09, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:52, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org02:04, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org06:53, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org06:37, 2 март 2017создадена со најавување(?)4
ug.wikipedia.org17:54, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
ug.wiktionary.org02:04, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:16, 21 јули 2015создадена со најавување(?)70
uk.wikibooks.org16:05, 17 април 2017создадена со најавување(?)4
uk.wikinews.org16:34, 6 април 2017создадена со најавување(?)3
uk.wikiquote.org16:34, 6 април 2017создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org16:05, 17 април 2017создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org06:53, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org16:05, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:25, 15 октомври 2016создадена со најавување(?)55
ur.wikibooks.org00:02, 18 април 2017создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org02:05, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
ur.wiktionary.org06:37, 2 март 2017создадена со најавување(?)3
uz.wikipedia.org18:09, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)14
uz.wikiquote.org02:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org06:53, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org08:57, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org02:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)2
vec.wiktionary.org02:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org08:57, 21 март 2017создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org02:06, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:51, 20 август 2015создадена со најавување(?)20
vi.wikibooks.org14:03, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org02:07, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org02:02, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org06:30, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:54, 4 мај 2017создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org09:24, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:55, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)6
vo.wiktionary.org06:54, 4 мај 2017создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org22:41, 22 јули 2016создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org20:26, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org17:55, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:40, 15 декември 2014создадена со најавување(?)262.547checkuser, sysop
wikimania2014.wikimedia.org19:38, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org15:16, 24 јануари 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org17:55, 1 март 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org11:47, 13 јануари 2017создадена со најавување(?)10
wikimania2018.wikimedia.org22:43, 3 септември 2017создадена со најавување(?)57
wikimania.wikimedia.org01:29, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)841
wo.wikipedia.org03:17, 21 февруари 2017создадена со најавување(?)2
wo.wikiquote.org02:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org02:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:34, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org02:08, 16 мај 2017создадена со најавување(?)3
xh.wikipedia.org13:09, 10 април 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org08:57, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:56, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org02:09, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org17:56, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)5
yo.wikipedia.org08:57, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org20:27, 21 мај 2022создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:21, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org14:39, 11 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org05:16, 29 март 2017создадена со најавување(?)4
zh-classical.wikipedia.org22:34, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)9
zh-min-nan.wikipedia.org17:56, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org02:10, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org02:10, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:27, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)2
zh.wikipedia.org17:44, 4 јануари 2015создадена со најавување(?)94
zh.wikibooks.org02:05, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org22:35, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org17:56, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org09:22, 3 март 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org17:18, 2 август 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org17:57, 15 февруари 2017создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org09:22, 3 март 2017создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org15:01, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org02:11, 16 мај 2017создадена со најавување(?)0