Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: לערי ריינהארט
  • Зачленет: 14:12, 31 март 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 191.792
  • Број на приврзани сметки: 736
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org21:58, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)4
ace.wikipedia.org05:39, 28 август 2015создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org12:11, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)12
af.wikibooks.org23:49, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org23:49, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org23:49, 25 август 2015создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org18:59, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)8
als.wikipedia.org11:27, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)31
am.wikipedia.org23:38, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)6
am.wiktionary.org16:52, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org01:16, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)8
ang.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено по е-пошта(?)22
an.wikipedia.org01:48, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)6
an.wiktionary.org17:00, 11 септември 2015создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org21:45, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)15
ar.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)217
ar.wikibooks.org17:01, 15 август 2015создадена со најавување(?)3
ar.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)3
ar.wikinews.org20:15, 24 август 2015создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org03:32, 1 септември 2015создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org03:32, 1 септември 2015создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org17:16, 15 август 2015создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org20:16, 24 август 2015создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org04:11, 20 јули 2011создадена со најавување(?)19
ast.wikipedia.org23:45, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)6
ast.wiktionary.org04:44, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
as.wikipedia.org22:58, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)6
as.wikisource.org04:47, 17 септември 2015создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org09:19, 8 декември 2013создадена со најавување(?)9
ay.wikipedia.org09:19, 8 декември 2013создадена со најавување(?)5
ay.wiktionary.org04:42, 3 септември 2015создадена со најавување(?)4
azb.wikipedia.org18:44, 15 август 2015создадена со најавување(?)5
az.wikipedia.org01:48, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org04:39, 3 септември 2015создадена со најавување(?)4
az.wikiquote.org11:42, 13 март 2014создадена со најавување(?)5
az.wikisource.org04:36, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org04:40, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
bar.wikipedia.org22:02, 19 април 2008создадена со најавување(?)12
bat-smg.wikipedia.org19:23, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)6
ba.wikipedia.org00:47, 24 ноември 2009создадена со најавување(?)6
bcl.wikipedia.org21:41, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)6
bd.wikimedia.org03:54, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org00:31, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)8
beta.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)12
be.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)20
be.wikibooks.org07:04, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)3
be.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
be.wikisource.org07:04, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
be.wiktionary.org07:03, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)250
bg.wikibooks.org17:12, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org10:24, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
bg.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
bg.wikisource.org16:25, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org21:28, 5 декември 2010создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org13:30, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)15
bi.wikipedia.org10:19, 8 декември 2013создадена со најавување(?)5
bjn.wikipedia.org00:24, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)15
bm.wikipedia.org18:59, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)6
bn.wikipedia.org09:30, 10 август 2009создадена со најавување(?)26
bn.wikibooks.org01:23, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org16:28, 27 август 2015создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org15:59, 23 август 2009создадена со најавување(?)6
bo.wikipedia.org10:44, 27 април 2010создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)4
br.wikipedia.org01:48, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)10
br.wikimedia.org02:14, 27 август 2015создадена со најавување(?)4
br.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org05:06, 17 септември 2015создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org20:25, 12 септември 2015создадена со најавување(?)3
bs.wikipedia.org01:48, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)9
bs.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)12
bs.wikinews.org10:24, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
bs.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
bs.wikisource.org20:31, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org10:35, 17 септември 2015создадена со најавување(?)1
bug.wikipedia.org03:10, 23 август 2015создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org21:41, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)5
ca.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)200
ca.wikibooks.org19:23, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org03:53, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org10:24, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
ca.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
ca.wikisource.org06:18, 21 септември 2015создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено по е-пошта(?)13
cbk-zam.wikipedia.org22:30, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)2
cdo.wikipedia.org15:21, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org21:43, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)6
ce.wikipedia.org01:02, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)4
chr.wikipedia.org22:37, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org05:40, 28 август 2015создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org04:45, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)6
chy.wikipedia.org14:59, 17 април 2014создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org22:25, 4 мај 2012создадена со најавување(?)13
commons.wikimedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)1.903
co.wikipedia.org22:37, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)8
co.wikimedia.org16:23, 27 август 2015создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org00:49, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
crh.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)9
cr.wikipedia.org01:55, 27 август 2015создадена со најавување(?)1
csb.wikipedia.org01:02, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)3
csb.wiktionary.org20:53, 12 септември 2015создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)168
cs.wikibooks.org10:41, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
cs.wikinews.org10:23, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
cs.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org09:52, 2 септември 2015создадена со најавување(?)2
cs.wikiversity.org00:30, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org00:51, 6 септември 2015создадена со најавување(?)4
cu.wikipedia.org03:06, 23 август 2015создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org09:16, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)8
cv.wikibooks.org10:41, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org16:53, 3 ноември 2012создадена со најавување(?)8
cy.wikibooks.org19:24, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org07:48, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org03:14, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
cy.wiktionary.org03:13, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)258
da.wikibooks.org19:16, 7 мај 2014создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org07:54, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org05:25, 14 септември 2015создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org01:44, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)3.961autoreview, editor
de.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)49
de.wikinews.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)44
de.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)39
de.wikisource.org12:43, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)3
de.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)21
de.wikivoyage.org21:47, 16 декември 2013создадена со најавување(?)7
de.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)151
diq.wikipedia.org14:45, 30 јули 2011создадена со најавување(?)5
dk.wikimedia.org02:01, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)16
dty.wikipedia.org00:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org21:45, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)11
dv.wiktionary.org09:58, 2 септември 2015создадена со најавување(?)1
dz.wikipedia.org12:49, 23 август 2011создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org03:46, 18 март 2014создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org16:29, 4 април 2008создадена со најавување(?)19
el.wikibooks.org16:57, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org11:51, 13 март 2014создадена со најавување(?)5
el.wikiquote.org07:54, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
el.wikisource.org01:06, 27 август 2015создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)5
el.wikivoyage.org06:10, 21 декември 2013создадена со најавување(?)7
el.wiktionary.org06:41, 29 мај 2012создадена со најавување(?)3
eml.wikipedia.org02:40, 15 август 2010создадена со најавување(?)5
en.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)4.293reviewer
en.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)99
en.wikinews.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)119
en.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)86
en.wikisource.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)80
en.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)33
en.wikivoyage.org08:34, 3 октомври 2013создадена со најавување(?)6
en.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)243
eo.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)5.189editor
eo.wikibooks.org18:44, 7 декември 2009создадена со најавување(?)67
eo.wikinews.org21:00, 20 јануари 2014создадена со најавување(?)6
eo.wikiquote.org09:04, 17 август 2015создадена со најавување(?)3
eo.wikisource.org19:03, 22 мај 2012создадена со најавување(?)2
eo.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)770
es.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)349
es.wikibooks.org19:24, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org10:23, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
es.wikiquote.org03:00, 15 ноември 2009создадена со најавување(?)2
es.wikisource.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)9
es.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)8
es.wikivoyage.org06:10, 21 декември 2013создадена со најавување(?)3
es.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)36
et.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)126
et.wikibooks.org18:12, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
et.wikiquote.org07:54, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
et.wikisource.org21:57, 8 септември 2015создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org00:51, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org18:56, 15 декември 2009создадена со најавување(?)10
eu.wikibooks.org19:17, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikiquote.org07:54, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
eu.wiktionary.org16:24, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org21:42, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)7
fa.wikipedia.org09:32, 10 август 2009создадена со најавување(?)28
fa.wikibooks.org03:33, 1 септември 2015создадена со најавување(?)2
fa.wikinews.org17:01, 15 август 2015создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org03:33, 1 септември 2015создадена со најавување(?)3
fa.wikisource.org03:33, 1 септември 2015создадена со најавување(?)2
fa.wikivoyage.org03:33, 1 септември 2015создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org23:10, 9 септември 2009создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org23:21, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org00:21, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)238
fi.wikibooks.org10:25, 5 септември 2015создадена со најавување(?)7
fi.wikimedia.org03:55, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org10:21, 25 август 2015создадена со најавување(?)6
fi.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)16
fi.wikisource.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)15
fi.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)9
fi.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)25
fj.wikipedia.org00:50, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org13:12, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org16:38, 21 октомври 2009создадена со најавување(?)16
fo.wikisource.org20:29, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org13:13, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
frp.wikipedia.org00:21, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)6
frr.wikipedia.org11:41, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)9
fr.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)673
fr.wikibooks.org19:29, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org10:20, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org07:54, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org16:46, 15 декември 2009создадена со најавување(?)4
fr.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)7
fr.wikivoyage.org21:48, 16 декември 2013создадена со најавување(?)6
fr.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)73
fur.wikipedia.org19:01, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)6
fy.wikipedia.org02:06, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)7
fy.wikibooks.org04:52, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
fy.wiktionary.org04:51, 15 септември 2015создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org21:40, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org04:40, 17 мај 2012создадена со најавување(?)6
ga.wikipedia.org10:49, 27 април 2010создадена со најавување(?)8
ga.wiktionary.org14:10, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)2
gd.wikipedia.org16:13, 11 јули 2011создадена со најавување(?)6
gd.wiktionary.org18:24, 14 септември 2015создадена со најавување(?)3
glk.wikipedia.org18:45, 15 август 2015создадена со најавување(?)8
gl.wikipedia.org09:34, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
gl.wikibooks.org04:12, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org08:06, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
gl.wikisource.org04:13, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
gl.wiktionary.org01:07, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
gn.wikipedia.org00:22, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)10
gn.wiktionary.org04:10, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
gom.wikipedia.org03:08, 23 август 2015создадена со најавување(?)2
got.wikipedia.org09:41, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
gu.wikipedia.org13:30, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)19
gu.wikiquote.org08:06, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org01:36, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org13:28, 1 мај 2014создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org23:37, 11 јули 2011создадена со најавување(?)8
gv.wiktionary.org13:25, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org13:34, 28 март 2014создадена со најавување(?)6
ha.wikipedia.org21:46, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)9
ha.wiktionary.org10:26, 2 септември 2015создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org16:22, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)449
he.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)35
he.wikinews.org10:20, 25 август 2015создадена со најавување(?)5
he.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)26
he.wikisource.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)29
he.wikivoyage.org06:10, 21 декември 2013создадена со најавување(?)6
he.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)56
hif.wikipedia.org21:18, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)10
hi.wikipedia.org09:13, 10 август 2009создадена со најавување(?)36
hi.wikibooks.org19:59, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org19:58, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
hi.wiktionary.org22:29, 27 март 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)108
hr.wikibooks.org19:29, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org08:06, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
hr.wikisource.org05:06, 14 септември 2015создадена со најавување(?)2
hr.wiktionary.org05:09, 14 септември 2015создадена со најавување(?)2
hsb.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)21
hsb.wiktionary.org01:08, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ht.wikipedia.org14:02, 27 јули 2009создадена со најавување(?)11
hu.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)266
hu.wikibooks.org19:29, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org08:06, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org14:17, 23 април 2014создадена со најавување(?)3
hu.wiktionary.org19:48, 23 јануари 2012создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org23:20, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)13
hy.wikibooks.org16:45, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org08:06, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
hy.wikisource.org16:45, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org16:45, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ia.wikipedia.org13:02, 20 март 2012создадена со најавување(?)8
ia.wikibooks.org04:03, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org13:26, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)93
id.wikibooks.org08:18, 6 септември 2015создадена со најавување(?)1
id.wikiquote.org08:16, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org20:21, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org01:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
ie.wikipedia.org19:14, 30 август 2012создадена со најавување(?)6
ie.wiktionary.org11:16, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org02:20, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)3
ik.wikipedia.org12:58, 17 април 2014создадена со најавување(?)4
ilo.wikipedia.org13:59, 11 октомври 2013создадена со најавување(?)6
incubator.wikimedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)35
io.wikipedia.org09:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)8
io.wiktionary.org22:14, 26 август 2009создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)357
is.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)23
is.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)21
is.wikisource.org05:25, 14 септември 2015создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)116
it.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)240
it.wikibooks.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
it.wikinews.org10:20, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
it.wikiquote.org08:16, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
it.wikisource.org22:19, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)4
it.wikiversity.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)6
it.wikivoyage.org22:31, 16 декември 2013создадена со најавување(?)4
it.wiktionary.org09:58, 4 март 2014создадена со најавување(?)4
iu.wikipedia.org03:09, 23 август 2015создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)384
ja.wikibooks.org19:34, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org10:19, 25 август 2015создадена со најавување(?)5
ja.wikiquote.org08:16, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org09:55, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
ja.wiktionary.org23:28, 27 март 2012создадена со најавување(?)3
jbo.wikipedia.org17:44, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org08:02, 13 септември 2015создадена со најавување(?)3
jv.wikipedia.org14:51, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)7
jv.wiktionary.org13:43, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org21:10, 6 јануари 2014создадена со најавување(?)3
kab.wikipedia.org00:50, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)7
ka.wikipedia.org23:13, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)14
ka.wikibooks.org16:08, 15 септември 2015создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)4
ka.wiktionary.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)4
kbd.wikipedia.org16:03, 30 март 2014создадена со најавување(?)5
kg.wikipedia.org00:24, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org11:05, 3 мај 2014создадена со најавување(?)4
kk.wikipedia.org11:35, 2 декември 2013создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org04:56, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org17:16, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org11:31, 6 декември 2013создадена со најавување(?)3
kl.wiktionary.org13:44, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org03:10, 23 август 2015создадена со најавување(?)3
km.wikibooks.org04:54, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org09:53, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
kn.wikipedia.org13:30, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)17
kn.wikiquote.org08:16, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
kn.wikisource.org09:55, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
kn.wiktionary.org09:55, 4 септември 2015создадена со најавување(?)2
koi.wikipedia.org03:23, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org09:44, 10 август 2009создадена со најавување(?)43
ko.wikibooks.org19:34, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org10:19, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
ko.wikiquote.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)4
ko.wikisource.org09:53, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
ko.wiktionary.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
krc.wikipedia.org22:45, 28 септември 2015создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org02:08, 17 август 2011создадена со најавување(?)13
ks.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)68
ks.wiktionary.org05:29, 7 септември 2015создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org21:46, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)11
ku.wikibooks.org05:17, 14 септември 2015создадена со најавување(?)2
ku.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ku.wiktionary.org01:10, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org07:32, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)6
kw.wikipedia.org07:31, 10 декември 2013создадена со најавување(?)6
kw.wiktionary.org13:59, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org03:19, 13 март 2014создадена со најавување(?)4
ky.wikibooks.org05:00, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org10:55, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org21:46, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)13
la.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)172
la.wikibooks.org10:53, 5 септември 2015создадена со најавување(?)4
la.wikiquote.org10:53, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
la.wikisource.org19:58, 27 мај 2012создадена со најавување(?)6
la.wiktionary.org10:53, 5 септември 2015создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)3
lb.wikipedia.org21:09, 28 јуни 2010создадена со најавување(?)15
lb.wiktionary.org18:24, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
lez.wikipedia.org06:24, 28 август 2015создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org06:25, 28 август 2015создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org09:06, 10 декември 2013создадена со најавување(?)5
li.wikipedia.org04:25, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org02:00, 20 септември 2015создадена со најавување(?)2
li.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
li.wikisource.org20:16, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
li.wiktionary.org01:56, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
lmo.wikipedia.org10:02, 29 ноември 2013создадена со најавување(?)4
ln.wikipedia.org16:03, 30 март 2014создадена со најавување(?)4
ln.wiktionary.org19:28, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org11:21, 24 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org06:26, 28 август 2015создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org19:28, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org18:46, 15 август 2015создадена со најавување(?)5
ltg.wikipedia.org06:12, 20 септември 2015создадена со најавување(?)2
lt.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)101
lt.wikibooks.org05:03, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)4
lt.wikisource.org20:14, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org18:22, 12 септември 2015создадена со најавување(?)3
lv.wikipedia.org23:16, 9 јануари 2010создадена со најавување(?)16
lv.wiktionary.org17:17, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org03:08, 23 август 2015создадена со најавување(?)3
map-bms.wikipedia.org14:52, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)3
mdf.wikipedia.org05:15, 7 септември 2015создадена со најавување(?)3
www.mediawiki.org19:43, 10 август 2009создадена со најавување(?)50
meta.wikimedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)2.415autopatrolled
mg.wikipedia.org06:08, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)5
mg.wikibooks.org06:16, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org18:21, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
mhr.wikipedia.org15:53, 26 април 2014создадена со најавување(?)4
min.wikipedia.org19:15, 30 јули 2014создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org11:09, 11 декември 2008создадена со најавување(?)28
mi.wiktionary.org10:17, 7 септември 2015создадена со најавување(?)5
mk.wikipedia.org22:50, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)5
mk.wikibooks.org22:58, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
mk.wikisource.org21:51, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
mk.wiktionary.org21:44, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikipedia.org21:16, 18 август 2009создадена со најавување(?)18
ml.wikibooks.org16:22, 27 август 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ml.wikisource.org22:42, 9 мај 2014создадена со најавување(?)4
ml.wiktionary.org01:52, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org23:00, 14 ноември 2009создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org11:16, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org15:06, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org03:15, 23 ноември 2009создадена со најавување(?)19
mr.wikibooks.org01:56, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org08:17, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
mr.wikisource.org01:56, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org01:56, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org22:16, 7 април 2008создадена со најавување(?)8
ms.wikibooks.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
ms.wiktionary.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org10:56, 21 мај 2012создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org18:43, 14 септември 2015создадена со најавување(?)1
mus.wikipedia.org10:54, 27 април 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org09:33, 6 декември 2013создадена со најавување(?)4
mx.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
myv.wikipedia.org00:54, 19 септември 2015создадена со најавување(?)3
my.wikipedia.org07:41, 21 мај 2012создадена со најавување(?)5
my.wiktionary.org15:05, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org20:47, 4 мај 2012создадена со најавување(?)10
nah.wikipedia.org16:03, 30 март 2014создадена со најавување(?)3
nah.wiktionary.org00:53, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
nap.wikipedia.org13:47, 26 ноември 2013создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org22:02, 25 декември 2013создадена со најавување(?)5
na.wiktionary.org16:50, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
nds-nl.wikipedia.org04:22, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)5
nds.wikipedia.org00:29, 13 октомври 2009создадена со најавување(?)7
nds.wiktionary.org01:10, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ne.wikipedia.org13:30, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)23
ne.wikibooks.org02:00, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org02:00, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
new.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)9
nl.wikipedia.org12:39, 12 август 2008создадена со најавување(?)51
nl.wikibooks.org19:34, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)3
nl.wikiquote.org08:40, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org12:41, 12 август 2008потврдено со лозинка(?)14
nl.wikivoyage.org13:25, 15 декември 2013создадена со најавување(?)12
nl.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)85
nn.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)172
nn.wikiquote.org08:40, 6 септември 2015создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org22:55, 18 септември 2015создадена со најавување(?)3
nov.wikipedia.org07:56, 10 декември 2013создадена со најавување(?)6
no.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)402autopatrolled
no.wikibooks.org03:52, 29 септември 2015создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org01:59, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
no.wikinews.org10:19, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
no.wikiquote.org08:40, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
no.wikisource.org22:57, 18 септември 2015создадена со најавување(?)3
no.wiktionary.org01:58, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
nrm.wikipedia.org16:09, 30 март 2014создадена со најавување(?)5
nso.wikipedia.org22:53, 18 септември 2015создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org19:10, 14 мај 2014создадена со најавување(?)3
nyc.wikimedia.org02:00, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org01:29, 29 септември 2015создадена со најавување(?)1
oc.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)64
oc.wikibooks.org15:37, 12 септември 2015создадена со најавување(?)2
oc.wiktionary.org01:11, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
om.wikipedia.org05:37, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org14:26, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org13:31, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)18
or.wikisource.org02:02, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org02:02, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
os.wikipedia.org16:48, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)9
outreach.wikimedia.org08:23, 5 април 2014создадена со најавување(?)3
pag.wikipedia.org01:33, 29 септември 2015создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org20:32, 2 август 2010создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org03:36, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org21:46, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)23
pa.wikibooks.org02:09, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
pa.wiktionary.org02:09, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org09:45, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org02:44, 22 јуни 2010создадена со најавување(?)8
pfl.wikipedia.org04:24, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)4
pih.wikipedia.org10:50, 3 мај 2014создадена со најавување(?)4
pi.wikipedia.org03:08, 23 август 2015создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)455
pl.wikibooks.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)14
pl.wikimedia.org14:12, 31 март 2008потврдено по е-пошта(?)7
pl.wikinews.org10:18, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)15
pl.wikisource.org23:33, 3 септември 2015создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org13:25, 15 декември 2013создадена со најавување(?)7
pl.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)77
pms.wikipedia.org14:02, 22 јули 2014создадена со најавување(?)2
pnb.wikipedia.org19:12, 17 октомври 2012создадена со најавување(?)8
pnb.wiktionary.org14:26, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org09:01, 31 мај 2014создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)148
ps.wiktionary.org03:30, 1 септември 2015создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)287
pt.wikibooks.org22:07, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
pt.wikinews.org10:16, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
pt.wikiquote.org03:00, 15 ноември 2009создадена со најавување(?)4
pt.wikisource.org06:51, 27 септември 2015создадена со најавување(?)2
pt.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
pt.wikivoyage.org22:32, 16 декември 2013создадена со најавување(?)6
pt.wiktionary.org04:44, 25 март 2014создадена со најавување(?)4
qu.wikipedia.org17:42, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)4
qu.wiktionary.org14:27, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
rm.wikipedia.org12:28, 23 мај 2012создадена со најавување(?)6
rmy.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)211
rn.wikipedia.org09:45, 26 мај 2014создадена со најавување(?)3
roa-rup.wikipedia.org07:56, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)10
roa-rup.wiktionary.org09:55, 4 септември 2015создадена со најавување(?)2
roa-tara.wikipedia.org10:52, 3 мај 2014создадена со најавување(?)4
ro.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)5.856autopatrolled
ro.wikibooks.org23:00, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)3
ro.wikinews.org16:48, 15 декември 2009создадена со најавување(?)6
ro.wikiquote.org08:40, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org19:00, 22 мај 2012создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org22:31, 16 декември 2013создадена со најавување(?)7
ro.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)197
rue.wikipedia.org12:57, 29 август 2011создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org09:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)212uploader
ru.wikibooks.org11:19, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org01:49, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)3
ru.wikinews.org10:16, 25 август 2015создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org09:54, 4 септември 2015создадена со најавување(?)3
ru.wikisource.org16:50, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
ru.wikivoyage.org21:48, 16 декември 2013создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org02:22, 21 јули 2010создадена со најавување(?)1
rw.wikipedia.org09:45, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org14:41, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
sah.wikipedia.org19:34, 10 декември 2013создадена со најавување(?)4
sah.wikisource.org19:55, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sa.wikipedia.org13:31, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)15
sa.wikibooks.org19:57, 5 септември 2015создадена со најавување(?)4
sa.wikiquote.org19:56, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sa.wikisource.org19:56, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sa.wiktionary.org19:57, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
scn.wikipedia.org14:47, 23 ноември 2013создадена со најавување(?)6
scn.wiktionary.org01:16, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
sco.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)17
sc.wikipedia.org02:18, 12 септември 2015создадена со најавување(?)1
sd.wikipedia.org21:46, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)11
sd.wiktionary.org23:33, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org16:02, 15 октомври 2009создадена со најавување(?)6
se.wikimedia.org01:36, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)6
sg.wikipedia.org04:52, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org04:52, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org16:58, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)6
sh.wiktionary.org01:31, 22 септември 2015создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)124
simple.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)13
si.wikipedia.org03:15, 23 ноември 2009создадена со најавување(?)10
si.wikibooks.org02:19, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
si.wiktionary.org02:19, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)317
sk.wikibooks.org22:15, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
sk.wikiquote.org05:22, 7 септември 2015создадена со најавување(?)2
sk.wikisource.org05:50, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
sk.wiktionary.org05:50, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
sl.wikipedia.org09:37, 10 август 2009создадена со најавување(?)22
sl.wikibooks.org20:17, 5 септември 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikiquote.org20:17, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org20:17, 5 септември 2015создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org10:43, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
sl.wiktionary.org16:03, 21 август 2009создадена со најавување(?)2
sm.wikipedia.org18:06, 11 март 2014создадена со најавување(?)4
sm.wiktionary.org20:17, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sn.wikipedia.org13:05, 17 април 2014создадена со најавување(?)4
wikisource.org14:24, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org15:22, 17 април 2014создадена со најавување(?)6
so.wiktionary.org20:18, 5 септември 2015создадена со најавување(?)4
species.wikimedia.org12:14, 21 јули 2009создадена со најавување(?)5
sq.wikipedia.org03:01, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)8
sq.wikibooks.org20:18, 5 септември 2015создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org20:18, 5 септември 2015создадена со најавување(?)4
sq.wikiquote.org20:18, 5 септември 2015создадена со најавување(?)2
sq.wiktionary.org03:02, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org01:48, 29 септември 2015создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)259
sr.wikibooks.org05:41, 10 септември 2015создадена со најавување(?)2
sr.wikinews.org10:14, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
sr.wikiquote.org00:57, 10 септември 2015создадена со најавување(?)2
sr.wikisource.org05:41, 10 септември 2015создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org16:03, 21 август 2009создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org09:46, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org14:48, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org03:19, 18 ноември 2013создадена со најавување(?)4
st.wikipedia.org04:50, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org04:48, 18 септември 2015создадена со најавување(?)2
su.wikipedia.org15:29, 13 ноември 2013создадена со најавување(?)7
su.wikiquote.org00:59, 10 септември 2015создадена со најавување(?)1
su.wiktionary.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)2
sv.wikipedia.org20:17, 9 август 2009создадена со најавување(?)23
sv.wikibooks.org22:19, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org05:19, 7 септември 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org01:01, 10 септември 2015создадена со најавување(?)1
sv.wikisource.org05:40, 10 септември 2015создадена со најавување(?)3
sv.wikiversity.org10:44, 25 август 2015создадена со најавување(?)2
sv.wikivoyage.org13:25, 15 декември 2013создадена со најавување(?)8
sv.wiktionary.org01:12, 6 септември 2015создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org21:10, 5 август 2009создадена со најавување(?)15
sw.wiktionary.org09:38, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org21:40, 28 септември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:29, 10 август 2009создадена со најавување(?)30
ta.wikibooks.org02:21, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org10:14, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
ta.wikiquote.org02:21, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ta.wikisource.org02:21, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org01:04, 6 септември 2015создадена со најавување(?)3
tcy.wikipedia.org14:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org03:25, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)7
test2.wikipedia.org07:45, 3 април 2012создадена со најавување(?)60
test.wikipedia.org14:12, 31 март 2008домашно вики(?)21.607reviewer
test.wikidata.org10:14, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org09:39, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
te.wikipedia.org13:31, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)22
te.wikibooks.org02:22, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
te.wikiquote.org02:22, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
te.wikisource.org02:22, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
te.wiktionary.org02:21, 9 септември 2015создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org19:45, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)5
tg.wikibooks.org03:52, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)1
tg.wiktionary.org21:42, 26 септември 2015создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)48
th.wikibooks.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)3
th.wikiquote.org00:09, 29 септември 2015создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)3
th.wiktionary.org03:14, 11 мај 2014создадена со најавување(?)8
ti.wikipedia.org10:17, 25 декември 2013создадена со најавување(?)5
ti.wiktionary.org08:03, 13 септември 2015создадена со најавување(?)4
tk.wikipedia.org21:47, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)9
tk.wiktionary.org09:42, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org22:23, 16 април 2012создадена со најавување(?)7
tl.wikibooks.org01:23, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org08:04, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)68
tn.wiktionary.org22:23, 1 мај 2014создадена со најавување(?)5
to.wikipedia.org09:42, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org09:48, 6 декември 2013создадена со најавување(?)9
tpi.wiktionary.org09:42, 19 септември 2015создадена со најавување(?)5
tr.wikipedia.org09:35, 10 август 2009создадена со најавување(?)23
tr.wikibooks.org04:21, 29 септември 2015создадена со најавување(?)2
tr.wikimedia.org01:36, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org10:14, 25 август 2015создадена со најавување(?)5
tr.wikiquote.org01:06, 10 септември 2015создадена со најавување(?)2
tr.wikisource.org20:00, 19 септември 2015создадена со најавување(?)2
tr.wiktionary.org01:13, 6 септември 2015создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org01:57, 29 септември 2015создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org15:10, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org19:45, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)7
tt.wikibooks.org03:16, 14 септември 2015создадена со најавување(?)3
tt.wiktionary.org08:03, 13 септември 2015создадена со најавување(?)4
tum.wikipedia.org09:46, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
tw.wikipedia.org07:21, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org03:35, 13 септември 2015создадена со најавување(?)3
ty.wikipedia.org17:05, 20 септември 2015создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org01:57, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)2
udm.wikipedia.org09:46, 26 мај 2014создадена со најавување(?)5
ug.wikipedia.org21:47, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)13
ug.wiktionary.org05:22, 7 септември 2015создадена со најавување(?)20
uk.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)113
uk.wikibooks.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)4
uk.wikinews.org10:14, 25 август 2015создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org10:14, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
uk.wikisource.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org22:32, 16 декември 2013создадена со најавување(?)6
uk.wiktionary.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)3
ur.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)75
ur.wikibooks.org03:27, 1 септември 2015создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org03:27, 1 септември 2015создадена со најавување(?)1
ur.wiktionary.org03:27, 1 септември 2015создадена со најавување(?)1
usability.wikimedia.org19:42, 10 август 2009создадена со најавување(?)2
uz.wikipedia.org18:03, 8 октомври 2013создадена со најавување(?)5
uz.wikiquote.org19:30, 14 септември 2015создадена со најавување(?)3
uz.wiktionary.org19:27, 14 септември 2015создадена со најавување(?)2
vec.wikipedia.org21:01, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org19:47, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org15:20, 27 септември 2015создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org09:46, 26 мај 2014создадена со најавување(?)4
ve.wikipedia.org21:02, 7 декември 2013создадена со најавување(?)11
vi.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)74
vi.wikibooks.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org05:09, 7 септември 2015создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org06:10, 21 декември 2013создадена со најавување(?)4
vi.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)13
vls.wikipedia.org21:08, 11 октомври 2010создадена со најавување(?)11
vo.wikipedia.org22:43, 20 јули 2010создадена со најавување(?)7
vo.wiktionary.org02:32, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org00:17, 6 декември 2013создадена со најавување(?)6
wa.wikipedia.org00:10, 30 септември 2009создадена со најавување(?)5
wa.wiktionary.org01:24, 11 септември 2015создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org09:32, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)125.319
wikimania2008.wikimedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)46
wikimania2009.wikimedia.org02:08, 22 август 2009создадена со најавување(?)2
wikimania2011.wikimedia.org18:22, 31 јули 2011создадена со најавување(?)16
wikimania2012.wikimedia.org07:49, 3 април 2012создадена со најавување(?)9
wikimania2013.wikimedia.org01:38, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)1
wikimania2014.wikimedia.org01:36, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)17
wikimania2015.wikimedia.org16:27, 27 август 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org16:27, 27 август 2015создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org21:34, 7 декември 2013создадена со најавување(?)4
wo.wikiquote.org00:04, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org00:04, 21 септември 2015создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)4
xal.wikipedia.org21:34, 7 декември 2013создадена со најавување(?)5
xh.wikipedia.org01:24, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)4
xmf.wikipedia.org10:40, 21 мај 2012создадена со најавување(?)8
yi.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)2.043
yi.wikisource.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)519
yi.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)4.904
yo.wikipedia.org13:43, 1 мај 2012создадена со најавување(?)6
za.wikipedia.org17:06, 20 септември 2015создадена со најавување(?)1
zea.wikipedia.org21:34, 7 декември 2013создадена со најавување(?)8
zh-classical.wikipedia.org23:06, 30 ноември 2010создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org21:34, 7 декември 2013создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikisource.org19:43, 19 септември 2015создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org00:51, 6 септември 2015создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)19
zh.wikipedia.org14:12, 31 март 2008потврдено со лозинка(?)159
zh.wikibooks.org22:22, 9 септември 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org10:18, 25 август 2015создадена со најавување(?)3
zh.wikiquote.org05:20, 7 септември 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org02:04, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org05:02, 16 септември 2015создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org14:12, 31 март 2008потврдено по е-пошта(?)28
zu.wikipedia.org01:24, 25 ноември 2013создадена со најавување(?)4
zu.wiktionary.org03:33, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1