Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Владимир Меланхолин
  • Зачленет: 06:32, 22 април 2019 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 3.274
  • Број на приврзани сметки: 40
  • Глобална група: Изземени од проверка со сликичка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
be.wikipedia.org09:12, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)14
commons.wikimedia.org08:41, 27 мај 2019создадена со најавување(?)19
de.wikipedia.org18:47, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)6
en.wikipedia.org09:33, 3 мај 2019создадена со најавување(?)172
en.wikiquote.org20:57, 19 јуни 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:39, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:04, 22 септември 2020создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org06:04, 18 јули 2020создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org04:34, 31 декември 2021создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org18:04, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org11:22, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikipedia.org15:00, 10 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org21:07, 25 декември 2021создадена со најавување(?)7
lez.wikipedia.org17:35, 6 мај 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:32, 22 април 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:50, 29 мај 2019создадена со најавување(?)8
meta.wikimedia.org06:32, 22 април 2019создадена со најавување(?)447
mhr.wikipedia.org10:58, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org16:42, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikipedia.org16:22, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org04:28, 31 декември 2021создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org12:00, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org04:40, 31 декември 2021создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org09:11, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org11:17, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:32, 22 април 2019нова сметка(?)2.491editor, filemover, rollbacker
ru.wikibooks.org16:45, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org06:41, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:20, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org20:43, 10 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org10:40, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org10:53, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org17:31, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:23, 19 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:40, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org07:41, 13 август 2020создадена со најавување(?)7
uk.wikipedia.org06:26, 25 август 2019создадена со најавување(?)33
uk.wikisource.org15:46, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:22, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)56
wikimania.wikimedia.org11:22, 29 октомври 2020создадена со најавување(?)0