Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
arz.wikipedia.org22:49, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:10, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:58, 20 декември 2020создадена со најавување(?)59
de.wikipedia.org23:55, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:28, 13 декември 2020нова сметка(?)286
en.wiktionary.org12:41, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:46, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:33, 19 декември 2020создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org10:35, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:25, 1 мај 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:28, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org16:28, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org18:24, 19 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:22, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:40, 7 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:07, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:58, 30 април 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org13:45, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:38, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:31, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:33, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:10, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:25, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0