Системски пораки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Ова е список на системските пораки расположиви за именскиот простор „МедијаВики“. Одете на Превод на МедијаВики и translatewiki.net ако сакате да придонесете кон општото преведување на МедијаВики.
Системски пораки
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница
Име Текст по основно
Сегашен текст
1movedto2 (разговор) (Преведување) moved [[$1]] to [[$2]]
1movedto2_redir (разговор) (Преведување) moved [[$1]] to [[$2]] over redirect
3d (разговор) (Преведување) 3d
3d-badge-text (разговор) (Преведување) 3D
3d-desc (разговор) (Преведување) Дава поддршка за податотечни формати во 3Д
3d-nopatent (разговор) (Преведување) Ништо не е одбрано
3d-patent (разговор) (Преведување) Патентни дозволи:
3d-patents (разговор) (Преведување) -
3d-thumb-placeholder (разговор) (Преведување) Вчитувам минијатура...
about (разговор) (Преведување) За {{SITENAME}}
aboutpage (разговор) (Преведување) Project:За {{SITENAME}}
aboutsite (разговор) (Преведување) За {{SITENAME}}
abusefilter (разговор) (Преведување) Раководење со филтерот за злоупотреби
abusefilter-accountreserved (разговор) (Преведување) Оваа корисничка сметка е резервирана за употреба од филтерот за злоупотреби
abusefilter-action-block (разговор) (Преведување) Блокирај
abusefilter-action-blockautopromote (разговор) (Преведување) Блокирај автоунапредување
abusefilter-action-degroup (разговор) (Преведување) Отстрани од групите
abusefilter-action-disallow (разговор) (Преведување) Забрани
abusefilter-action-rangeblock (разговор) (Преведување) Опсежен блок
abusefilter-action-tag (разговор) (Преведување) Ознака
abusefilter-action-throttle (разговор) (Преведување) Стесни
abusefilter-action-warn (разговор) (Преведување) Предупреди
abusefilter-autopromote-blocked (разговор) (Преведување) Оваа постапка е автоматски утврдена како штетна, и затоа не е дозволена. Покра тоа, од безбедносни причини, привремено ви се одземени извесни привилегии кои обично им следуваат на докажани корисници. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1
abusefilter-block-anon (разговор) (Преведување) Блокирај анонимни корисници
abusefilter-block-talk (разговор) (Преведување) разговорната страница е блокирана
abusefilter-block-user (разговор) (Преведување) блокирај зачленети корисници
abusefilter-blockautopromotereason (разговор) (Преведување) Автоунапредувањето е автоматски одложено од филтерот на злоупотреби. Опис на правилото: $1
abusefilter-blocked-display (разговор) (Преведување) Ова дејство е автоматски утврдено како штетно, и забрането Ви е да го извршите. Покрај ова, за да се заштити {{SITENAME}}, вашата корисничка сметка и сите поврзани IP-адреси се блокирани од уредување. Ако оваа реакција се должи на некаква грешка, обратете се на администратор. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1
abusefilter-blocker (разговор) (Преведување) Филтер за злоупотреби
abusefilter-blockreason (разговор) (Преведување) Автоматски блокиран од филтерот за злоупотреби. Опис на совпаднатото правило: $1
abusefilter-changeslist-examine (разговор) (Преведување) прегледај
abusefilter-degrouped (разговор) (Преведување) Ова дејство е автоматски утврдено како штетно. Затоа тоа не е дозволено. Покрај ова, бидејќи вашата сметка е под сомнение дека е искомпромитирана, одземени ви се и правата. Ако сметате дека ова беше некоја грешка, контактирајте бирократ со објаснение за вашата постапка, за да можат да ви бидат вратени правата. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1
abusefilter-degroupreason (разговор) (Преведување) Филтерот на злоупотреби автоматски ги одзема правата. Опис на правилото: $1
abusefilter-deleted (разговор) (Преведување) Избришан
abusefilter-desc (разговор) (Преведување) Извршува автоматски хевристички филтрирања во уредувањата
abusefilter-diff-backhistory (разговор) (Преведување) Назад кон историјата на филтерот
abusefilter-diff-info (разговор) (Преведување) Основни податоци
abusefilter-diff-invalid (разговор) (Преведување) Не можам да ги добијам побараните верзии
abusefilter-diff-item (разговор) (Преведување) Елемент
abusefilter-diff-next (разговор) (Преведување) Понова промена
abusefilter-diff-pattern (разговор) (Преведување) Услови на филтерот
abusefilter-diff-prev (разговор) (Преведување) Постара промена
abusefilter-diff-title (разговор) (Преведување) Разлики помеѓу верзиите
abusefilter-diff-version (разговор) (Преведување) Верзија од $1, {{GENDER:$3|од}} $2
abusefilter-disabled (разговор) (Преведување) Исклучен
abusefilter-disallowed (разговор) (Преведување) Ова дејство е автоматски утврдено како штетно, и затоа не е дозволено. Ако сметате дека вашето уредување беше конструктивно, обратете се администратор, и кажете му што впрочем сте сакале да направите. Еве краток опис на правилото за злоупотреби според кое беше утврдено дека сте направиле престап: $1
abusefilter-edit (разговор) (Преведување) Уредување на филтер за злоупотреби
abusefilter-edit-action-block (разговор) (Преведување) Блокирај го корисникот и/или IP-адресата од уредување
abusefilter-edit-action-blockautopromote (разговор) (Преведување) Одземи му го автопотврдениот статус на корисникот
abusefilter-edit-action-blocktalk (разговор) (Преведување) Блокирај го корисникот и/или IP-адресата од уредување на сопствената разговорна страница
Прва страницаПретходна страницаСледна страницаПоследна страница