Потребни предлошки

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 09:19, 26 мај 2022 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Предлошка:Корисник en-3‏‎ (3 врски)
 2. Предлошка:=‏‎ (2 врски)
 3. Предлошка:Category other‏‎ (2 врски)
 4. Предлошка:Cite web‏‎ (2 врски)
 5. Предлошка:In category‏‎ (2 врски)
 6. Предлошка:Navigational templates‏‎ (2 врски)
 7. Предлошка:Pad‏‎ (2 врски)
 8. Предлошка:Tag‏‎ (2 врски)
 9. Предлошка:Tn‏‎ (2 врски)
 10. Предлошка:Yesno‏‎ (2 врски)
 11. Предлошка:Корисник da-2‏‎ (2 врски)
 12. Предлошка:Корисник it-1‏‎ (2 врски)
 13. Предлошка:Clear/doc‏‎ (1 врска)
 14. Предлошка:Click/doc‏‎ (1 врска)
 15. Предлошка:Db-meta/doc‏‎ (1 врска)
 16. Предлошка:Db/doc‏‎ (1 врска)
 17. Предлошка:Dead end‏‎ (1 врска)
 18. Предлошка:Documentation/doc‏‎ (1 врска)
 19. Предлошка:Helpbox/doc‏‎ (1 врска)
 20. Предлошка:High-risk‏‎ (1 врска)
 21. Предлошка:Howtoedit‏‎ (1 врска)
 22. Предлошка:Howtoeditsemi‏‎ (1 врска)
 23. Предлошка:Infobox/doc‏‎ (1 врска)
 24. Предлошка:Lorem ipsum/doc‏‎ (1 врска)
 25. Предлошка:Ltsmeta‏‎ (1 врска)
 26. Предлошка:Main‏‎ (1 врска)
 27. Предлошка:Mbox/doc‏‎ (1 врска)
 28. Предлошка:NUMBEROFVIEWS‏‎ (1 врска)
 29. Предлошка:Navbar/doc‏‎ (1 врска)
 30. Предлошка:Not English‏‎ (1 врска)
 31. Предлошка:Ombox/core/doc‏‎ (1 врска)
 32. Предлошка:Ombox/doc‏‎ (1 врска)
 33. Предлошка:Rellink/doc‏‎ (1 врска)
 34. Предлошка:Single namespace‏‎ (1 врска)
 35. Предлошка:TL/doc‏‎ (1 врска)
 36. Предлошка:Template doc page viewed directly/doc‏‎ (1 врска)
 37. Предлошка:Template other/doc‏‎ (1 врска)
 38. Предлошка:Template shortcut/doc‏‎ (1 врска)
 39. Предлошка:Tlx/doc‏‎ (1 врска)
 40. Предлошка:Unreferenced‏‎ (1 врска)
 41. Предлошка:User UTC+1‏‎ (1 врска)
 42. Предлошка:User info‏‎ (1 врска)
 43. Предлошка:ЈС-100‏‎ (1 врска)
 44. Предлошка:Јазици‏‎ (1 врска)
 45. Предлошка:Заглавје‏‎ (1 врска)
 46. Предлошка:Категорија за Википедија/doc‏‎ (1 врска)
 47. Предлошка:Корисник eo-1‏‎ (1 врска)
 48. Предлошка:Корисник es-1‏‎ (1 врска)
 49. Предлошка:Корисник es-2‏‎ (1 врска)
 50. Предлошка:Корисник fi-1‏‎ (1 врска)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).