Потребни категории

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Следните податоци се меѓускладирани, последен пат подновени во 17:25, 16 јуни 2021 г. Во меѓускладот се достапни највеќе 5.000 записи.

Подолу се прикажани до 50 ставки во опсег од 1 до 50.

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Телеграми‏‎ (42 членови)
 2. Податотеки без машински читлив автор‏‎ (23 членови)
 3. Податотеки без машински читлив извор‏‎ (23 членови)
 4. Податотеки без машински читлив опис‏‎ (23 членови)
 5. Податотеки без машински читлива лиценца‏‎ (23 членови)
 6. Неиндексирани страници‏‎ (18 членови)
 7. Историја на македонскиот јазик‏‎ (16 членови)
 8. Инфокутии‏‎ (12 членови)
 9. Документација за шаблон‏‎ (8 членови)
 10. Корисник mk-0‏‎ (7 членови)
 11. Заштитени шаблони‏‎ (6 членови)
 12. Корисник en‏‎ (6 членови)
 13. Страници со неважечки самозатворени HTML-ознаки‏‎ (6 членови)
 14. Шаблони за поднаслови‏‎ (5 членови)
 15. Документи‏‎ (4 членови)
 16. Корисник de‏‎ (4 членови)
 17. Корисник de-1‏‎ (4 членови)
 18. Шаблони за каталогизација‏‎ (4 членови)
 19. Navigational boxes without horizontal lists‏‎ (3 членови)
 20. Корисник en-2‏‎ (3 членови)
 21. Корисник en-N‏‎ (3 членови)
 22. Рецепти‏‎ (3 членови)
 23. Страници со волшебни врски за ISBN‏‎ (3 членови)
 24. Страници со грешки во наводите‏‎ (3 членови)
 25. Страници со прекинати врски до податотеки‏‎ (3 членови)
 26. Страници што користат дуплирани аргументи во повикувања на шаблони‏‎ (3 членови)
 27. Шаблони за внатрешни врски‏‎ (3 членови)
 28. Шаблони за волшебни зборови‏‎ (3 членови)
 29. Шаблони за форматирање‏‎ (3 членови)
 30. Викикниги:Администрациски шаблони‏‎ (2 членови)
 31. Викикниги:Шаблони за списоци на начела‏‎ (2 членови)
 32. Навигациони кутии што користат позадински бои‏‎ (2 членови)
 33. Рецепти без време на подготовка‏‎ (2 членови)
 34. Рецепти без послужување‏‎ (2 членови)
 35. Сложени шаблони‏‎ (2 членови)
 36. Современа македонска проза‏‎ (2 членови)
 37. Шаблони за заштита‏‎ (2 членови)
 38. Шаблони за заштитување‏‎ (2 членови)
 39. Catalogue templates‏‎ (1 член)
 40. Documentation subpages‏‎ (1 член)
 41. Esoteric templates‏‎ (1 член)
 42. If templates‏‎ (1 член)
 43. Template templates‏‎ (1 член)
 44. Wikimedia Foundation staff‏‎ (1 член)
 45. Јужноазиски рецепти‏‎ (1 член)
 46. Јужноамерикански рецепти‏‎ (1 член)
 47. Афрички рецепти‏‎ (1 член)
 48. Блискоисточни рецепти‏‎ (1 член)
 49. Викикнгии:Викикнигијанци по статус на Викикниги‏‎ (1 член)
 50. Викикниги:Администраторство‏‎ (1 член)

Погледајте (претходни 50 | следни 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).