Извоз на страници

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Можете да го извезете текстот и историјата на уредување на избрана страница или група на страници во XML формат. Овие податоци може да бидат вчитани на некое друго вики кое се користи со МедијаВики преку увезување на страница.

За извезување на страници, внесете ги насловите во полето прикажано подолу, еден наслов на статија во ред, потоа изберете дали сакате да ја извезете само последната преработка или и сите постари преработки.

Ако ја сакате само тековната верзија, би можеле да искористите врска од видот Специјална:Извоз/Главна страница за страницата „Главна страница“.