Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Udehb
  • Зачленет: 13:58, 30 јуни 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 2.047
  • Број на приврзани сметки: 27
  • Глобална група: Правозастапници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org16:16, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:30, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:41, 1 јуни 2019создадена со најавување(?)188
de.wikipedia.org20:24, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org14:33, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)8
en.wikibooks.org12:14, 5 јули 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org21:18, 27 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:14, 23 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:44, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:44, 12 мај 2022создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org17:28, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:32, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org16:18, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org13:58, 30 јуни 2018нова сметка(?)5
incubator.wikimedia.org15:30, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)41
ja.wikipedia.org16:53, 20 мај 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:58, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:58, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)16
meta.wikimedia.org13:58, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)416
outreach.wikimedia.org01:39, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:22, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org12:35, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:47, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org10:17, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:38, 15 март 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:54, 30 јуни 2018создадена со најавување(?)1.373
wikimania.wikimedia.org15:12, 1 август 2021создадена со најавување(?)0