Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Tpt
  • Зачленет: 15:57, 8 септември 2009 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 30.444
  • Број на приврзани сметки: 313
  • Глобална група: Глобални посреднички уредници (до 18:27, 2 јуни 2025)
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org22:10, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org08:51, 17 јануари 2010создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:51, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:35, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org19:49, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:16, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org11:15, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:17, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org21:53, 23 мај 2011создадена со најавување(?)13
arz.wikipedia.org06:22, 1 април 2010создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:59, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org22:21, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org10:21, 31 јули 2018создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org22:07, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:22, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org07:52, 30 јануари 2010создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org20:10, 27 јули 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org07:07, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org18:10, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org17:34, 14 ноември 2012создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org22:53, 22 јануари 2010создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org22:02, 8 јуни 2014создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:51, 19 септември 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org16:53, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org21:56, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:57, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org23:10, 16 ноември 2013создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:40, 22 октомври 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org20:04, 24 август 2012создадена со најавување(?)4
bo.wikipedia.org08:07, 26 октомври 2013создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:55, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)9
br.wikisource.org19:16, 30 јануари 2011создадена со најавување(?)17
br.wiktionary.org23:07, 27 март 2010создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org16:11, 24 мај 2013создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:56, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:16, 8 ноември 2009создадена со најавување(?)3
ca.wikisource.org16:18, 22 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org17:22, 4 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org00:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:00, 2 април 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:01, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:57, 8 септември 2009потврдено со лозинка(?)422autopatrolled
cs.wikipedia.org15:31, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org15:55, 30 јануари 2010создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org17:20, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org18:12, 7 февруари 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:56, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)11
dag.wikipedia.org18:06, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:45, 8 декември 2009создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org22:36, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:13, 11 септември 2009создадена со најавување(?)102autoreview
de.wikibooks.org21:21, 16 април 2011создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org07:46, 7 јануари 2010создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:49, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)8
de.wikiversity.org09:48, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org22:12, 28 јули 2013создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org23:07, 27 март 2010создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org16:41, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:24, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:35, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:53, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org17:47, 30 септември 2009создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org15:45, 30 август 2012создадена со најавување(?)261
en.wikibooks.org18:25, 17 септември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:25, 17 септември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:25, 17 септември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:53, 10 септември 2009создадена со најавување(?)264autopatrolled
en.wikiversity.org15:59, 8 септември 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org19:34, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:25, 17 септември 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org21:20, 24 ноември 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:39, 28 јули 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:16, 11 септември 2009создадена со најавување(?)6
es.wikiquote.org22:04, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:50, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)7
es.wikivoyage.org17:04, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org23:07, 27 март 2010создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:32, 19 декември 2009создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:56, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org22:31, 27 ноември 2009создадена со најавување(?)1
eu.wikisource.org15:46, 20 април 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:04, 23 јануари 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org12:02, 24 јули 2012создадена со најавување(?)4
fa.wikivoyage.org01:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org16:47, 8 декември 2009создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org19:30, 20 мај 2011создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org19:10, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org21:10, 13 јануари 2014создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:30, 9 јули 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:57, 8 септември 2009домашно вики(?)5.559
fr.wikibooks.org06:26, 12 октомври 2009создадена со најавување(?)82patroller
fr.wikinews.org08:02, 26 октомври 2009создадена со најавување(?)14facilitator
fr.wikiquote.org18:48, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org15:57, 8 септември 2009потврдено со лозинка(?)7.889sysop
fr.wikiversity.org15:58, 8 септември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org13:53, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org09:04, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org02:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:13, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org14:32, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org16:57, 24 август 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:54, 19 декември 2009создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org21:57, 30 ноември 2011создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org10:10, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org07:11, 29 септември 2009создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org10:37, 21 јули 2018создадена со најавување(?)2
haw.wikipedia.org20:10, 4 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:38, 9 декември 2009создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org12:27, 4 август 2012создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org05:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org09:43, 11 ноември 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:41, 1 септември 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org12:14, 3 јануари 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org07:55, 9 март 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org15:40, 21 август 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org15:24, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:07, 14 декември 2013создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org17:41, 16 септември 2009создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org11:26, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org16:46, 19 мај 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org22:17, 12 мај 2014создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org04:28, 13 јули 2012создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:03, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:47, 8 декември 2009создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org08:26, 7 јуни 2014создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org21:31, 15 јануари 2012создадена со најавување(?)10
ie.wikipedia.org16:51, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org14:02, 22 мај 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:01, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)6
io.wikipedia.org22:28, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:36, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:16, 11 септември 2009создадена со најавување(?)21
it.wikibooks.org18:46, 9 декември 2012создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org10:43, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org17:13, 22 септември 2010создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:50, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)20
it.wikiversity.org16:05, 12 јануари 2012создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org21:40, 13 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org19:36, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org17:28, 25 септември 2013создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:39, 25 септември 2009создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org09:49, 2 јули 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org20:29, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org17:00, 12 април 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org14:15, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:23, 27 ноември 2009создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:33, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org19:41, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org21:55, 3 март 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:55, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:04, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:13, 20 септември 2009создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org22:05, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org20:30, 29 јануари 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org20:53, 10 септември 2009создадена со најавување(?)7
la.wiktionary.org22:05, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:56, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org14:56, 22 септември 2014создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org23:38, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org10:10, 30 јуни 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:12, 27 јули 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org09:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org21:38, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org12:00, 11 јули 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:12, 12 септември 2009создадена со најавување(?)452autopatrolled
meta.wikimedia.org06:48, 18 септември 2009создадена со најавување(?)209massmessage-sender
mg.wikipedia.org16:42, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org18:55, 4 јуни 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:30, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org17:32, 25 септември 2010создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org22:03, 15 септември 2011создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org10:09, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org07:14, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org06:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:38, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org14:40, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org20:52, 13 мај 2014создадена со најавување(?)42
mt.wikipedia.org19:29, 2 септември 2011создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:28, 22 октомври 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:59, 18 октомври 2009создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org15:19, 28 август 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org07:19, 24 август 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org09:14, 28 април 2013создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org15:45, 19 мај 2018создадена со најавување(?)25
ne.wikipedia.org17:18, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org21:39, 22 септември 2009создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org17:08, 22 јули 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org19:12, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org21:19, 24 мај 2011создадена со најавување(?)3
nl.wikivoyage.org06:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:22, 6 ноември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:06, 29 септември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org12:51, 4 август 2012создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org20:34, 15 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:12, 5 март 2013создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org16:23, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:09, 19 октомври 2009создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:15, 19 октомври 2014создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org11:20, 24 октомври 2014создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org19:34, 6 јануари 2013создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org16:15, 28 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:07, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org01:39, 24 јули 2015создадена со најавување(?)1
pa.wikisource.org09:14, 12 јуни 2017создадена со најавување(?)2
pcd.wikipedia.org21:48, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org22:23, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org22:17, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:24, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org10:08, 25 април 2011создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org12:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:18, 16 април 2011создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org21:56, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org14:19, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org18:22, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org13:42, 2 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:56, 16 септември 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org22:17, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org20:11, 20 мај 2010создадена со најавување(?)4
pt.wikivoyage.org08:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org21:36, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:42, 14 септември 2009создадена со најавување(?)2
ro.wikiquote.org20:42, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org20:13, 21 мај 2011создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:30, 16 септември 2009создадена со најавување(?)5
ru.wikiquote.org13:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org22:03, 10 јануари 2010создадена со најавување(?)7
ru.wiktionary.org18:05, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org21:12, 5 март 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org22:03, 15 септември 2011создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:08, 30 декември 2009создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org19:43, 6 март 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org08:53, 24 октомври 2009создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:14, 15 декември 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:45, 5 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:44, 17 март 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org12:47, 4 август 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:53, 10 септември 2009создадена со најавување(?)304sysop
so.wikipedia.org17:05, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:25, 17 септември 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org22:45, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:24, 21 јануари 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org12:48, 4 август 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:30, 22 септември 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:44, 8 октомври 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org12:17, 30 август 2011создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org07:14, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org10:03, 16 август 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:30, 28 март 2010создадена со најавување(?)15
ten.wikipedia.org22:15, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:35, 14 април 2012создадена со најавување(?)109
test-commons.wikimedia.org20:46, 4 март 2019создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org08:40, 11 октомври 2009создадена со најавување(?)0bureaucrat, sysop
test.wikidata.org08:13, 9 јуни 2013создадена со најавување(?)29
te.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:22, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org08:12, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org21:55, 3 март 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:32, 6 декември 2009создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:45, 23 мај 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org11:03, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org22:37, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org22:25, 12 август 2013создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org22:04, 4 март 2019создадена со најавување(?)1
tyv.wikipedia.org16:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:31, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org16:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org09:29, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org19:03, 4 јуни 2014создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org08:28, 9 ноември 2009создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org19:09, 26 ноември 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org14:48, 28 јули 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org00:08, 23 јули 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org21:53, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org17:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:33, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:57, 17 април 2010создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org19:44, 4 септември 2014создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org14:35, 16 декември 2020создадена со најавување(?)3
wa.wiktionary.org22:51, 22 јануари 2010создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:06, 30 октомври 2012создадена со најавување(?)14.376
wikimania2012.wikimedia.org19:27, 11 февруари 2012создадена со најавување(?)10
wikimania2013.wikimedia.org09:21, 28 септември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org10:18, 20 мај 2013создадена со најавување(?)29
wikimania2015.wikimedia.org11:45, 16 февруари 2015создадена со најавување(?)5
wikimania2016.wikimedia.org17:54, 31 јули 2015создадена со најавување(?)8
wikimania2017.wikimedia.org15:23, 26 јуни 2016создадена со најавување(?)16
wikimania2018.wikimedia.org10:35, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:13, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)3
wuu.wikipedia.org07:32, 16 февруари 2010создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org09:18, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org22:04, 4 март 2019создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org12:21, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org21:50, 19 септември 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org08:48, 31 јули 2010создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org18:29, 25 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org15:54, 26 јануари 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org07:04, 19 септември 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org21:53, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org22:13, 17 јануари 2014создадена со најавување(?)0