Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: SPoore (WMF)
  • Зачленет: 15:48, 14 март 2017 (пред 5 години)
  • Вкупно уредувања: 2.918
  • Број на приврзани сметки: 123
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:54, 21 април 2022создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org20:02, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:24, 3 јануари 2019создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:02, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org05:18, 10 мај 2017создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org00:23, 28 февруари 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:21, 25 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org00:40, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org23:39, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org05:19, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:04, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org01:29, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:42, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org15:35, 6 јули 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org16:49, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:04, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:07, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org05:19, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:36, 15 март 2017создадена со најавување(?)30
cr.wikipedia.org05:21, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:43, 12 мај 2017создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org23:32, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:12, 18 март 2017создадена со најавување(?)4
de.wikibooks.org17:43, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org15:39, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org23:57, 11 февруари 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org22:08, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org01:33, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:56, 15 март 2017создадена со најавување(?)630extendedconfirmed
en.wikibooks.org21:24, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org20:06, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:50, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:13, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)4
en.wikiversity.org22:41, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org04:46, 10 мај 2017создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org20:08, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)4
eo.wikipedia.org03:44, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:24, 3 мај 2017создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org19:47, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:16, 28 октомври 2017создадена со најавување(?)4
fi.wikipedia.org21:35, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org04:26, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org06:31, 17 март 2017создадена со најавување(?)1
fr.wikivoyage.org22:13, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:11, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org05:38, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org23:44, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:48, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org18:17, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:47, 30 мај 2017создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org16:32, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org16:33, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:45, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:36, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org00:22, 28 ноември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:36, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org18:39, 18 септември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org16:48, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:20, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:05, 2 мај 2017создадена со најавување(?)34
it.wikisource.org23:21, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org05:19, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:51, 8 декември 2017создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org23:03, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org01:15, 4 април 2018создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org15:48, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:40, 8 декември 2017создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org15:48, 14 март 2017создадена со најавување(?)6
meta.wikimedia.org15:48, 14 март 2017нова сметка(?)2.138wmf-supportsafety
mk.wikipedia.org20:25, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org22:28, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org16:55, 6 ноември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:28, 8 декември 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org06:38, 19 септември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:07, 17 април 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org05:58, 19 септември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:30, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org20:09, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:59, 13 мај 2017создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org05:33, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:46, 7 јули 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:06, 9 октомври 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org05:10, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org20:16, 15 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org22:29, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org05:33, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:23, 6 декември 2019создадена со најавување(?)1
se.wikimedia.org04:00, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:12, 21 јуни 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org01:23, 18 мај 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:06, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org23:21, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org18:33, 24 март 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org22:05, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org05:08, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:15, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:31, 8 декември 2017создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org18:52, 19 декември 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org20:25, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org18:45, 17 април 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:16, 11 мај 2017создадена со најавување(?)19bureaucrat, sysop
test.wikidata.org22:31, 25 септември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:14, 30 април 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:19, 6 декември 2019создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org16:19, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org18:55, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:07, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:01, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:32, 31 август 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org14:40, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org05:24, 10 мај 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:12, 3 октомври 2018создадена со најавување(?)2
war.wikipedia.org23:13, 26 април 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:24, 10 мај 2017создадена со најавување(?)2
wikimania2017.wikimedia.org23:57, 6 април 2017создадена со најавување(?)3
wikimania2018.wikimedia.org19:48, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)3
wikimania.wikimedia.org20:37, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:00, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:17, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:22, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)12
zh.wikiversity.org22:18, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0