Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: SNg (WMF)
  • Зачленет: 19:34, 30 април 2021 (пред 15 месеци)
  • Вкупно уредувања: 18
  • Број на приврзани сметки: 34
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org04:59, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org23:30, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:21, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:10, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:57, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org19:01, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:36, 29 јуни 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:53, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:53, 18 април 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org22:57, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:53, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:59, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org00:10, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:10, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:47, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:01, 14 септември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:25, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org06:00, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:34, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:34, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:45, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:34, 30 април 2021нова сметка(?)18
nl.wikipedia.org00:41, 2 јули 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:24, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:22, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:33, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org17:33, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org05:21, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:35, 27 септември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:45, 16 јуни 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org05:04, 3 јули 2022создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org22:37, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org04:59, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org23:33, 21 март 2022создадена со најавување(?)0