Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Petrb
  • Зачленет: 11:43, 19 октомври 2010 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 33.486
  • Број на приврзани сметки: 98
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org16:50, 8 септември 2011создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:54, 5 декември 2010создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:57, 3 април 2011создадена со најавување(?)6
as.wikipedia.org20:19, 20 октомври 2011создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org18:20, 23 декември 2015создадена со најавување(?)3
bg.wikipedia.org11:09, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)6
bn.wikipedia.org13:00, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org14:07, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ch.wikipedia.org10:22, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org22:22, 27 јануари 2018создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org21:50, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)400filemover, patroller, rollbacker
cs.wikipedia.org19:30, 26 ноември 2011создадена со најавување(?)224autopatrolled
cs.wikibooks.org15:27, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org10:17, 13 мај 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org13:27, 28 јануари 2012создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org10:22, 26 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org15:28, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)3
da.wikipedia.org10:04, 17 јуни 2012создадена со најавување(?)3
de.wikipedia.org10:33, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)56
de.wikivoyage.org09:39, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org17:36, 19 јануари 2012создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:37, 18 декември 2011создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org22:27, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org11:45, 27 јули 2014создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org11:43, 19 октомври 2010домашно вики(?)30.129abusefilter, autoreviewer, extendedconfirmed, filemover, ipblock-exempt, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org22:47, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)33
en.wikinews.org22:47, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)21
en.wikiquote.org22:47, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org20:17, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org19:04, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)43
en.wikivoyage.org17:25, 16 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:28, 2 април 2011создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org10:31, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)18
es.wikivoyage.org15:34, 18 јануари 2013создадена со најавување(?)6
et.wikipedia.org13:36, 10 април 2015создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org19:05, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:07, 3 октомври 2012создадена со најавување(?)15
fi.wikimedia.org15:33, 21 јуни 2012создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:58, 8 ноември 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:45, 6 ноември 2010создадена со најавување(?)43
gu.wikipedia.org15:14, 26 март 2011создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:44, 7 јануари 2012создадена со најавување(?)9
hi.wikipedia.org22:28, 25 ноември 2010создадена со најавување(?)12
hr.wikipedia.org13:00, 20 мај 2013создадена со најавување(?)15
hsb.wikipedia.org17:47, 22 мај 2012создадена со најавување(?)2
hu.wikipedia.org02:02, 31 декември 2011создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:30, 27 септември 2016создадена со најавување(?)3
incubator.wikimedia.org02:19, 4 септември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:08, 13 септември 2011создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org20:20, 8 мај 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:03, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)2
km.wikipedia.org16:13, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)9
ko.wikipedia.org21:43, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)3
la.wikipedia.org10:02, 27 август 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:50, 27 јули 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:50, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)1
www.mediawiki.org18:53, 1 декември 2010создадена со најавување(?)673bureaucrat, sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org23:57, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)707autopatrolled, transwiki
mk.wikipedia.org13:54, 10 април 2011создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:20, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:03, 28 ноември 2011создадена со најавување(?)4
no.wikipedia.org00:04, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)4
oc.wikipedia.org09:57, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
or.wikipedia.org20:26, 7 септември 2011создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:20, 12 април 2012создадена со најавување(?)2
pl.wikipedia.org14:56, 21 ноември 2013создадена со најавување(?)14
pt.wikipedia.org11:10, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)19
pt.wiktionary.org11:20, 24 април 2012создадена со најавување(?)3
ro.wikipedia.org09:12, 13 септември 2011создадена со најавување(?)3
ru.wikipedia.org10:18, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)35uploader
sco.wikipedia.org10:32, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:46, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)213rollbacker
sk.wikipedia.org19:56, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org20:09, 12 мај 2011создадена со најавување(?)4
sr.wikipedia.org16:17, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:13, 26 декември 2011создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org10:33, 12 ноември 2010создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org16:16, 27 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:33, 17 јули 2017создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org19:59, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)6editor, sysop
test.wikipedia.org17:40, 24 ноември 2010создадена со најавување(?)615bureaucrat, reviewer, sysop, translationadmin
test.wikidata.org14:17, 29 мај 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:16, 13 септември 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:21, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)4patroller
tw.wikipedia.org15:49, 24 мај 2013создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org12:12, 20 март 2011создадена со најавување(?)14
ur.wikipedia.org20:28, 9 ноември 2015создадена со најавување(?)5
vep.wikipedia.org18:47, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:16, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:54, 8 декември 2012создадена со најавување(?)38rollbacker
wikimania2011.wikimedia.org18:53, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org17:04, 20 јануари 2012создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org12:06, 24 февруари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org14:11, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org13:18, 8 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org11:36, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org10:22, 10 јуни 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:13, 9 јуни 2011создадена со најавување(?)12