Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: PSaxena (WMF)
  • Зачленет: 18:01, 9 јули 2018 (пред 4 години)
  • Вкупно уредувања: 275
  • Број на приврзани сметки: 53
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org20:12, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:55, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:45, 24 март 2021создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org06:29, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org17:49, 15 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org17:51, 2 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org03:43, 14 август 2018создадена со најавување(?)13
cs.wikipedia.org19:46, 9 април 2021создадена со најавување(?)6
de.wikipedia.org17:45, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org06:34, 27 март 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:04, 9 јули 2018создадена со најавување(?)223
en.wikinews.org07:07, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:25, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:09, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:27, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org06:14, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)4
fr.wikipedia.org06:35, 27 март 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikisource.org07:15, 9 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org21:01, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:18, 17 септември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:12, 11 јуни 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org19:56, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:31, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org07:19, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:41, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:44, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:49, 15 јуни 2020создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org00:56, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:00, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org19:42, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:20, 14 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:09, 22 јули 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:01, 9 јули 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:55, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:01, 9 јули 2018создадена со најавување(?)7
meta.wikimedia.org18:01, 9 јули 2018нова сметка(?)19autopatrolled
mr.wikipedia.org06:52, 17 септември 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org07:08, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org07:58, 4 август 2022создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org07:19, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:20, 14 мај 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org07:19, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:09, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:46, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org18:44, 6 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org08:25, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org02:27, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org08:03, 4 август 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:41, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org01:04, 27 март 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13:01, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:53, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0