Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)207.617extendedconfirmed, ipblock-exempt
en.wikibooks.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org01:09, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org01:09, 5 февруари 2015нова сметка(?)0
meta.wikimedia.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:35, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:38, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:11, 5 февруари 2015создадена со најавување(?)0