Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Operator873
  • Зачленет: 08:55, 25 декември 2008 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 24.989
  • Број на приврзани сметки: 699
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org03:35, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org03:38, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org04:27, 8 јули 2020создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org02:09, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org18:45, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org21:29, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)4
af.wikiquote.org00:13, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org21:11, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org18:44, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:22, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org04:30, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org07:32, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:24, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org06:51, 15 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org21:11, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org06:18, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:36, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org01:49, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org20:06, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org07:09, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org04:37, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org14:26, 16 јули 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org03:08, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org19:35, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org02:56, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org02:21, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ast.wiktionary.org14:42, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:50, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org15:14, 23 април 2020создадена со најавување(?)5
atj.wikipedia.org15:54, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org23:12, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org05:07, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:53, 15 април 2020создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org02:52, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)6
az.wikibooks.org14:49, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org00:07, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org03:13, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:17, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:38, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org18:43, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:02, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org20:12, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org06:20, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:42, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org16:35, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:01, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org13:59, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org23:47, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org17:06, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:08, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)4
bg.wikibooks.org19:01, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org19:38, 7 мај 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:58, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org15:26, 3 април 2020создадена со најавување(?)2
bg.wiktionary.org18:57, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org06:03, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org16:54, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org17:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:08, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org14:48, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org17:34, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:36, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:05, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org15:24, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org20:37, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org03:32, 8 декември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org02:14, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org02:03, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org04:41, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org05:51, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org18:43, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:24, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org00:23, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org15:36, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:57, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org17:14, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)2
ceb.wikipedia.org20:00, 18 април 2020создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org20:56, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org06:23, 2 април 2020создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org02:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org04:57, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:58, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org16:15, 8 март 2017создадена со најавување(?)87
co.wikipedia.org22:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)2
co.wikimedia.org14:42, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:37, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org06:17, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org06:20, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:22, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)4
cs.wikibooks.org04:44, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org16:57, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org06:40, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org15:29, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org17:24, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org07:26, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org23:19, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:19, 18 април 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org22:46, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org15:10, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:10, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
da.wikibooks.org04:41, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org20:37, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org06:47, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:04, 8 март 2017создадена со најавување(?)4
de.wikibooks.org22:18, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org18:29, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org23:05, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org14:47, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org17:17, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org18:18, 9 ноември 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org07:31, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org01:47, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:34, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org08:12, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:37, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org21:09, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org14:34, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:59, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:39, 8 декември 2018создадена со најавување(?)2
el.wikibooks.org14:34, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org22:15, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org23:28, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:37, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org03:20, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)1
eml.wikipedia.org20:44, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org08:55, 25 декември 2008нова сметка(?)7.142accountcreator, extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org02:21, 25 ноември 2017создадена со најавување(?)16
en.wikinews.org22:15, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)8
en.wikiquote.org00:24, 18 март 2017создадена со најавување(?)42
en.wikisource.org20:32, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org04:45, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org04:48, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org14:13, 13 јануари 2009создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org02:19, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org23:24, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org13:59, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org23:24, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org14:49, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org15:41, 11 август 2020создадена со најавување(?)11
es.wikipedia.org23:13, 15 март 2017создадена со најавување(?)9
es.wikibooks.org18:39, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org18:40, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org20:02, 18 април 2020создадена со најавување(?)4
es.wikisource.org07:03, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org19:47, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org20:32, 5 септември 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org02:18, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)9
et.wikipedia.org03:16, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)2
et.wikibooks.org14:59, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:34, 28 септември 2020создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org21:36, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org03:51, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org21:23, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)2
eu.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org17:45, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:37, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org04:33, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org17:21, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org02:07, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org14:46, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org04:39, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org15:27, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:45, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:04, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:41, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org20:55, 5 мај 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikinews.org00:32, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org00:25, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org22:41, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org22:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org20:56, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org03:46, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org17:48, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:19, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:20, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:58, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org20:12, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org01:11, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)7
fr.wikibooks.org17:08, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org02:41, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org20:01, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:44, 23 април 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikiversity.org02:40, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org18:00, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org01:01, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org21:34, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:59, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:55, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org14:20, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org21:34, 15 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org00:01, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:34, 9 септември 2018создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org05:02, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org09:59, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)1
gl.wikibooks.org15:42, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org15:42, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:41, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org01:34, 4 април 2020создадена со најавување(?)1
gn.wikibooks.org02:03, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org02:02, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org19:15, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org04:54, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org04:33, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
gu.wikisource.org20:55, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org21:54, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org03:57, 18 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org07:08, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:56, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org01:49, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org14:58, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org21:19, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org20:58, 5 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org09:47, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org20:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org10:01, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:47, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)19
hi.wikibooks.org04:39, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org20:26, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org06:03, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org14:44, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org05:03, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:27, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:07, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)19
hr.wikiquote.org22:01, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org22:30, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:59, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org04:01, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:42, 22 март 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org03:14, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org00:23, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org14:29, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org18:46, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org22:12, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org18:41, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org22:03, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org03:45, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org01:31, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:17, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org02:17, 2 април 2020создадена со најавување(?)2
id.wikibooks.org06:12, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org17:39, 28 септември 2020создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org03:36, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org14:50, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:01, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org06:00, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:03, 28 септември 2020создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org23:53, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:24, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:14, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)1
inh.wikipedia.org03:19, 15 април 2020создадена со најавување(?)1
io.wikipedia.org06:57, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org20:33, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:22, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)2
is.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org06:23, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:27, 16 август 2018создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org05:22, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org18:32, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:15, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org06:11, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org19:34, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org18:03, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org23:54, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org17:48, 16 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org03:40, 2 август 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikibooks.org06:22, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org04:20, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org14:17, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org15:27, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org06:34, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org16:40, 1 септември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org02:40, 15 април 2020создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org02:39, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org02:38, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org03:09, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org15:15, 31 јули 2020создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:52, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:14, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org15:25, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:07, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org04:33, 23 декември 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org17:38, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:31, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org04:10, 30 април 2020создадена со најавување(?)5
kl.wikipedia.org06:58, 2 април 2020создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org22:06, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:34, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org03:19, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org06:04, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org06:10, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org05:00, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:24, 8 јули 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org04:29, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org23:05, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org06:19, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org15:16, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org06:14, 4 април 2020создадена со најавување(?)1
krc.wikipedia.org20:08, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org03:07, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org21:17, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:07, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:53, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org15:38, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org23:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:53, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:19, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org17:18, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:25, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org02:23, 13 септември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:42, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)1
la.wikibooks.org17:27, 19 октомври 2020создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org04:32, 10 јули 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:52, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org02:51, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org14:49, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:22, 30 јули 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org17:16, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org20:28, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:06, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:54, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:17, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org15:17, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org04:09, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org23:14, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org20:05, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org20:14, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org15:46, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org15:54, 23 април 2020создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:27, 7 март 2017создадена со најавување(?)2checkuser
lo.wikipedia.org00:12, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org14:43, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org15:35, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:53, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)4
lt.wikibooks.org18:06, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org18:14, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org17:24, 16 април 2020создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org20:03, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:46, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:37, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org14:54, 20 март 2020создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org08:43, 8 март 2017создадена со најавување(?)9
meta.wikimedia.org10:24, 8 март 2017создадена со најавување(?)1.101steward, sysop
mg.wikipedia.org17:36, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org15:28, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:33, 20 април 2020создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org04:53, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org07:18, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org09:27, 11 април 2022создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org03:15, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)1
mk.wikisource.org23:56, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org07:17, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikibooks.org15:39, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org22:23, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:42, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org07:31, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org20:26, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org15:17, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:45, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org05:41, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:23, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org04:05, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)4
ms.wiktionary.org03:21, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org15:51, 23 април 2020создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org03:12, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org05:05, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org04:40, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:14, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org07:04, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org20:32, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org00:00, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org17:22, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:52, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org22:56, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org08:55, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org00:55, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:32, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org20:09, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:46, 18 јули 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org06:59, 12 август 2018создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org19:27, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:35, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:03, 12 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org20:43, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org17:18, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org20:07, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org18:57, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org14:46, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org18:33, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org02:43, 15 април 2020создадена со најавување(?)4
nn.wikipedia.org22:56, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org04:32, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org04:31, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:28, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org01:16, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org00:41, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org20:12, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org08:03, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org06:29, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org23:04, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:08, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org03:16, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org03:25, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org06:16, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:59, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org18:45, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org18:43, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org02:30, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org05:12, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org06:10, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:40, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org21:07, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org01:51, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org18:14, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org17:33, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org03:58, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikibooks.org17:22, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org14:42, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org15:08, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:03, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org23:24, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0autoreview
pl.wikibooks.org19:53, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org17:14, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org03:04, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org20:49, 14 јули 2020создадена со најавување(?)8
pl.wikisource.org23:15, 15 септември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org17:04, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org03:44, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org00:38, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org00:36, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:55, 18 април 2020создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org06:28, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org06:19, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org09:20, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)6
pt.wikibooks.org20:03, 18 април 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org21:09, 3 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org03:26, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org18:16, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org14:43, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org14:54, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org06:05, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)5
qu.wikipedia.org05:02, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org23:22, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org04:58, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:27, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:38, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org03:17, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org16:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org00:46, 28 август 2020создадена со најавување(?)1
ro.wikisource.org17:48, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org15:12, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org18:53, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org03:41, 2 август 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikibooks.org18:42, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org09:48, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org07:28, 16 септември 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org03:16, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:41, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org18:49, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org17:55, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org03:21, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org18:49, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org02:36, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org06:32, 4 април 2020создадена со најавување(?)4
sah.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org06:14, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org04:48, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org07:02, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org00:39, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:20, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:31, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org16:30, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org01:29, 9 септември 2018создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org19:54, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:28, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org03:21, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:18, 25 јули 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org05:00, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org17:28, 3 август 2020создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org16:02, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:43, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)1
shy.wiktionary.org20:25, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org00:29, 27 септември 2017создадена со најавување(?)15.668checkuser, sysop
simple.wikibooks.org03:09, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org18:57, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org03:21, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)130rollbacker
si.wikipedia.org20:05, 18 април 2020создадена со најавување(?)1
si.wikibooks.org16:46, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org16:45, 15 мај 2020создадена со најавување(?)2
sk.wikipedia.org21:35, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)5
sk.wikiquote.org21:52, 17 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:46, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org18:51, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)2
sl.wikibooks.org08:44, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org20:09, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org17:42, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org15:20, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org18:03, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org15:13, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org00:07, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org04:35, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:13, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org22:58, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org19:17, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:08, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org17:34, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)3
sq.wikibooks.org22:35, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org18:52, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org21:15, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org01:18, 2 април 2020создадена со најавување(?)1
sr.wikinews.org04:52, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org03:03, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org08:44, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org05:31, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:51, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org14:07, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org06:53, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org21:17, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org04:15, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:03, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org16:26, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org22:31, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:54, 15 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org18:27, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org23:14, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:17, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org18:32, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org04:39, 4 април 2020создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org07:08, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org02:46, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:01, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org23:38, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org03:20, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org14:44, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org06:03, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org03:11, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org05:28, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:25, 11 јули 2018создадена со најавување(?)24filemover, rollbacker
test.wikidata.org03:17, 17 април 2020создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:22, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org02:37, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org17:28, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org03:31, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org17:51, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:52, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)4
th.wikibooks.org23:45, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org22:50, 10 август 2020создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org14:44, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org07:26, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org16:59, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org05:05, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org04:33, 19 април 2020создадена со најавување(?)1
tl.wikipedia.org17:18, 17 септември 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org04:09, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org14:01, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org14:23, 14 август 2020создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org04:59, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org21:44, 11 јули 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org07:54, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:04, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org23:56, 5 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org20:08, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org14:45, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:12, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org15:58, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:52, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org03:37, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:41, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:45, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org18:19, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org04:52, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:42, 5 јули 2020создадена со најавување(?)4
uk.wikibooks.org03:22, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org20:23, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org00:35, 5 јули 2020создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org14:42, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org02:34, 5 јули 2020создадена со најавување(?)1
uk.wiktionary.org20:12, 18 април 2020создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org22:56, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)1
ur.wikiquote.org14:21, 16 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:39, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:00, 16 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org03:47, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org20:06, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org18:14, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org20:22, 26 септември 2020создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:29, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org07:02, 21 април 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org03:40, 15 април 2020создадена со најавување(?)3
vi.wikibooks.org22:36, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org18:41, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org06:27, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org21:44, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org05:00, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org15:15, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:03, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org07:04, 21 април 2020создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org02:52, 15 април 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:28, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org14:42, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:53, 19 јуни 2018создадена со најавување(?)467
wikimania2017.wikimedia.org08:38, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org06:50, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org21:04, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org01:47, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org16:29, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org20:05, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:41, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org06:02, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org03:17, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org01:53, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org23:23, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org06:53, 2 април 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:50, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org03:51, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:13, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org23:16, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:09, 23 октомври 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org09:08, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org15:06, 23 април 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:04, 3 април 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org04:52, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org03:14, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org04:32, 27 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org04:50, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org03:14, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org03:17, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org02:24, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0