Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org23:08, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org06:39, 25 април 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org04:39, 23 декември 2020создадена со најавување(?)115
dag.wikipedia.org23:25, 30 јуни 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:12, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:56, 23 ноември 2020нова сметка(?)2.047ipblock-exempt (привремено), extendedconfirmed
en.wikibooks.org22:12, 17 септември 2021создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org22:34, 22 септември 2021создадена со најавување(?)112
en.wikisource.org22:34, 22 септември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:41, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org00:04, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:02, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:34, 12 ноември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:46, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org14:00, 25 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org00:26, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:56, 28 ноември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:08, 30 септември 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org21:09, 25 септември 2021создадена со најавување(?)2.097sysop
incubator.wikimedia.org09:45, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)692
it.wikipedia.org08:41, 6 мај 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:06, 24 јули 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:56, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:08, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org16:56, 23 ноември 2020создадена со најавување(?)2.529autopatrolled
ml.wikipedia.org21:10, 19 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:40, 29 март 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:36, 14 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:10, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:54, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:57, 31 март 2022создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org21:39, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:20, 15 октомври 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:28, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:56, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:49, 6 јуни 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:57, 1 мај 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org04:38, 23 декември 2020создадена со најавување(?)1.994
wikimania.wikimedia.org20:36, 25 септември 2021создадена со најавување(?)3
wo.wikipedia.org07:16, 31 мај 2022создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:58, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0