Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Kalliope (WMF)
  • Зачленет: 22:16, 20 април 2015 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 3.914
  • Број на приврзани сметки: 193
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org12:37, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org10:36, 23 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org12:37, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:34, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org12:44, 10 декември 2015создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org15:36, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org14:22, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org14:20, 12 август 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org12:09, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:40, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org10:35, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:35, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org07:42, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org07:46, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org08:28, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org08:19, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org18:00, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org12:45, 10 август 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:52, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org08:07, 7 август 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org13:13, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org13:14, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org13:17, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org10:51, 22 август 2018создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:42, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org12:00, 12 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org13:37, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org16:30, 21 мај 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org10:54, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:03, 14 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org16:41, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org12:38, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:16, 27 април 2015создадена со најавување(?)41
cs.wikipedia.org16:54, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:42, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org12:47, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:36, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:54, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org21:51, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:50, 19 април 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org10:16, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:47, 27 април 2015создадена со најавување(?)14
el.wikisource.org12:20, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org11:39, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:16, 20 април 2015нова сметка(?)20
en.wikibooks.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org12:32, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org16:58, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:36, 6 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org15:55, 1 април 2020создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org15:04, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:39, 12 октомври 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org22:51, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org11:30, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:29, 25 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org16:24, 24 јуни 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)16
fo.wikipedia.org21:04, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:44, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org16:58, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org16:00, 5 април 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org11:07, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org10:50, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:30, 25 април 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:56, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:37, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:21, 25 септември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org16:24, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org16:03, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org14:59, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:16, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org16:57, 24 јуни 2015создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org15:11, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org15:04, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:47, 24 декември 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:10, 2 јули 2015создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org19:56, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org12:56, 11 август 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org15:03, 19 август 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:41, 22 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org14:54, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:47, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org12:57, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:44, 1 јули 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:51, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org12:49, 28 мај 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:16, 20 април 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org10:38, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org18:20, 9 април 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)175
meta.wikimedia.org14:10, 27 април 2015создадена со најавување(?)3.633wmf-supportsafety
mg.wikipedia.org19:10, 13 септември 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org08:51, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org10:44, 6 јули 2022создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org14:16, 1 ноември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org11:14, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org10:11, 2 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org13:34, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org15:10, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:20, 17 мај 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org16:22, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org16:08, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:19, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org09:43, 13 септември 2016создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org08:40, 20 април 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:51, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:04, 3 мај 2015создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org11:52, 27 септември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:23, 17 мај 2015создадена со најавување(?)1
pl.wikibooks.org20:01, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:56, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org14:58, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org14:58, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org14:59, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org14:59, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org14:59, 15 јули 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org09:28, 26 август 2015создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:04, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:17, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org15:32, 21 март 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:32, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:38, 18 јуни 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org08:03, 14 мај 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:22, 7 јули 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org07:48, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org17:28, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:47, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:36, 30 април 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org09:33, 1 март 2017создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:11, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:59, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)1
simple.wiktionary.org15:25, 17 март 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org10:41, 23 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org21:55, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org21:54, 6 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:21, 11 јули 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org08:18, 10 јуни 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:38, 10 август 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org16:47, 14 јули 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org18:04, 10 јануари 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org14:17, 29 мај 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:48, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org12:52, 19 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:44, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org20:00, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:29, 4 септември 2016создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org11:23, 23 декември 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:34, 1 јули 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org08:32, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:03, 15 октомври 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org22:28, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:51, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org17:23, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:22, 19 мај 2020создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:41, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org20:41, 25 март 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:54, 4 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org09:24, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:00, 4 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org11:52, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org09:57, 7 јули 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org23:00, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org14:43, 27 април 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org14:31, 5 март 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org21:57, 28 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org09:17, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:09, 31 март 2016создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org09:38, 13 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org21:10, 15 април 2018создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org20:30, 23 април 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org14:20, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:03, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:24, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org13:33, 12 март 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:35, 12 март 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org14:49, 13 март 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org11:47, 13 февруари 2022создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org18:32, 7 мај 2018создадена со најавување(?)0