Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org15:32, 23 март 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org01:30, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org04:05, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org16:39, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org03:55, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org16:39, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org02:48, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:38, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:31, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org05:36, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:17, 16 декември 2015нова сметка(?)17.239.326bot, editor, ipblock-exempt
ar.wikibooks.org03:19, 25 март 2016создадена со најавување(?)13bot
ar.wikinews.org03:18, 25 март 2016создадена со најавување(?)24.647bot
ar.wikiquote.org03:19, 25 март 2016создадена со најавување(?)146bot
ar.wikisource.org03:18, 25 март 2016создадена со најавување(?)56.777bot
ar.wikiversity.org03:19, 25 март 2016создадена со најавување(?)268bot
ar.wiktionary.org03:19, 25 март 2016создадена со најавување(?)29.594bot
ary.wikipedia.org03:45, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)33.281bot
ast.wikipedia.org05:42, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org16:53, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org19:56, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org01:05, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org05:30, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org02:48, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org15:33, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org05:14, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org14:38, 11 септември 2017создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org05:23, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org23:56, 10 август 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org05:09, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org09:32, 21 август 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org11:20, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org22:48, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org05:19, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org16:47, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org17:00, 30 декември 2015создадена со најавување(?)4.157bot
co.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:35, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org11:17, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:56, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:58, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org16:48, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org05:24, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org21:49, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org11:20, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org18:09, 10 јануари 2018создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:56, 16 декември 2015создадена со најавување(?)131.371bot
en.wikibooks.org14:28, 6 мај 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org14:52, 25 октомври 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:46, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org03:20, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:43, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org03:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org14:33, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org05:24, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:40, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)30
fur.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org05:09, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org05:19, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org12:45, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:46, 18 август 2017создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org13:38, 11 август 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:43, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org21:34, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org04:04, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org21:49, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org03:57, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:25, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org15:31, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org10:32, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org05:10, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:34, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org03:19, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org22:31, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org04:13, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org05:17, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:51, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org03:54, 26 мај 2019создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org00:22, 11 август 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org11:18, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org13:30, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org03:57, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org10:32, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:46, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org04:13, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org05:25, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org05:06, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org12:28, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org10:30, 13 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org05:10, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org17:16, 28 септември 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:17, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org02:52, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org18:31, 3 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org04:36, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org13:30, 11 јули 2017создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:17, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org17:17, 16 декември 2015создадена со најавување(?)31.254bot, ipblock-exempt
mg.wikipedia.org03:59, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org16:41, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org10:32, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org05:15, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org14:23, 31 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org15:10, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org16:57, 20 јули 2017создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org01:29, 10 август 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org04:22, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org15:32, 23 март 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org20:53, 26 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org11:37, 24 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org05:06, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org16:44, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org04:15, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:35, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org11:20, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org05:11, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org05:07, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org13:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org05:06, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org01:26, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org19:36, 17 септември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org01:28, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org05:35, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org01:30, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org01:30, 6 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org15:33, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org04:04, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org05:41, 1 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org18:30, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org00:28, 3 мај 2016создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org03:18, 25 март 2016создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org12:29, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org02:50, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org15:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org05:47, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org08:55, 1 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org04:05, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org11:20, 20 март 2020создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org09:46, 7 јануари 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org16:42, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:37, 24 декември 2016создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org16:45, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:29, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org05:20, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:13, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org01:27, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org21:45, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)39
ts.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:49, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:21, 16 јули 2017создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:18, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org02:57, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)187.449bot
uz.wikipedia.org17:04, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org04:39, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)43bot
vep.wikipedia.org16:43, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org16:46, 17 септември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)816bot
vls.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org03:58, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org01:25, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org05:20, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org17:57, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)1.258.760bot
wo.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:04, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org17:04, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org05:07, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org01:29, 23 јули 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org03:58, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:04, 7 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:49, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org11:18, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org23:06, 2 мај 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org16:43, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0