Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Jan Myšák
  • Зачленет: 15:44, 4 февруари 2019 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 44.385
  • Број на приврзани сметки: 693
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org18:18, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org12:20, 14 декември 2020создадена со најавување(?)2
ady.wikipedia.org17:14, 1 мај 2020создадена со најавување(?)7
af.wikipedia.org22:37, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)13
af.wikiquote.org22:03, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org22:03, 5 декември 2020создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org00:57, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org00:30, 12 декември 2020создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org22:04, 5 декември 2020создадена со најавување(?)3
am.wiktionary.org22:04, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org17:48, 3 декември 2020создадена со најавување(?)9
ang.wiktionary.org10:40, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org21:54, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org17:31, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:02, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikibooks.org20:17, 10 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ar.wikinews.org19:14, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org20:48, 25 декември 2020создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org00:16, 12 декември 2020создадена со најавување(?)9
ar.wikiversity.org15:10, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org12:40, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
ary.wikipedia.org17:31, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org23:15, 25 август 2020создадена со најавување(?)26
ast.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)10
ast.wiktionary.org21:34, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org09:27, 26 август 2020создадена со најавување(?)4
as.wikisource.org09:45, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
atj.wikipedia.org21:44, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org18:54, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org22:45, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:23, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org10:03, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org21:52, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)114autopatrolled, rollbacker
az.wikibooks.org12:22, 29 декември 2020создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org19:10, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org12:21, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org15:07, 22 декември 2020создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org14:42, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:47, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org21:21, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
ba.wikibooks.org12:35, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
be-tarask.wikipedia.org22:31, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org09:40, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)6
be.wikibooks.org19:42, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org19:16, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org14:24, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org13:22, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:57, 25 август 2020создадена со најавување(?)86
bg.wikibooks.org19:49, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org20:09, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org17:26, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org11:03, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:17, 21 декември 2020создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org00:28, 12 декември 2020создадена со најавување(?)2
bjn.wikipedia.org17:40, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org21:42, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org23:48, 24 февруари 2020создадена со најавување(?)63
bn.wikibooks.org12:04, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org18:33, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org18:54, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:51, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org12:23, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:19, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)2
br.wikiquote.org11:43, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:26, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org22:38, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org15:28, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)30
bs.wikibooks.org12:05, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org17:25, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:22, 18 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org14:43, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)2
bug.wikipedia.org21:45, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org22:14, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org20:16, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)1
ca.wikibooks.org17:40, 13 декември 2020создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org14:13, 26 декември 2020создадена со најавување(?)3
ca.wikinews.org18:35, 27 август 2020создадена со најавување(?)4
ca.wikiquote.org17:27, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org22:33, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org09:28, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
cbk-zam.wikipedia.org00:32, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org13:08, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org11:56, 5 декември 2019создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org18:36, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:40, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org21:17, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org21:10, 31 декември 2020создадена со најавување(?)2
ckb.wikipedia.org23:12, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org22:15, 11 март 2019создадена со најавување(?)619
co.wikipedia.org23:34, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org21:58, 27 октомври 2021создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org10:15, 17 декември 2020создадена со најавување(?)2
cr.wikipedia.org13:21, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org20:21, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org15:29, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:44, 4 февруари 2019нова сметка(?)22.008autopatrolled, patroller, rollbacker, sysop
cs.wikibooks.org12:56, 3 мај 2020создадена со најавување(?)5
cs.wikinews.org00:37, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)2
cs.wikiquote.org20:53, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)4
cs.wikisource.org12:04, 19 февруари 2020создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org20:55, 12 декември 2019создадена со најавување(?)1
cs.wiktionary.org12:30, 15 јуни 2019создадена со најавување(?)44
cu.wikipedia.org10:53, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikibooks.org20:59, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org23:27, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)1
cy.wikisource.org21:20, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org09:30, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org22:16, 16 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:07, 11 мај 2020создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org18:47, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org23:57, 11 декември 2020создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org21:41, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org17:22, 13 декември 2020создадена со најавување(?)5
de.wikipedia.org18:59, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)8
de.wikibooks.org09:41, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org21:37, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org22:55, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
de.wikisource.org23:19, 13 декември 2019создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org22:23, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org21:27, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)4
de.wiktionary.org14:52, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)12
din.wikipedia.org20:00, 18 декември 2020создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org11:16, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org18:27, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)4
dsb.wikipedia.org23:25, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org12:50, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org18:44, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org19:51, 10 април 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org16:52, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org21:00, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org15:34, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org20:51, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org19:54, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org17:35, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org18:33, 27 август 2020создадена со најавување(?)22
eml.wikipedia.org12:21, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:47, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)10.119extendedconfirmed
en.wikibooks.org23:00, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)37
en.wikinews.org10:41, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)58
en.wikiquote.org22:48, 25 август 2020создадена со најавување(?)78
en.wikisource.org17:48, 2 мај 2020создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org22:52, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)19
en.wikivoyage.org22:40, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:20, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:47, 26 февруари 2020создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org18:37, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org15:16, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)5
eo.wikiquote.org17:29, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:51, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org23:29, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org16:24, 15 февруари 2019создадена со најавување(?)2
es.wikibooks.org12:41, 15 декември 2020создадена со најавување(?)4
es.wikinews.org21:54, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
es.wikiquote.org14:41, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org22:52, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
es.wikiversity.org21:55, 5 декември 2020создадена со најавување(?)2
es.wikivoyage.org21:55, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org18:35, 27 август 2020создадена со најавување(?)21
et.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)80
et.wikibooks.org19:08, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org11:27, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:48, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org22:52, 25 август 2020создадена со најавување(?)42
eu.wikibooks.org21:31, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org17:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org12:38, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org18:39, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:00, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org20:02, 24 јули 2020создадена со најавување(?)3
fa.wikibooks.org12:44, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)4autopatrolled
fa.wikinews.org21:58, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:58, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org21:58, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org21:59, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org21:59, 5 декември 2020создадена со најавување(?)16
ff.wikipedia.org19:45, 18 декември 2020создадена со најавување(?)7
fiu-vro.wikipedia.org00:32, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:40, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org16:50, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org22:00, 5 декември 2020создадена со најавување(?)18
fi.wikiquote.org22:00, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org22:38, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org22:01, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org22:01, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org09:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)8
fj.wikipedia.org21:18, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:30, 30 мај 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org17:43, 13 декември 2020создадена со најавување(?)1
fo.wiktionary.org16:52, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org10:08, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org23:04, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:11, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikibooks.org16:48, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org17:24, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org11:16, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:42, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)7
fr.wikiversity.org12:37, 29 декември 2020создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org18:28, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)2
fur.wikipedia.org01:29, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org09:35, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org20:04, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org11:12, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org12:37, 26 декември 2020создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org23:32, 25 август 2020создадена со најавување(?)5
ga.wiktionary.org12:15, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org13:51, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:22, 7 декември 2020создадена со најавување(?)3
gd.wiktionary.org18:23, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:03, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org23:14, 11 мај 2020создадена со најавување(?)16
gl.wikibooks.org11:12, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)1
gl.wikiquote.org17:20, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:25, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org00:09, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:21, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org13:08, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org23:03, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
got.wikipedia.org20:57, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:19, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org17:47, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:31, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org21:46, 25 декември 2020создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org11:09, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org23:11, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org21:32, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org21:32, 19 април 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:02, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)1
he.wikibooks.org16:17, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org14:51, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:27, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)4
he.wikisource.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
he.wikivoyage.org20:39, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org09:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
hif.wikipedia.org13:04, 16 декември 2020создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org14:21, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)79
hi.wikibooks.org18:37, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org19:16, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org18:37, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org17:08, 24 јуни 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org12:41, 17 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org13:21, 7 декември 2020создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org23:07, 11 мај 2020создадена со најавување(?)155
hr.wikiquote.org10:22, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org23:56, 11 декември 2020создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org21:58, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:59, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org13:27, 31 декември 2019создадена со најавување(?)6
hu.wikibooks.org15:46, 13 декември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org00:29, 12 декември 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org22:24, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org18:34, 27 август 2020создадена со најавување(?)6
hy.wikipedia.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)32
hy.wikiquote.org17:47, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org14:49, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org12:19, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
hyw.wikipedia.org19:40, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:25, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org12:37, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:18, 21 септември 2020создадена со најавување(?)1
id.wikibooks.org10:35, 15 декември 2020создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org12:46, 15 декември 2020создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org13:50, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)4
id.wiktionary.org21:21, 5 декември 2020создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org00:23, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org00:05, 10 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org22:56, 25 август 2020создадена со најавување(?)3
ik.wikipedia.org15:14, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org09:30, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org21:38, 30 август 2020создадена со најавување(?)17
inh.wikipedia.org22:19, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org23:29, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org22:55, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org22:19, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)23
is.wikibooks.org17:36, 17 февруари 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org16:46, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:39, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)24
it.wikibooks.org22:56, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org21:44, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org15:48, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org11:22, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org00:18, 12 декември 2020создадена со најавување(?)3
it.wikivoyage.org17:49, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org17:35, 13 декември 2020создадена со најавување(?)5
iu.wikipedia.org19:56, 28 декември 2020создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org09:54, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org19:39, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:12, 20 август 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org09:36, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)2
ja.wikinews.org21:27, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org21:28, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org23:22, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
ja.wikiversity.org21:28, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wikivoyage.org11:42, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org20:27, 18 декември 2020создадена со најавување(?)7
jbo.wikipedia.org21:16, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org12:47, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)2
jv.wiktionary.org14:46, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org14:19, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org23:16, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org22:57, 25 август 2020создадена со најавување(?)42
ka.wikibooks.org15:46, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org18:41, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:07, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org14:35, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org14:55, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:50, 25 декември 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org16:46, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org22:56, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org10:33, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org10:00, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org21:38, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org13:03, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org10:24, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:06, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org14:50, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)5
kn.wikiquote.org18:07, 4 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org14:41, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:40, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org22:21, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:12, 20 август 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org17:26, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org15:00, 27 декември 2020создадена со најавување(?)2
ko.wikiquote.org18:09, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org09:59, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org19:28, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org11:56, 14 декември 2020создадена со најавување(?)8
krc.wikipedia.org17:58, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org21:05, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org09:26, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org22:43, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:55, 25 август 2020создадена со најавување(?)6
ku.wikiquote.org20:01, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org12:49, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org23:01, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
ky.wikipedia.org09:37, 26 август 2020создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org11:42, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org15:09, 14 февруари 2021создадена со најавување(?)3
ky.wiktionary.org23:07, 1 април 2021создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org10:31, 15 декември 2020создадена со најавување(?)4
la.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)8
la.wikibooks.org16:39, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org17:35, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org23:24, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org21:59, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org21:58, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:03, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org11:33, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:33, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org13:26, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:14, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org09:24, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org09:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org00:43, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org12:29, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:44, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org12:46, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org21:20, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:35, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org18:57, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)45
lt.wikibooks.org15:25, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org21:29, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org11:52, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org09:41, 26 август 2020создадена со најавување(?)6
lv.wikipedia.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)71
lv.wiktionary.org21:34, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org11:29, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org14:28, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org22:22, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:44, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)213autopatrolled
meta.wikimedia.org15:44, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)558autopatrolled
mg.wikipedia.org12:03, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
mg.wiktionary.org00:56, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org17:43, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org12:29, 26 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org22:25, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org20:44, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org23:07, 11 мај 2020создадена со најавување(?)7
mk.wikisource.org14:41, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org17:12, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org09:31, 26 август 2020создадена со најавување(?)8
ml.wikibooks.org19:56, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org18:22, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org10:31, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org16:29, 26 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org14:44, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)8
mn.wiktionary.org10:26, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org22:56, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
mrj.wikipedia.org22:22, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org10:05, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org17:23, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org16:57, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org09:59, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org20:30, 18 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:59, 25 август 2020создадена со најавување(?)57
ms.wikibooks.org12:30, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org11:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)3
mt.wikipedia.org14:41, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org00:40, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org01:31, 22 декември 2020создадена со најавување(?)2
mx.wikimedia.org09:36, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org11:53, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org23:29, 25 август 2020создадена со најавување(?)9
my.wiktionary.org22:33, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org10:52, 3 декември 2020создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org14:25, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org16:03, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org10:56, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org00:28, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:22, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:35, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org23:33, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:32, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
ne.wikibooks.org19:04, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org14:31, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:51, 31 декември 2020создадена со најавување(?)1
nia.wiktionary.org11:28, 19 јули 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:06, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org09:34, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org13:02, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org00:50, 12 декември 2020создадена со најавување(?)2
nl.wikiquote.org18:16, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org22:41, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)7
nl.wikivoyage.org22:14, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wiktionary.org22:21, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)15
nn.wikipedia.org23:50, 21 декември 2020создадена со најавување(?)12
nov.wikipedia.org22:01, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:22, 24 јули 2020создадена со најавување(?)4
no.wikibooks.org15:45, 27 декември 2020создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org14:38, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org14:39, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org22:22, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org10:53, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org17:37, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org12:40, 14 декември 2020создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org09:29, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org15:45, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ny.wikipedia.org12:00, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org23:09, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
oc.wiktionary.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org22:22, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org09:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org16:35, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org14:51, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)1
or.wikisource.org18:24, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org20:12, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org10:53, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org12:24, 6 мај 2020создадена со најавување(?)6
pag.wikipedia.org00:31, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:23, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org21:40, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
pa.wikipedia.org23:18, 25 август 2020создадена со најавување(?)5
pa.wikibooks.org12:10, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org09:21, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org17:00, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org21:57, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org11:07, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:36, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org21:48, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org10:47, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:00, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikibooks.org17:38, 13 декември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org09:52, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)6
pl.wikinews.org21:21, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org17:50, 3 декември 2020создадена со најавување(?)12
pl.wikisource.org22:52, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org21:40, 5 декември 2020создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org22:58, 25 август 2020создадена со најавување(?)10
pms.wikipedia.org19:29, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org12:05, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org22:18, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org10:56, 11 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:39, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:24, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org23:14, 11 мај 2020создадена со најавување(?)1
pt.wikibooks.org17:35, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org21:52, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:32, 25 август 2020создадена со најавување(?)9
pt.wikiquote.org15:49, 13 декември 2020создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org17:52, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org00:08, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org01:32, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)1
pt.wiktionary.org18:35, 27 август 2020создадена со најавување(?)9
qu.wikipedia.org19:55, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org00:50, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org13:00, 14 декември 2020создадена со најавување(?)2
rn.wikipedia.org18:21, 23 јануари 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org18:58, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org12:33, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:49, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikibooks.org19:22, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org20:06, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org15:11, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:07, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org19:04, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org21:27, 5 декември 2020создадена со најавување(?)7
rue.wikipedia.org22:22, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org21:03, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikibooks.org09:18, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org22:54, 25 август 2020создадена со најавување(?)10
ru.wikiquote.org18:28, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org18:34, 27 август 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org21:36, 5 декември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:28, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org22:58, 25 август 2020создадена со најавување(?)33editor, ipblock-exempt, rollbacker
rw.wikipedia.org23:59, 11 декември 2020создадена со најавување(?)3
sah.wikipedia.org17:23, 13 декември 2020создадена со најавување(?)3
sah.wikiquote.org00:31, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:18, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org23:58, 11 декември 2020создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:18, 8 февруари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org12:50, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org11:24, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:06, 20 август 2020создадена со најавување(?)12
sc.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org09:33, 26 август 2020создадена со најавување(?)2
se.wikipedia.org21:05, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:48, 25 декември 2020создадена со најавување(?)2
sg.wiktionary.org13:22, 30 април 2022создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org21:11, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org10:53, 3 декември 2020создадена со најавување(?)4
sh.wikipedia.org21:01, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)13
sh.wiktionary.org13:04, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org17:51, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:04, 3 јуни 2019создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org17:40, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)12
si.wikipedia.org22:29, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)6
si.wikibooks.org17:59, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org14:33, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org14:23, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:00, 17 февруари 2019создадена со најавување(?)216
sk.wikibooks.org20:07, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org17:32, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org20:07, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org21:26, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org10:40, 2 февруари 2020создадена со најавување(?)56
sl.wikibooks.org11:58, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org17:33, 14 декември 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org23:27, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org22:17, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)2
sl.wiktionary.org22:18, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)1
smn.wikipedia.org17:35, 17 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org12:27, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:24, 13 декември 2020создадена со најавување(?)1
wikisource.org17:48, 2 мај 2020создадена со најавување(?)4
so.wikipedia.org23:30, 25 август 2020создадена со најавување(?)13
species.wikimedia.org18:28, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)29
sq.wikipedia.org23:06, 25 август 2020создадена со најавување(?)46
sq.wikibooks.org11:55, 23 април 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org15:39, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org21:38, 5 декември 2020создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org21:37, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org00:01, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org13:22, 7 декември 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org12:11, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org17:40, 13 декември 2020создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org17:42, 14 декември 2020создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org13:34, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org12:42, 6 јануари 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org11:24, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:44, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
su.wikiquote.org11:28, 4 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:40, 14 февруари 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org19:39, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org13:12, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org17:47, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org20:01, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org14:51, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)11
sw.wikipedia.org23:17, 25 август 2020создадена со најавување(?)9
sw.wiktionary.org16:58, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org13:22, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org22:28, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org22:55, 25 август 2020создадена со најавување(?)27
ta.wikibooks.org12:14, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org12:16, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ta.wikiquote.org16:45, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org09:37, 26 август 2020создадена со најавување(?)4
ta.wiktionary.org09:36, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
tcy.wikipedia.org17:25, 13 декември 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org10:48, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:18, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org12:57, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org10:32, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:32, 26 август 2020создадена со најавување(?)18
te.wikibooks.org17:55, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org20:33, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org09:20, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org20:17, 31 декември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org23:14, 25 август 2020создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org18:27, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org20:01, 21 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:23, 5 јануари 2020создадена со најавување(?)55
th.wikibooks.org12:45, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org13:33, 5 март 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org18:28, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org13:22, 7 декември 2020создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org21:52, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org09:26, 26 август 2020создадена со најавување(?)5
tk.wiktionary.org20:56, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org09:22, 26 август 2020создадена со најавување(?)18
tl.wikibooks.org10:09, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org21:57, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org19:41, 10 април 2021создадена со најавување(?)1
to.wikipedia.org10:46, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:08, 28 декември 2020создадена со најавување(?)1
trv.wikipedia.org16:30, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:24, 7 мај 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org11:19, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org10:53, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org23:07, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org14:49, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org22:53, 25 август 2020создадена со најавување(?)7
ts.wikipedia.org10:33, 17 декември 2020создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org22:56, 25 август 2020создадена со најавување(?)4
tt.wikibooks.org20:11, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org20:26, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:37, 22 јануари 2021создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org14:41, 19 декември 2020создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org22:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:39, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org22:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org12:57, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:03, 28 мај 2020создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org16:23, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:20, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)7
uk.wikiquote.org11:10, 3 декември 2020создадена со најавување(?)4
uk.wikisource.org22:52, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
uk.wikivoyage.org00:42, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:28, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org23:03, 25 август 2020создадена со најавување(?)9
ur.wiktionary.org16:58, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org23:27, 25 август 2020создадена со најавување(?)26
uz.wikiquote.org10:42, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org20:27, 26 декември 2020создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org21:16, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org10:48, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org21:40, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org09:46, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org21:25, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:46, 4 јули 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikibooks.org13:17, 14 декември 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org11:55, 14 декември 2020создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org09:30, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org19:38, 19 јануари 2021создадена со најавување(?)2
vi.wiktionary.org13:24, 7 декември 2020создадена со најавување(?)4
vls.wikipedia.org00:38, 12 декември 2020создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org00:41, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org15:16, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:18, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org11:20, 27 ноември 2020создадена со најавување(?)1
wa.wiktionary.org14:42, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:47, 4 февруари 2019создадена со најавување(?)8.173rollbacker
wikimania.wikimedia.org00:38, 29 февруари 2020создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org14:42, 3 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org22:23, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org10:54, 3 декември 2020создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org19:41, 18 декември 2020создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org23:30, 25 август 2020создадена со најавување(?)2
yi.wiktionary.org18:46, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:21, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org13:19, 10 јануари 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org21:51, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org18:48, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:50, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:43, 16 ноември 2020создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wiktionary.org17:43, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org23:22, 25 август 2020создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org11:09, 18 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikibooks.org11:30, 15 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org18:27, 18 ноември 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiquote.org01:30, 22 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org18:39, 27 август 2020создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org09:28, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org21:14, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org15:45, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org22:30, 15 ноември 2020создадена со најавување(?)3
zu.wiktionary.org10:04, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)2