Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: J ansari
  • Зачленет: 10:44, 4 септември 2016 (пред 5 години)
  • Вкупно уредувања: 32.895
  • Број на приврзани сметки: 679
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org20:01, 5 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org15:24, 27 март 2018создадена со најавување(?)5
ady.wikipedia.org15:21, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org04:18, 22 септември 2016создадена со најавување(?)8
af.wikiquote.org18:25, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org18:48, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org13:50, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:14, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)6
alt.wikipedia.org20:39, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org21:41, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
am.wiktionary.org17:02, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:58, 28 март 2017создадена со најавување(?)1
ang.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:15, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)5
an.wiktionary.org19:55, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org11:36, 22 септември 2016создадена со најавување(?)89
ar.wikibooks.org02:49, 30 мај 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)3
ar.wikisource.org21:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org17:59, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org14:38, 24 март 2018создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org05:46, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org22:02, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org19:01, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org05:37, 22 септември 2016создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org17:53, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:07, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org10:33, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:11, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org12:10, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)36
az.wikibooks.org18:05, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org17:17, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org17:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org13:47, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:12, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org10:22, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:29, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org19:24, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org15:10, 25 мај 2017создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org22:59, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)2
beta.wikiversity.org16:18, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)95
be.wikipedia.org08:35, 23 декември 2017создадена со најавување(?)4
be.wikiquote.org05:22, 8 октомври 2020создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org16:24, 1 јануари 2020создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org08:18, 30 септември 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:48, 12 декември 2017создадена со најавување(?)45
bg.wikibooks.org17:35, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org02:17, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org18:09, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org17:58, 5 септември 2016создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org16:35, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:21, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org17:37, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org05:38, 22 септември 2016создадена со најавување(?)103
bn.wikibooks.org16:29, 9 септември 2018создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org01:22, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org19:59, 28 август 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org16:57, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:46, 27 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org16:42, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org23:30, 12 декември 2017создадена со најавување(?)2
br.wikisource.org15:55, 19 март 2020создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org13:03, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org17:59, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)7
bs.wiktionary.org15:21, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org05:52, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:33, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org14:09, 20 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org07:07, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org08:07, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:41, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org17:14, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikisource.org15:21, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org16:26, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org23:44, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:44, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org00:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org17:50, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org17:50, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org17:51, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org17:52, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org23:51, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org11:41, 4 септември 2016создадена со најавување(?)1.171
co.wikipedia.org17:28, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)1
co.wiktionary.org17:59, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org17:06, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org17:20, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org17:14, 18 ноември 2019создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org18:01, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org05:43, 1 декември 2017создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org07:59, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org10:01, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org17:41, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org13:52, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)5
cu.wikipedia.org10:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org18:25, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org18:27, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org18:30, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org04:47, 16 декември 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org18:32, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org18:59, 22 јули 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org19:06, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org18:34, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org18:34, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org07:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:58, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:42, 4 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org13:05, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org00:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org10:45, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org03:20, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org18:08, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org07:21, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)5
de.wiktionary.org19:44, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)1
din.wikipedia.org17:32, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:49, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org00:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org22:37, 21 ноември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org00:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org00:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:48, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:16, 2 октомври 2016создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org18:06, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org00:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org12:05, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org10:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org14:02, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org00:44, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:54, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)9
eml.wikipedia.org02:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:41, 4 септември 2016создадена со најавување(?)476
en.wikibooks.org08:14, 7 септември 2016создадена со најавување(?)12
en.wikinews.org03:11, 5 октомври 2016создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org16:03, 20 септември 2016создадена со најавување(?)13
en.wikisource.org04:55, 24 септември 2016создадена со најавување(?)1
en.wikiversity.org16:20, 13 февруари 2017создадена со најавување(?)13
en.wikivoyage.org17:05, 28 септември 2016создадена со најавување(?)16
en.wiktionary.org21:32, 4 октомври 2016создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org16:47, 11 декември 2016создадена со најавување(?)3
eo.wikibooks.org00:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org00:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:56, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org10:18, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org13:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:05, 5 октомври 2016создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org07:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org03:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org17:41, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org16:32, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org16:27, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org22:29, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org16:49, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)13
et.wikipedia.org03:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)20
et.wikibooks.org08:00, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org16:56, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org22:14, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org04:06, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:07, 2 февруари 2017создадена со најавување(?)14
eu.wikiquote.org17:40, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org16:16, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org13:41, 19 декември 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org17:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:35, 22 септември 2016создадена со најавување(?)9
fa.wikibooks.org07:32, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org01:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org03:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org10:16, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)5
fa.wiktionary.org10:43, 26 август 2018создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org17:27, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org01:44, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:33, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org14:04, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org01:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org18:01, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org02:18, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org16:32, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org01:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org10:33, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
fj.wikipedia.org19:14, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org03:27, 8 април 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
fo.wiktionary.org16:30, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org04:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org12:55, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org13:43, 7 септември 2016создадена со најавување(?)1
fr.wikibooks.org13:11, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)3
fr.wikinews.org02:05, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiquote.org09:32, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:52, 31 декември 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org13:29, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org08:37, 30 април 2018создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org07:34, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org18:19, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org04:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org17:01, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org02:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org04:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
ga.wiktionary.org03:58, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:20, 1 јануари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org07:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org07:03, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)4
gl.wiktionary.org18:17, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org18:52, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org16:07, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org18:13, 24 мај 2017создадена со најавување(?)1
gor.wikipedia.org13:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org02:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org08:56, 24 декември 2016создадена со најавување(?)6
gu.wikiquote.org03:58, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org18:15, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org18:42, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org17:22, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org02:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)12
ha.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org02:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:23, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)8
he.wikibooks.org17:08, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org02:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org18:04, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org18:21, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org07:21, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)3
he.wiktionary.org18:49, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)4
hif.wikipedia.org15:07, 10 декември 2016создадена со најавување(?)17
hif.wiktionary.org14:41, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:44, 4 септември 2016нова сметка(?)17.201autopatrolled, reviewer, rollbacker
hi.wikibooks.org08:08, 7 септември 2016создадена со најавување(?)46
hi.wikiquote.org15:57, 20 септември 2016создадена со најавување(?)7
hi.wikisource.org17:37, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikiversity.org16:31, 8 ноември 2017создадена со најавување(?)119autopatrolled
hi.wikivoyage.org05:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)436
hi.wiktionary.org20:35, 4 октомври 2016создадена со најавување(?)361
hr.wikipedia.org16:55, 22 септември 2016создадена со најавување(?)25
hr.wikibooks.org03:59, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org16:31, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org13:16, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org03:12, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org05:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org13:09, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org16:11, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org10:18, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org17:08, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org14:07, 9 јануари 2017создадена со најавување(?)15
hy.wikibooks.org10:46, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org18:34, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:08, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org17:04, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org03:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org19:55, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:15, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)8
id.wikibooks.org18:21, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org10:18, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org10:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
id.wiktionary.org20:01, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)7
ie.wikipedia.org18:02, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:18, 15 јули 2018создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org14:41, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org03:39, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:49, 1 април 2017создадена со најавување(?)14
inh.wikipedia.org04:44, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org03:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org16:22, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
is.wikiquote.org19:12, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org18:13, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:12, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org18:09, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org03:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org07:02, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org01:22, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org17:53, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)2
it.wikivoyage.org07:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org16:25, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)6
iu.wikipedia.org03:57, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org20:09, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org12:18, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:11, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org10:05, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org07:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org03:54, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org07:40, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org03:36, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)2
jbo.wikipedia.org20:44, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org15:11, 8 септември 2020создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org17:59, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org04:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org07:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)26
ka.wikiquote.org17:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org16:59, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org04:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:32, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:37, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org17:57, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
kk.wiktionary.org05:41, 28 септември 2020создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org16:13, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
km.wiktionary.org10:23, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org04:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)11
kn.wikisource.org16:52, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org18:23, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)4
koi.wikipedia.org04:41, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org17:10, 28 декември 2016создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org04:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org10:00, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org18:30, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org07:07, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org22:35, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org04:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:20, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org08:17, 1 декември 2016создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org19:39, 7 април 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org08:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org13:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org18:31, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org04:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org05:47, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)2
ky.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org08:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)7
la.wikibooks.org16:58, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org03:56, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org18:35, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org08:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org17:31, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org16:55, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org19:08, 25 мај 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org10:49, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:35, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)1
li.wikinews.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org10:19, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org05:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org05:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
ln.wiktionary.org11:03, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:44, 4 септември 2016создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org05:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org18:28, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:11, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:04, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)16
lt.wikibooks.org16:39, 24 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org09:22, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org09:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)14
lv.wiktionary.org16:27, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org14:36, 24 април 2017создадена со најавување(?)14
map-bms.wikipedia.org05:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org17:18, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:44, 4 септември 2016создадена со најавување(?)2.499autopatrolled
meta.wikimedia.org10:45, 4 септември 2016создадена со најавување(?)4.699autopatrolled
mg.wikipedia.org13:12, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org17:53, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org18:16, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org18:28, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org11:42, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org18:16, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org08:53, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:37, 19 март 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:50, 30 декември 2017создадена со најавување(?)23
ml.wikibooks.org09:13, 19 мај 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org14:59, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org17:18, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org19:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)14
mn.wiktionary.org17:24, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org20:08, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org15:26, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org09:12, 8 септември 2016создадена со најавување(?)43
mr.wikisource.org01:23, 26 декември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org16:05, 30 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org17:08, 1 февруари 2017создадена со најавување(?)39
ms.wikibooks.org07:32, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org13:12, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org06:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
mwl.wikipedia.org06:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org15:27, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)6
my.wiktionary.org07:07, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org12:17, 24 ноември 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org06:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org12:52, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)3
na.wikipedia.org19:39, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org16:57, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org17:07, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org16:16, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org04:46, 28 октомври 2016создадена со најавување(?)67
ne.wiktionary.org07:34, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org18:14, 6 октомври 2016создадена со најавување(?)10
nl.wikipedia.org17:21, 11 декември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikibooks.org15:50, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org11:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:05, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:54, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org11:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
nn.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org03:57, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:31, 26 февруари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org10:26, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org07:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org20:49, 28 март 2020создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org03:57, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org17:17, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org07:11, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org16:44, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:49, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:08, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org12:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org13:28, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org17:32, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:20, 22 февруари 2017создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org07:12, 30 мај 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org10:21, 18 декември 2017создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org13:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org12:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:07, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)415
pag.wikipedia.org05:48, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org15:36, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org18:21, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org02:46, 27 септември 2016создадена со најавување(?)16
pa.wikisource.org11:55, 23 мај 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org18:18, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org19:02, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org17:06, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org07:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org07:09, 7 декември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org07:54, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org15:44, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pl.wikinews.org07:46, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org10:17, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
pl.wiktionary.org17:13, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)4
pms.wikipedia.org07:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org04:54, 16 декември 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org04:15, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)8
pnb.wiktionary.org14:41, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org15:27, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
pt.wikipedia.org18:52, 6 февруари 2017создадена со најавување(?)3
pt.wikibooks.org05:42, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikimedia.org05:46, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org07:07, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org08:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org17:02, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org03:54, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)1
pt.wikivoyage.org08:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org16:34, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)4
qu.wikipedia.org13:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org17:09, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org16:56, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org16:31, 9 декември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org08:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org04:53, 16 декември 2019создадена со најавување(?)3
ro.wikivoyage.org08:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org11:48, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org16:56, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org18:15, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)4
ru.wikibooks.org07:27, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org17:50, 7 септември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org18:02, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikisource.org13:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org15:29, 20 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org07:00, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:45, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)13
rw.wikipedia.org13:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org16:09, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org10:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org02:19, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org01:15, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)2
sa.wikipedia.org13:18, 14 септември 2016создадена со најавување(?)6
sa.wikibooks.org14:10, 27 март 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org18:37, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org01:23, 26 декември 2018создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org04:31, 27 март 2018создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org13:21, 21 јануари 2017создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org14:41, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)4
sc.wikipedia.org18:03, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org13:46, 27 јануари 2017создадена со најавување(?)1
sd.wiktionary.org11:51, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:17, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:30, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org19:00, 22 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org13:08, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)11
sh.wiktionary.org03:58, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org18:00, 8 септември 2020создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org18:51, 25 ноември 2016создадена со најавување(?)219
simple.wiktionary.org15:07, 27 април 2018создадена со најавување(?)5
si.wikipedia.org14:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)10
si.wikibooks.org16:28, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org16:27, 26 декември 2019создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org10:28, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org18:15, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)30
sk.wikiquote.org17:24, 22 октомври 2020создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org18:44, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org11:56, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org09:31, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)39
sl.wikibooks.org18:32, 12 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org03:57, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:29, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org18:08, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org15:44, 8 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org16:26, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org18:41, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)1
wikisource.org07:40, 24 септември 2016создадена со најавување(?)623
so.wikipedia.org15:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)13
so.wiktionary.org19:17, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org17:08, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)37
sq.wikipedia.org15:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)21
sq.wikinews.org09:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org03:54, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:55, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org09:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:31, 24 јануари 2018создадена со најавување(?)1
sr.wikibooks.org17:12, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:04, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org18:08, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org14:53, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org18:55, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)1
st.wikipedia.org09:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org15:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org09:22, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:32, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org02:20, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org10:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org18:32, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org13:10, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org12:26, 26 март 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org19:40, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)4
sw.wikipedia.org15:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org11:06, 23 септември 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org03:08, 11 октомври 2019создадена со најавување(?)2
szy.wikipedia.org16:47, 28 декември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:51, 4 декември 2016создадена со најавување(?)30
ta.wikinews.org10:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org02:28, 10 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org04:46, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)1
ta.wiktionary.org10:24, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org10:12, 9 август 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org05:37, 26 септември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org00:10, 5 април 2017создадена со најавување(?)3
tet.wikipedia.org16:12, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:39, 1 ноември 2016создадена со најавување(?)17
te.wikibooks.org19:08, 9 декември 2020создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org13:49, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:11, 7 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:18, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:29, 14 декември 2017создадена со најавување(?)17
th.wikibooks.org16:27, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org13:25, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:04, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org17:30, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org18:02, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)8
tl.wikibooks.org16:53, 10 декември 2019создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org03:58, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:26, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:00, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:58, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org22:43, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:11, 4 јануари 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org07:31, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org14:58, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org15:21, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikivoyage.org01:46, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org20:41, 10 октомври 2019создадена со најавување(?)5
ts.wikipedia.org11:04, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org05:06, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org06:36, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org11:06, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org15:28, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:34, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org10:38, 26 август 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org11:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org11:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:02, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)1
uk.wikibooks.org18:50, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org10:02, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:48, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org10:22, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org17:41, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org07:33, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:58, 25 септември 2016создадена со најавување(?)42
ur.wikibooks.org07:26, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org16:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org18:48, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:58, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)13
uz.wikiquote.org09:21, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org18:28, 29 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:00, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org05:36, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org16:44, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:59, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org16:09, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)1
vi.wikipedia.org12:03, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org07:23, 16 септември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org12:16, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org04:20, 28 ноември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org12:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:24, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org12:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:10, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)1
vo.wiktionary.org19:55, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org13:11, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org18:10, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:03, 20 септември 2016создадена со најавување(?)2.825
wikimania2018.wikimedia.org07:58, 7 март 2018создадена со најавување(?)8
wikimania.wikimedia.org11:22, 13 февруари 2019создадена со најавување(?)228
wo.wikipedia.org12:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org18:15, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org12:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org15:28, 10 ноември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org12:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
xmf.wikipedia.org17:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:01, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org18:44, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org04:45, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org09:58, 17 ноември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org02:19, 11 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org12:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:24, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikisource.org04:53, 16 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org09:16, 30 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org17:15, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org18:45, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org12:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org18:35, 9 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org14:58, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:06, 1 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org12:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org13:29, 1 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org17:12, 20 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org05:46, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0