Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org23:28, 26 септември 2011создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org23:28, 26 септември 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)20
ar.wikisource.org02:23, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org15:04, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:31, 20 април 2011создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:59, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:09, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:41, 11 јули 2008создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org22:24, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org22:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org22:35, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)0
be.wikipedia.org22:43, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:14, 1 декември 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:16, 30 април 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org04:29, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:43, 31 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ca.wikinews.org20:39, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:54, 7 август 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)955autopatrolled
cs.wikipedia.org17:22, 19 мај 2010создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org03:38, 27 мај 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org05:38, 5 ноември 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org10:02, 11 јули 2008создадена со најавување(?)10
de.wikiversity.org20:42, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:48, 17 август 2018создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org00:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:46, 29 април 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)1.902extendedconfirmed
en.wikibooks.org19:11, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org17:30, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org19:12, 6 септември 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)0
en.wikiversity.org17:30, 6 октомври 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org19:41, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)1
eo.wikipedia.org18:25, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org17:51, 19 јули 2008создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org18:13, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org03:56, 17 јануари 2020создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org20:26, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org03:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:56, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)90.998bureaucrat, checkuser, interface-admin, oversight, sysop
fa.wikibooks.org18:18, 19 јули 2008создадена со најавување(?)7autopatrolled, patroller
fa.wikinews.org20:59, 17 октомври 2010создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org19:12, 6 септември 2008создадена со најавување(?)5
fa.wikisource.org15:16, 6 јули 2008создадена со најавување(?)81
fa.wikivoyage.org17:46, 13 ноември 2014создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)273autopatrolled, patroller, rollbacker
fiu-vro.wikipedia.org20:27, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:33, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:25, 18 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:53, 26 мај 2010создадена со најавување(?)4
fr.wiktionary.org14:31, 1 октомври 2009создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org21:51, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:21, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org15:50, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org02:31, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:19, 27 мај 2015создадена со најавување(?)4
hi.wikipedia.org04:08, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:17, 27 август 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:49, 17 август 2018создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org00:36, 16 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org03:31, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:30, 6 јули 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:26, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)3
ja.wikipedia.org01:04, 14 ноември 2008создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:09, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:45, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org21:05, 15 декември 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:03, 11 септември 2009создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org00:17, 6 април 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:45, 22 јули 2013создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:29, 29 декември 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org16:30, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)390sysop
meta.wikimedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)1.820autopatrolled
mg.wikipedia.org09:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:32, 6 август 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:21, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:52, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org16:35, 14 јули 2011создадена со најавување(?)6
nap.wikisource.org16:55, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:27, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org06:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:19, 14 февруари 2011создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org01:47, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:31, 24 август 2008создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org17:28, 24 август 2008создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org03:31, 5 септември 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org07:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:42, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:25, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org05:14, 21 март 2012создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:43, 16 јуни 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:39, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org20:25, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)38
ro.wikipedia.org20:28, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org23:25, 10 август 2008создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org20:47, 18 декември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008домашно вики(?)6.217
simple.wiktionary.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)49
sk.wikipedia.org14:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:13, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org23:26, 14 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org15:42, 18 октомври 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org15:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org23:52, 12 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:01, 30 септември 2010создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org15:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org07:52, 5 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:28, 28 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org17:57, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org14:17, 8 јануари 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)286bureaucrat, interface-admin, sysop
te.wikipedia.org08:41, 24 мај 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org22:27, 18 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:41, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org16:55, 24 август 2019создадена со најавување(?)4
th.wikisource.org23:11, 9 јули 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org10:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:21, 20 јануари 2009создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org04:14, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:40, 20 мај 2014создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)5
uz.wikipedia.org19:05, 29 април 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:56, 9 ноември 2012создадена со најавување(?)7.821
wikimania2008.wikimedia.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)124
wikimania2016.wikimedia.org16:00, 28 јули 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org21:34, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:56, 5 јуни 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org20:51, 31 декември 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:55, 6 јули 2008потврдено со лозинка(?)3
yo.wikipedia.org17:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org21:44, 27 август 2008создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org23:12, 15 август 2011создадена со најавување(?)0