Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Holder
  • Зачленет: 15:19, 5 февруари 2009 (пред 13 години)
  • Вкупно уредувања: 545.022
  • Број на приврзани сметки: 790
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org13:29, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org15:53, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)6
ace.wikipedia.org09:41, 13 август 2009создадена со најавување(?)11
ady.wikipedia.org18:19, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)1
af.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.221
af.wikibooks.org20:06, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)3
af.wikiquote.org07:42, 25 јануари 2010создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org07:42, 25 јануари 2010создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org12:16, 10 март 2009создадена со најавување(?)20
ak.wiktionary.org17:37, 9 март 2009создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:19, 5 февруари 2009домашно вики(?)334.211bureaucrat, editor, interface-admin, ipblock-exempt, sysop
alt.wikipedia.org06:25, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)1
ami.wikipedia.org08:03, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org15:07, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)14
am.wikiquote.org06:21, 8 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org10:38, 3 март 2009создадена со најавување(?)20
ang.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)176
an.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org07:50, 30 јуни 2009создадена со најавување(?)7
ar.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)35
ar.wikibooks.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org07:07, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org06:41, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org12:33, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org20:54, 21 август 2011создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org12:32, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:02, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)7
ast.wikipedia.org14:25, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.390
ast.wikiquote.org16:49, 1 септември 2010создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org13:47, 3 октомври 2011создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org09:13, 21 февруари 2010создадена со најавување(?)6
as.wikisource.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org05:39, 21 јуни 2017создадена со најавување(?)19
avk.wikipedia.org07:11, 24 август 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org15:53, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)17
awa.wikipedia.org21:16, 24 мај 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org08:07, 25 мај 2009создадена со најавување(?)286
ay.wiktionary.org08:18, 12 ноември 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org06:19, 5 август 2015создадена со најавување(?)6
az.wikipedia.org06:54, 24 април 2009создадена со најавување(?)27
az.wikibooks.org08:55, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org08:06, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org16:00, 13 јули 2010создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org22:40, 31 октомври 2013создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org11:47, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)52.772ipblock-exempt
bat-smg.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)50
ba.wikipedia.org05:34, 22 октомври 2009создадена со најавување(?)11
ba.wikibooks.org08:55, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org07:33, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)32
be-tarask.wikipedia.org15:01, 5 март 2009создадена со најавување(?)82
beta.wikiversity.org17:19, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)18
be.wikipedia.org15:01, 5 март 2009создадена со најавување(?)50
be.wikibooks.org08:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org17:07, 10 април 2014создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org06:04, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org07:26, 5 април 2012создадена со најавување(?)1
be.wiktionary.org07:02, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)29
bg.wikinews.org23:11, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org16:00, 13 јули 2010создадена со најавување(?)3
bg.wiktionary.org13:21, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)1
bh.wikipedia.org15:54, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org08:07, 25 мај 2009создадена со најавување(?)4
bjn.wikipedia.org18:26, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)7
bm.wikipedia.org18:36, 25 август 2009создадена со најавување(?)9
bn.wikipedia.org13:38, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)9
bn.wikibooks.org08:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org10:36, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)2
bn.wikivoyage.org09:00, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:05, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:30, 18 декември 2009создадена со најавување(?)8
bpy.wikipedia.org13:25, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)13
br.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)7.532
br.wikimedia.org18:53, 21 септември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org13:35, 25 март 2009создадена со најавување(?)4
br.wikisource.org18:02, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)1
br.wiktionary.org13:35, 25 март 2009создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org13:25, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)21
bs.wikibooks.org12:32, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org06:19, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org07:02, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org16:00, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
bs.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org11:43, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)8
bxr.wikipedia.org16:45, 21 декември 2011создадена со најавување(?)7
ca.wikipedia.org08:17, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)95
ca.wikibooks.org06:52, 17 јули 2011создадена со најавување(?)2
ca.wikimedia.org08:52, 1 август 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org23:41, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org13:39, 1 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org16:00, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
ca.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org11:43, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)4
cdo.wikipedia.org18:45, 26 ноември 2009создадена со најавување(?)11
ceb.wikipedia.org14:13, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)30
ce.wikipedia.org14:48, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)10
cho.wikipedia.org20:02, 8 февруари 2010создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org13:37, 21 август 2009создадена со најавување(?)7
chr.wiktionary.org12:20, 1 јуни 2012создадена со најавување(?)2
ch.wikipedia.org08:07, 25 мај 2009создадена со најавување(?)5
chy.wikipedia.org18:47, 9 април 2009создадена со најавување(?)4
ckb.wikipedia.org13:16, 14 август 2009создадена со најавување(?)5
commons.wikimedia.org17:53, 11 февруари 2009потврдено со лозинка(?)3.136
co.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)3.620
co.wikimedia.org09:25, 13 јуни 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org13:06, 12 март 2010создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org14:17, 8 мај 2009создадена со најавување(?)14
cr.wikipedia.org05:35, 8 јули 2009создадена со најавување(?)13
csb.wikipedia.org08:29, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)137
csb.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)37
cs.wikibooks.org00:01, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org18:44, 12 ноември 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org21:53, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
cs.wikiversity.org17:38, 25 април 2016создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:05, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org15:01, 5 март 2009создадена со најавување(?)2
cv.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)22
cv.wikibooks.org07:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)3.377bot
cy.wikibooks.org10:46, 21 септември 2009создадена со најавување(?)1
cy.wikiquote.org10:46, 21 септември 2009создадена со најавување(?)3
cy.wikisource.org10:46, 21 септември 2009создадена со најавување(?)3
cy.wiktionary.org10:46, 21 септември 2009создадена со најавување(?)2
dag.wikipedia.org07:36, 1 јули 2021создадена со најавување(?)2
da.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)219
da.wikibooks.org20:02, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)2
da.wikiquote.org20:21, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)3
da.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)2
da.wiktionary.org14:14, 4 март 2011создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org09:22, 9 февруари 2009потврдено со лозинка(?)13.629autoreview, editor, ipblock-exempt, sysop
de.wikibooks.org19:47, 26 февруари 2009потврдено со лозинка(?)14
de.wikinews.org12:02, 12 март 2009создадена со најавување(?)8
de.wikiquote.org10:28, 19 јуни 2009создадена со најавување(?)16
de.wikisource.org15:31, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)8
de.wikiversity.org17:19, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org07:18, 17 јануари 2013создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org13:54, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)13
din.wikipedia.org08:26, 14 јули 2017создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)11
dsb.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)122
dty.wikipedia.org23:06, 3 мај 2017создадена со најавување(?)2
dv.wikipedia.org18:36, 20 април 2010создадена со најавување(?)4
dv.wiktionary.org08:03, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:48, 21 март 2009создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org16:00, 3 април 2009создадена со најавување(?)4
el.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)19
el.wikibooks.org12:53, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org15:41, 9 март 2013создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org19:54, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org15:35, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)132
en.wikipedia.org21:02, 14 февруари 2009потврдено со лозинка(?)378
en.wikibooks.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:56, 6 декември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org05:33, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)55
eo.wikinews.org18:02, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org09:05, 28 ноември 2010создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org15:36, 11 март 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:27, 14 декември 2009создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org11:40, 9 февруари 2009потврдено со лозинка(?)77
es.wikibooks.org13:09, 15 април 2009создадена со најавување(?)3
es.wikinews.org15:14, 1 септември 2011создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org03:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org11:24, 14 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org13:09, 15 април 2009создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:49, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)55
et.wikibooks.org08:13, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org01:19, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org11:41, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org16:57, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org13:31, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)64
eu.wikibooks.org12:27, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org20:21, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org19:16, 28 април 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org06:41, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)2
ext.wikipedia.org14:28, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)107
fa.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)34
fa.wikibooks.org06:55, 17 јули 2011создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org06:34, 3 ноември 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org07:20, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:54, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org12:28, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org18:33, 25 август 2009создадена со најавување(?)2
fiu-vro.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)58
fi.wikipedia.org13:37, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)70
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org11:47, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org07:20, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org01:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org16:02, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org10:05, 8 април 2009создадена со најавување(?)6
fi.wikivoyage.org08:50, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:34, 13 август 2011создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org11:22, 27 август 2010создадена со најавување(?)7
fj.wiktionary.org15:35, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:18, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)512
fo.wikisource.org10:48, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)3
fo.wiktionary.org10:48, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)62
frr.wikipedia.org08:16, 20 август 2010создадена со најавување(?)2.141bureaucrat, interface-admin, sysop
fr.wikipedia.org07:47, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)336
fr.wikibooks.org16:05, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org11:42, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:57, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org10:48, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org14:18, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)9
fr.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:52, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)144
fy.wikipedia.org13:32, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)3.246
fy.wikibooks.org20:06, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org15:57, 15 мај 2011создадена со најавување(?)11
gag.wikipedia.org19:30, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)75
gan.wikipedia.org15:10, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)9
ga.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)4.557
ga.wikibooks.org20:07, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org13:30, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org07:25, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)4
gd.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)4.087
gd.wiktionary.org11:46, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org12:43, 8 мај 2009создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)37
gl.wikibooks.org10:35, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org10:35, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org19:54, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org10:35, 25 ноември 2009создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)72
gn.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org07:32, 27 јуни 2015создадена со најавување(?)1
gom.wiktionary.org07:15, 6 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org07:38, 20 април 2018создадена со најавување(?)5
got.wikipedia.org10:38, 3 март 2009создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org09:08, 29 април 2009создадена со најавување(?)13
gu.wikisource.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)48
gv.wiktionary.org11:44, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)5
ha.wikipedia.org07:41, 13 април 2009создадена со најавување(?)30
ha.wiktionary.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)21
he.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)22
he.wikibooks.org02:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org12:54, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org02:40, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org14:33, 23 март 2009создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org07:06, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org12:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org11:42, 23 јуни 2010создадена со најавување(?)10
hi.wikipedia.org13:25, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)9
hi.wikibooks.org06:43, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org03:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org09:00, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org12:36, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org09:31, 21 февруари 2012создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org16:36, 22 август 2010создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)30
hr.wikibooks.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org07:07, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org11:33, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org15:35, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)398
hsb.wiktionary.org12:12, 15 март 2011создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)267
ht.wikisource.org11:40, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org13:42, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)49
hu.wikibooks.org12:28, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org18:57, 5 март 2010создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org21:51, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org15:08, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org17:06, 23 декември 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org13:37, 8 април 2009создадена со најавување(?)10
hy.wikibooks.org08:55, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org03:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org16:02, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org12:17, 25 април 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org15:57, 9 септември 2010создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org12:36, 30 март 2009создадена со најавување(?)39
ia.wikibooks.org13:07, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org07:41, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)25
id.wikibooks.org03:37, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org09:38, 4 април 2014создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org11:36, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org15:35, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org09:38, 30 септември 2009создадена со најавување(?)31
ie.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:32, 11 февруари 2010создадена со најавување(?)18
ii.wikipedia.org15:57, 9 септември 2010создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org07:35, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org13:27, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)5
incubator.wikimedia.org17:09, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)313
inh.wikipedia.org07:38, 20 април 2018создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org13:35, 12 мај 2009создадена со најавување(?)10
io.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.193
is.wikibooks.org20:03, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org20:19, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
is.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:17, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)93
it.wikibooks.org20:03, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org08:21, 12 август 2010создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org20:22, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:55, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org11:12, 12 март 2010создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:27, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org15:07, 9 јули 2009создадена со најавување(?)3
iu.wiktionary.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org07:59, 11 мај 2016создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org13:40, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)38
ja.wikibooks.org08:00, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org04:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikiquote.org04:08, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org11:36, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org09:02, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org23:03, 13 декември 2009создадена со најавување(?)4
jbo.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org18:19, 10 август 2009создадена со најавување(?)12
jv.wiktionary.org08:24, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:58, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)216
kab.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)44
ka.wikipedia.org14:25, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)12
ka.wikiquote.org07:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org05:06, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org15:37, 31 март 2011создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:13, 24 јуни 2017создадена со најавување(?)21
kcg.wikipedia.org07:59, 24 мај 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)4
ki.wikipedia.org21:17, 14 февруари 2010создадена со најавување(?)3
kj.wikipedia.org15:57, 9 септември 2010создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org15:10, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org08:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org08:13, 14 март 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:09, 29 април 2009создадена со најавување(?)53
kl.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:54, 14 јули 2009создадена со најавување(?)12
km.wikibooks.org10:49, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org11:11, 14 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:57, 23 декември 2009создадена со најавување(?)4
kn.wikisource.org11:33, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org19:04, 29 август 2019создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org10:05, 1 ноември 2010создадена со најавување(?)7
ko.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)21
ko.wikibooks.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org04:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org08:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org11:36, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:25, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org14:03, 21 март 2010создадена со најавување(?)7
kr.wikipedia.org23:54, 11 март 2009создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:20, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)7.791ipblock-exempt, sysop
ks.wikipedia.org10:41, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ks.wiktionary.org06:43, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:40, 22 февруари 2009создадена со најавување(?)133
ku.wikibooks.org07:07, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org07:19, 13 септември 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)11
kw.wikipedia.org13:27, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)23
kw.wikiquote.org06:43, 7 август 2020создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org11:44, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org19:17, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org07:02, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org08:06, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org23:17, 28 ноември 2017создадена со најавување(?)1
lad.wikipedia.org13:27, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)18
la.wikipedia.org11:33, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)38
la.wikibooks.org08:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org07:05, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org11:36, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org09:44, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org08:27, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)528
lb.wikibooks.org10:48, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org20:20, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org09:42, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)5
lez.wikipedia.org21:26, 1 април 2012создадена со најавување(?)11
lfn.wikipedia.org07:38, 20 април 2018создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org13:42, 25 март 2009создадена со најавување(?)37
lij.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)157
lij.wikisource.org23:38, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org13:36, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)377
li.wikibooks.org19:33, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org18:56, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org20:21, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org07:50, 27 јануари 2010создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org14:36, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org09:07, 18 август 2020создадена со најавување(?)6
lmo.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)263
ln.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)52
ln.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:43, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:34, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)6
lo.wiktionary.org06:43, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org18:57, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org15:37, 31 март 2011создадена со најавување(?)7
lt.wikipedia.org13:49, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)62
lt.wikibooks.org11:41, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org11:41, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org17:11, 5 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)234
lv.wiktionary.org12:54, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org18:08, 15 декември 2020создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org18:41, 10 ноември 2014создадена со најавување(?)4
map-bms.wikipedia.org13:27, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)7
mdf.wikipedia.org15:17, 12 март 2009создадена со најавување(?)5
www.mediawiki.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)16
meta.wikimedia.org15:03, 10 февруари 2009потврдено со лозинка(?)1.513autopatrolled
mg.wikipedia.org10:48, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)14
mg.wikibooks.org12:59, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org16:46, 9 март 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org22:23, 9 јули 2009создадена со најавување(?)13
mh.wikipedia.org21:00, 1 април 2009создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org07:39, 15 февруари 2013создадена со најавување(?)10
min.wiktionary.org07:25, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)13
mi.wiktionary.org13:41, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org14:25, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)11
mk.wikibooks.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org16:06, 13 јули 2010создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org07:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:14, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)7
ml.wikibooks.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org11:00, 12 октомври 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org07:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org10:13, 14 септември 2009создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org20:25, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:10, 6 март 2009создадена со најавување(?)26
mn.wiktionary.org08:13, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org10:37, 14 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org06:52, 22 октомври 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org13:25, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)4
mr.wikibooks.org06:33, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org06:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org07:11, 23 април 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org07:20, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org13:24, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)20
ms.wiktionary.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org13:27, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)74
mt.wiktionary.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org12:29, 2 октомври 2009создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org09:42, 13 август 2009создадена со најавување(?)27
mx.wikimedia.org08:23, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org15:17, 12 март 2009создадена со најавување(?)4
my.wikipedia.org13:38, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org10:46, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org15:42, 23 мај 2012создадена со најавување(?)4
nah.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)61
nah.wiktionary.org20:21, 3 септември 2012создадена со најавување(?)23
nap.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.030
nap.wikisource.org06:20, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org15:26, 3 јули 2009создадена со најавување(?)9
na.wiktionary.org07:09, 21 април 2013создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org13:37, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)181
nds.wikipedia.org13:37, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)5.254
nds.wikibooks.org13:46, 23 септември 2009создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org15:01, 10 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org13:46, 23 септември 2009создадена со најавување(?)6
ne.wikipedia.org09:27, 26 мај 2009создадена со најавување(?)6
ne.wikibooks.org06:42, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org13:45, 11 ноември 2015создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org14:04, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)7
ng.wikipedia.org14:37, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org08:08, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:37, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)199
nl.wikibooks.org20:03, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)2
nl.wikimedia.org16:15, 10 октомври 2013создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org13:02, 27 јули 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org20:21, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org19:53, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org11:10, 30 март 2009создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)73
nn.wikiquote.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org11:24, 13 ноември 2009создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org13:10, 15 април 2009создадена со најавување(?)3
no.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)222
no.wikibooks.org20:03, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org12:24, 22 октомври 2015создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org08:49, 2 јули 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org20:22, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org08:49, 2 јули 2012создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org09:00, 28 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)42
nso.wikipedia.org16:53, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org11:11, 21 септември 2009создадена со најавување(?)9
ny.wikipedia.org07:47, 22 декември 2010создадена со најавување(?)16
oc.wikipedia.org07:42, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)14.073
oc.wikibooks.org12:30, 21 август 2009создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org10:29, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)23
om.wikipedia.org18:03, 24 август 2010создадена со најавување(?)24
or.wikipedia.org22:26, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)5
or.wikisource.org07:23, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org07:36, 16 декември 2009создадена со најавување(?)8
outreach.wikimedia.org10:47, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org07:34, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org07:35, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)12
pap.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)15
pa.wikipedia.org15:30, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org06:42, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org12:28, 22 мај 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org14:16, 5 септември 2017создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org11:10, 8 јануари 2010создадена со најавување(?)332
pdc.wikipedia.org08:27, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)158
pfl.wikipedia.org00:38, 15 ноември 2010создадена со најавување(?)24.263sysop
pih.wikipedia.org06:09, 23 септември 2009создадена со најавување(?)10
pi.wikipedia.org08:41, 14 септември 2011создадена со најавување(?)1
pl.wikipedia.org13:37, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)90
pl.wikibooks.org07:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org18:40, 20 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org11:37, 2 мај 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org05:58, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)847
pms.wikisource.org07:45, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:16, 14 август 2009создадена со најавување(?)5
pnt.wikipedia.org07:57, 17 мај 2009создадена со најавување(?)3
ps.wikipedia.org11:53, 10 март 2009создадена со најавување(?)2
ps.wikivoyage.org07:19, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:22, 15 февруари 2009создадена со најавување(?)65
pt.wikibooks.org18:33, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org21:53, 22 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org08:13, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org06:07, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org15:35, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org08:03, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)661
qu.wiktionary.org09:53, 30 април 2020создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)281
rmy.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)17
rn.wikipedia.org08:11, 8 ноември 2009создадена со најавување(?)12
roa-rup.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)135
roa-rup.wiktionary.org10:51, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)10
ro.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)46
ro.wikibooks.org21:11, 14 јуни 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org16:11, 9 март 2009создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org08:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org11:16, 19 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org17:31, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org07:44, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ru.wikipedia.org13:09, 9 февруари 2009потврдено со лозинка(?)161uploader
ru.wikibooks.org14:37, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:22, 21 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:54, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org07:38, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org09:30, 7 февруари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org10:09, 20 август 2009создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org18:16, 27 декември 2010создадена со најавување(?)7
rw.wiktionary.org09:14, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)32
sah.wikiquote.org05:51, 11 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org11:44, 21 декември 2012создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:11, 13 август 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikipedia.org20:49, 2 јули 2010создадена со најавување(?)8
sa.wikiquote.org14:55, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org06:42, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)284
scn.wiktionary.org07:16, 9 јули 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)537
sc.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)226
sd.wikipedia.org15:32, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)8
sd.wiktionary.org07:07, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:27, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.334
se.wikibooks.org08:28, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org06:01, 17 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org11:32, 11 февруари 2010создадена со најавување(?)4
sg.wiktionary.org21:00, 4 март 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org15:07, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org18:45, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org15:01, 5 март 2009создадена со најавување(?)19
shy.wiktionary.org07:25, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:32, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)37
simple.wikibooks.org11:19, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org06:41, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org10:41, 14 септември 2009создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org07:02, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org15:14, 16 декември 2020создадена со најавување(?)1
sk.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)32
sk.wikibooks.org23:48, 12 ноември 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org21:51, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org15:17, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org18:01, 18 април 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)477
sl.wikibooks.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org21:51, 4 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org18:00, 5 април 2012создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org18:57, 20 октомври 2020создадена со најавување(?)6
sm.wikipedia.org05:58, 29 мај 2010создадена со најавување(?)56
sm.wiktionary.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org13:25, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)24
wikisource.org10:07, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)13
so.wikipedia.org13:28, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)124
so.wiktionary.org12:25, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:39, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)122
sq.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)15
sq.wikibooks.org07:20, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org15:37, 31 март 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org09:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org07:19, 27 август 2019создадена со најавување(?)4
srn.wikipedia.org13:34, 7 јуни 2010создадена со најавување(?)231
sr.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)26
sr.wikibooks.org09:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org11:40, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org07:29, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org13:30, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org09:30, 29 септември 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org13:51, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)491
strategy.wikimedia.org10:58, 20 август 2009создадена со најавување(?)18
st.wikipedia.org11:02, 10 мај 2010создадена со најавување(?)16
st.wiktionary.org06:41, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org11:25, 11 ноември 2009создадена со најавување(?)10
su.wikiquote.org12:53, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)174
sv.wikibooks.org20:03, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)1
sv.wikinews.org06:09, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org20:22, 18 ноември 2009создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org15:07, 17 ноември 2009создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org07:52, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org06:55, 18 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.514
sw.wikibooks.org07:14, 15 септември 2010создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org17:19, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org22:08, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)33
szy.wikipedia.org07:25, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)1
ta.wikipedia.org13:30, 12 мај 2009создадена со најавување(?)9
ta.wikibooks.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org10:28, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org16:06, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
tay.wikipedia.org06:52, 5 април 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org06:02, 16 август 2016создадена со најавување(?)1
ten.wikipedia.org18:26, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)9
test2.wikipedia.org07:40, 4 јули 2013создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:15, 2 април 2009создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org14:15, 1 декември 2009создадена со најавување(?)10
te.wikipedia.org15:15, 26 јуни 2009создадена со најавување(?)9
te.wikibooks.org12:31, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org10:32, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org16:06, 13 јули 2010создадена со најавување(?)2
te.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org14:17, 8 мај 2009создадена со најавување(?)7
tg.wikibooks.org07:12, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org13:24, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)10
th.wikibooks.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org07:36, 13 јуни 2015создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org16:06, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org12:53, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org07:34, 6 јули 2009создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org08:06, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org07:16, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)22
tk.wiktionary.org07:37, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org17:17, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)19
tl.wikibooks.org13:24, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org07:02, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org11:10, 19 декември 2010создадена со најавување(?)95
to.wikipedia.org14:14, 24 март 2009создадена со најавување(?)42
tpi.wikipedia.org14:28, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)22
tpi.wiktionary.org08:26, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org06:37, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:31, 6 февруари 2009создадена со најавување(?)41
tr.wikibooks.org17:52, 30 август 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org07:20, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org09:43, 13 август 2009создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org06:40, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org07:29, 4 март 2010создадена со најавување(?)3
ts.wikipedia.org13:29, 16 ноември 2011создадена со најавување(?)12
ts.wiktionary.org07:51, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org22:19, 12 мај 2009создадена со најавување(?)11
tt.wiktionary.org08:22, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org23:11, 13 јули 2009создадена со најавување(?)3
tw.wikipedia.org07:14, 25 мај 2012создадена со најавување(?)5
tyv.wikipedia.org10:16, 12 август 2013создадена со најавување(?)2
ty.wikipedia.org13:23, 17 мај 2010создадена со најавување(?)15
ua.wikimedia.org08:04, 15 ноември 2013создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:17, 12 март 2009создадена со најавување(?)24
ug.wikipedia.org15:47, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)11
ug.wiktionary.org07:38, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:43, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)58
uk.wikibooks.org07:36, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org11:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org11:09, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org12:08, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org07:49, 2 април 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org07:36, 6 септември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org14:20, 8 јануари 2010создадена со најавување(?)9
ur.wikibooks.org12:29, 13 април 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org06:41, 30 март 2016создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org06:10, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org09:52, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:15, 5 март 2009создадена со најавување(?)8
uz.wikibooks.org09:25, 17 јуни 2009создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org07:53, 25 јуни 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org05:55, 30 јули 2017создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org14:26, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)72autoreview
vec.wikisource.org14:38, 16 ноември 2010создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org07:58, 18 јануари 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:22, 2 февруари 2012создадена со најавување(?)6
ve.wikipedia.org17:07, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org14:12, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)34
vi.wikibooks.org07:04, 25 јуни 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org15:47, 15 февруари 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org16:07, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org17:34, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org14:33, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)3
vls.wikipedia.org13:51, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)1.073
vo.wikipedia.org10:43, 23 март 2009создадена со најавување(?)1.298
vo.wiktionary.org10:28, 28 јуни 2013создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org07:34, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)28
wa.wikipedia.org13:50, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)118
wa.wikibooks.org10:45, 12 февруари 2009создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org15:13, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org16:08, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:16, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)33.353
wikimania2009.wikimedia.org07:53, 16 март 2009создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org10:47, 30 јануари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org15:21, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org21:11, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org16:51, 2 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org10:56, 6 јуни 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org11:16, 26 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:58, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org10:48, 5 октомври 2009создадена со најавување(?)46
wo.wiktionary.org09:15, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:44, 8 јуни 2009создадена со најавување(?)4
xal.wikipedia.org08:16, 15 мај 2009создадена со најавување(?)5
xh.wikipedia.org14:47, 11 февруари 2009создадена со најавување(?)25
xmf.wikipedia.org10:15, 2 декември 2011создадена со најавување(?)5
yi.wikipedia.org13:33, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)27
yi.wikisource.org16:07, 13 јули 2010создадена со најавување(?)3
yi.wiktionary.org15:58, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org13:26, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)94
yue.wiktionary.org18:57, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org07:03, 2 јули 2010создадена со најавување(?)4
zea.wikipedia.org13:51, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)87
zh-classical.wikipedia.org17:27, 10 март 2011создадена со најавување(?)3
zh-min-nan.wikipedia.org13:26, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)15
zh-min-nan.wikisource.org16:07, 13 јули 2010создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org07:07, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:40, 12 мај 2009создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org11:35, 9 февруари 2009создадена со најавување(?)39
zh.wikinews.org12:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org12:53, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org11:37, 2 февруари 2010создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org12:36, 21 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org21:25, 17 април 2015создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org21:35, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org15:30, 9 декември 2009создадена со најавување(?)19
zu.wiktionary.org13:15, 31 март 2016создадена со најавување(?)0