Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Guillaume (WMF)
  • Зачленет: 23:31, 25 август 2014 (пред 7 години)
  • Вкупно уредувања: 5.983
  • Број на приврзани сметки: 162
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:24, 17 март 2015создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org11:27, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org10:58, 19 септември 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org22:49, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org01:09, 8 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org18:55, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org19:43, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:46, 25 септември 2014создадена со најавување(?)4
ar.wikisource.org23:08, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org03:10, 27 октомври 2015создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org00:53, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org00:53, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org16:39, 6 октомври 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org22:25, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org23:11, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org15:36, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:36, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:20, 22 декември 2014создадена со најавување(?)3
bs.wikisource.org22:25, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:43, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org23:19, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org18:04, 5 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:14, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)474autopatrolled
co.wikipedia.org21:40, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org01:05, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org02:54, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)4
de.wikipedia.org15:46, 9 септември 2014создадена со најавување(?)16
de.wikibooks.org01:31, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)7
de.wikinews.org10:26, 9 октомври 2014создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org19:47, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org00:53, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:14, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)196
en.wikibooks.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)29
en.wikinews.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)6
en.wikivoyage.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:22, 9 септември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org17:37, 17 септември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org23:21, 9 октомври 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:00, 19 март 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:32, 25 септември 2014создадена со најавување(?)2
fa.wikiquote.org22:28, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org00:53, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org00:53, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:33, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikivoyage.org14:31, 26 мај 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org22:35, 31 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)100
fr.wikibooks.org11:37, 15 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org21:27, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org18:20, 19 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org19:40, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)6
fr.wikiversity.org20:53, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org08:13, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:56, 17 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org01:43, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:43, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:04, 3 април 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org03:07, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org01:02, 23 декември 2014создадена со најавување(?)5
hu.wikipedia.org20:22, 9 септември 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org01:42, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:02, 1 декември 2014создадена со најавување(?)4
ilo.wikipedia.org21:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org15:15, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org15:16, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org12:50, 11 септември 2014создадена со најавување(?)63
it.wikibooks.org06:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org20:54, 12 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:58, 24 септември 2014создадена со најавување(?)8
ja.wikibooks.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:01, 22 јуни 2015создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org19:35, 28 април 2015создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org16:13, 9 септември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:48, 1 март 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org21:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org21:24, 22 декември 2014создадена со најавување(?)12
lv.wikipedia.org21:55, 22 декември 2014создадена со најавување(?)4
www.mediawiki.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)611translationadmin
meta.wikimedia.org23:31, 25 август 2014нова сметка(?)4.300translationadmin
mhr.wikipedia.org14:38, 25 септември 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org01:05, 27 февруари 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org21:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org01:34, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:04, 22 декември 2014создадена со најавување(?)6
mzn.wikipedia.org18:11, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org22:48, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org05:46, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:04, 20 октомври 2014создадена со најавување(?)9
nl.wikibooks.org17:21, 21 октомври 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org02:32, 14 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org18:33, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org18:20, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org19:11, 19 август 2016создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:18, 30 јуни 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org15:35, 3 септември 2014создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org23:20, 11 април 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:47, 9 септември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:45, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org19:06, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:56, 15 април 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:58, 24 септември 2014создадена со најавување(?)2
pt.wikibooks.org17:21, 12 март 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org20:39, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org20:39, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org22:54, 23 јануари 2015создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org05:15, 1 декември 2016создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:41, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:58, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:01, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org17:50, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:37, 9 септември 2015создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:41, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org20:04, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org00:08, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org20:54, 31 март 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org21:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org18:19, 21 септември 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org01:41, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org10:40, 9 октомври 2014создадена со најавување(?)19
sv.wikipedia.org12:22, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org17:45, 3 април 2015создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:01, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org01:42, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org03:02, 19 декември 2014создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:05, 4 декември 2014создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org09:42, 9 октомври 2014создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org21:02, 29 јуни 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org00:45, 25 ноември 2014создадена со најавување(?)13
tpi.wikipedia.org11:21, 26 септември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org12:11, 26 септември 2014создадена со најавување(?)7
tt.wikipedia.org19:14, 31 март 2015создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org22:31, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:31, 29 септември 2014создадена со најавување(?)11
usability.wikimedia.org00:57, 8 јули 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:29, 10 октомври 2014создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org21:26, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org23:04, 13 март 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:32, 25 август 2014создадена со најавување(?)9
wikimania2012.wikimedia.org19:25, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org14:35, 2 септември 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org18:32, 21 септември 2014создадена со најавување(?)9
wikimania2016.wikimedia.org00:12, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org17:32, 9 март 2016создадена со најавување(?)20
wikimania2018.wikimedia.org00:49, 3 октомври 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:57, 22 март 2019создадена со најавување(?)3
wo.wikipedia.org22:26, 18 февруари 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org21:43, 30 октомври 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:47, 9 септември 2014создадена со најавување(?)13
zh.wikiquote.org22:57, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org17:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org05:03, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org18:15, 6 октомври 2014создадена со најавување(?)0