Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Fabexplosive
  • Зачленет: 16:56, 25 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 22.937
  • Број на приврзани сметки: 703
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikibooks.org19:45, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:32, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
af.wikibooks.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
am.wikiquote.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:46, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org19:47, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org19:47, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:47, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:33, 22 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ar.wikibooks.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org19:48, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:03, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ast.wikibooks.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:49, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)5
az.wikibooks.org19:50, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org19:50, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org19:50, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org19:50, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org19:51, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:51, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
be.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org19:51, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org19:51, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:51, 5 август 2008создадена со најавување(?)9
bg.wikipedia.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
bh.wiktionary.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org19:52, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org19:53, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org11:40, 8 мај 2008создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
bn.wikibooks.org19:54, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:54, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:54, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:55, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org19:55, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:55, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:57, 25 март 2008создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:56, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org19:57, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:58, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org19:58, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org19:58, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:59, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)206
co.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
co.wikibooks.org10:15, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org10:15, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org10:15, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org10:17, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org10:16, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org10:21, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org10:18, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org10:21, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)5
cv.wikibooks.org10:21, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org10:22, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org10:22, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org10:22, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org10:22, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org20:55, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
da.wikibooks.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:00, 25 март 2008создадена со најавување(?)34autoreview
de.wikibooks.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
dsb.wikipedia.org10:26, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
dv.wiktionary.org10:26, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:26, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org10:26, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:56, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)50
en.wikibooks.org17:08, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3
en.wikinews.org17:53, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org10:27, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org19:14, 3 мај 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:38, 22 јуни 2008создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org16:58, 16 јуни 2008создадена со најавување(?)1
eo.wikibooks.org10:28, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org10:28, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:00, 25 март 2008создадена со најавување(?)3
es.wikibooks.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)2
es.wikiquote.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
es.wikisource.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
et.wikibooks.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)6
eu.wikibooks.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org10:29, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikibooks.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org10:30, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org10:31, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
fi.wikibooks.org10:32, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org10:32, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org11:46, 8 мај 2008создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org10:32, 7 август 2008создадена со најавување(?)3
fi.wikiversity.org09:12, 21 јули 2009создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org10:32, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org20:59, 25 март 2008создадена со најавување(?)2
fr.wikibooks.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org12:38, 8 мај 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org10:34, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org10:34, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org10:33, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
fy.wikibooks.org10:34, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org10:34, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ga.wiktionary.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org15:50, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)11
gl.wikibooks.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org10:35, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gu.wikibooks.org21:46, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)2
gu.wikiquote.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org18:24, 13 јули 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org17:27, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org18:35, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org10:36, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikibooks.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
hr.wikibooks.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org10:37, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org15:50, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:29, 1 април 2008создадена со најавување(?)3
hu.wikipedia.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikinews.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org10:38, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
hy.wikibooks.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:31, 1 април 2008создадена со најавување(?)1
ia.wikibooks.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)2
id.wiktionary.org10:39, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org18:33, 1 април 2008создадена со најавување(?)4
ik.wikipedia.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org22:40, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)4
io.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org10:40, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
is.wikibooks.org10:41, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org10:41, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org10:41, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org10:41, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:56, 25 март 2008домашно вики(?)10.417autopatrolled
it.wikibooks.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)220
it.wikinews.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)13
it.wikiquote.org11:42, 8 мај 2008создадена со најавување(?)6
it.wikisource.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
it.wikiversity.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)4
it.wikivoyage.org09:06, 1 август 2013создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)10
iu.wikipedia.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:15, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ja.wikibooks.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikinews.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org10:43, 7 август 2008создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org18:35, 1 април 2008создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
jv.wiktionary.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org18:38, 1 април 2008создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ka.wikibooks.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org18:38, 1 април 2008создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org10:44, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)6
kk.wikibooks.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org18:39, 1 април 2008создадена со најавување(?)1
kn.wikibooks.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org10:45, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikibooks.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org11:54, 8 мај 2008создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org10:46, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org10:48, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org10:47, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
lij.wikisource.org02:03, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
li.wikiquote.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org16:56, 25 март 2008потврдено по е-пошта(?)231
ln.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:46, 21 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)4
lv.wikibooks.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
mdf.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org17:08, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24
meta.wikimedia.org16:56, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.403
mg.wikipedia.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:21, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
mi.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ml.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org16:53, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
mn.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
mr.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)6
ms.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
mt.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org10:35, 29 јули 2008создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org15:50, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
nah.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
nds.wikibooks.org16:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org12:02, 8 мај 2008создадена со најавување(?)1
ne.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ng.wikipedia.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:15, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
nl.wikibooks.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
no.wikibooks.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
nv.wikipedia.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org16:57, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org17:14, 4 ноември 2013создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org15:50, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:03, 22 август 2008создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
pih.wikipedia.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:15, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org11:45, 8 мај 2008создадена со најавување(?)3
pl.wikinews.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:19, 8 мај 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ps.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org09:15, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
pt.wikibooks.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)3
pt.wikinews.org20:37, 31 август 2008создадена со најавување(?)2
pt.wikiquote.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
pt.wikisource.org08:52, 3 август 2008создадена со најавување(?)3
pt.wikiversity.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ro.wikibooks.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:54, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)4
ru.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikinews.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)6
ru.wikiquote.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)3
ru.wikivoyage.org17:07, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org16:58, 1 септември 2008создадена со најавување(?)5
rw.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org09:30, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)5
scn.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
simple.wikibooks.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org08:55, 3 август 2008создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:40, 6 август 2008создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:24, 7 август 2008создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org19:17, 5 август 2008создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:31, 26 март 2008создадена со најавување(?)7
sq.wikipedia.org20:10, 7 април 2008создадена со најавување(?)18
sq.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org16:59, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org17:40, 26 август 2009создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
su.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
sw.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:29, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
ta.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org19:20, 14 ноември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org14:05, 22 март 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
tg.wikibooks.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
th.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
tk.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:29, 26 март 2008создадена со најавување(?)9
tl.wikibooks.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
tl.wiktionary.org17:00, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org15:52, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
to.wiktionary.org17:01, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)3
tr.wikibooks.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)3
ts.wikipedia.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org17:02, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
tt.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)9
uk.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org12:15, 8 мај 2008создадена со најавување(?)2
uz.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org09:23, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)2
vi.wikibooks.org17:27, 26 јуни 2008создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org12:17, 8 мај 2008создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org09:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)9.872
vo.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org12:16, 8 мај 2008создадена со најавување(?)2
wa.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:40, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)33
wikimania2013.wikimedia.org18:00, 20 јуни 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org22:09, 9 декември 2013создадена со најавување(?)4
wikimania2015.wikimedia.org22:04, 29 декември 2014создадена со најавување(?)3
wikimania2016.wikimedia.org20:14, 29 март 2015создадена со најавување(?)5
wo.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:43, 11 август 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org17:03, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:50, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:40, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
yo.wikibooks.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org15:51, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikibooks.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org18:28, 1 април 2008создадена со најавување(?)6
zh.wikipedia.org22:35, 29 март 2008создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)2
zh.wiktionary.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org17:04, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0