Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org23:24, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org12:38, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org12:39, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ady.wikipedia.org02:23, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:15, 6 март 2016создадена со најавување(?)124
af.wikibooks.org12:39, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org13:31, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org13:32, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org12:40, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)5
als.wikipedia.org03:31, 30 септември 2018создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org19:49, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org13:32, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org13:33, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:31, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ang.wikisource.org23:26, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org02:38, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:45, 11 август 2018создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org13:36, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org08:03, 1 декември 2020создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org13:38, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org13:41, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)10
ar.wikibooks.org02:38, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikimedia.org02:39, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org02:39, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org02:39, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org02:31, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org21:47, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org15:52, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)10
ast.wikipedia.org23:48, 14 септември 2018создадена со најавување(?)24
ast.wiktionary.org02:39, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org02:25, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
as.wikisource.org02:40, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:22, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org21:44, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org02:27, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
awa.wikipedia.org22:37, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)4
ay.wikipedia.org02:28, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org02:30, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org02:28, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org02:29, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)251
az.wikibooks.org11:27, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org02:29, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org02:40, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ban.wikipedia.org21:47, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)8
bar.wikipedia.org06:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
bat-smg.wikipedia.org02:32, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org02:32, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ba.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org02:34, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org12:26, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org02:34, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
beta.wikiversity.org00:17, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org02:15, 23 септември 2018создадена со најавување(?)46
be.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org12:29, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org02:33, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org15:32, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)50
bg.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)12
bg.wiktionary.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org02:36, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
bi.wikipedia.org02:37, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bi.wikibooks.org23:33, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org00:53, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org00:52, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)2
bm.wikiquote.org23:31, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org00:53, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)65
bn.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:53, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org00:54, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bpy.wikipedia.org12:36, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org03:26, 30 септември 2018создадена со најавување(?)6
br.wikimedia.org19:02, 8 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org18:20, 4 септември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)113autoreview
bs.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:55, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org00:56, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org05:04, 23 јануари 2013создадена со најавување(?)18
ca.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org12:31, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org13:54, 28 август 2017создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org00:56, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org00:56, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org00:57, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ce.wikipedia.org00:57, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
chr.wikipedia.org00:57, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org00:57, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org15:31, 23 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org23:34, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
commons.wikimedia.org02:37, 6 септември 2012создадена со најавување(?)4.679autopatrolled, filemover
co.wikipedia.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org02:42, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)5
cr.wikiquote.org23:35, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org23:34, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:26, 31 август 2015создадена со најавување(?)24
cs.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)5
cu.wikipedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)16
cv.wikipedia.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org17:19, 7 декември 2015создадена со најавување(?)3
cy.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org02:43, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org21:51, 25 септември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org15:14, 16 април 2015создадена со најавување(?)3
da.wikibooks.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org03:31, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org02:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org02:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:04, 27 август 2012создадена со најавување(?)314autoreview, editor
de.wikibooks.org13:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org10:59, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org04:44, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org12:31, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)42
de.wikiversity.org10:27, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org14:24, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:20, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)19
din.wikipedia.org02:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org02:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
diq.wiktionary.org19:51, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org02:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org00:12, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)31
el.wikibooks.org03:42, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
el.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org09:45, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)3
el.wikivoyage.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
eml.wikipedia.org00:58, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org01:30, 27 август 2012создадена со најавување(?)880extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)342editor
en.wikinews.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)120
en.wikisource.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)15
en.wikivoyage.org05:08, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)20
eo.wikipedia.org11:52, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
eo.wikivoyage.org19:28, 13 мај 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org02:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org06:16, 3 септември 2012создадена со најавување(?)119
es.wikibooks.org01:26, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
es.wikinews.org07:24, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org11:51, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)3
es.wikisource.org16:29, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)9
es.wikiversity.org16:23, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)9
es.wikivoyage.org14:23, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org13:54, 28 август 2017создадена со најавување(?)27
et.wikipedia.org23:47, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)41
et.wikibooks.org18:34, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org02:47, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org02:46, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org02:48, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org23:48, 14 септември 2018создадена со најавување(?)10
eu.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org02:48, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org02:48, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org02:48, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)7
fa.wikipedia.org18:16, 1 септември 2018создадена со најавување(?)4
fa.wikibooks.org14:41, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org14:41, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:42, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org14:42, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org14:43, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org14:43, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ff.wikipedia.org02:49, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)51
fiu-vro.wikipedia.org14:45, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org14:41, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org12:37, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org02:49, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikiversity.org00:18, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org23:49, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)5
fj.wikipedia.org02:49, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org02:49, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:34, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)56
fo.wikipedia.org02:49, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
fo.wikisource.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org16:29, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org01:04, 27 август 2012нова сметка(?)14.845rollbacker
fr.wikibooks.org03:19, 30 јуни 2015создадена со најавување(?)28
fr.wikinews.org17:52, 29 февруари 2016создадена со најавување(?)18
fr.wikiquote.org17:01, 5 февруари 2013создадена со најавување(?)250
fr.wikisource.org20:57, 30 јуни 2015создадена со најавување(?)46
fr.wikiversity.org20:06, 14 април 2015создадена со најавување(?)86
fr.wikivoyage.org14:32, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org07:19, 3 септември 2012создадена со најавување(?)214
fur.wikipedia.org14:33, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org15:03, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)11
gan.wikipedia.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org02:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
ga.wiktionary.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org22:52, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org14:34, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org20:00, 15 ноември 2018создадена со најавување(?)10
gl.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org18:09, 7 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)10
gn.wikipedia.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
gn.wiktionary.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org00:59, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org19:59, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:34, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org23:33, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
gu.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org02:52, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:35, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)5
ha.wiktionary.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:41, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)4
he.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:49, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hif.wikipedia.org02:53, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org02:14, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)364autopatrolled, rollbacker
hi.wikibooks.org12:34, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org10:00, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:32, 30 септември 2018создадена со најавување(?)22
hr.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org18:32, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)35
ht.wikisource.org23:27, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org16:18, 18 септември 2018создадена со најавување(?)12
hu.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org06:25, 2 декември 2018создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hy.wikipedia.org01:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)12
hy.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org02:55, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org21:47, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:17, 5 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:18, 10 септември 2012создадена со најавување(?)9
id.wikibooks.org15:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
id.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)23
ie.wikipedia.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)87
ii.wikipedia.org23:25, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org01:00, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:25, 11 септември 2012создадена со најавување(?)21
inh.wikipedia.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org00:51, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:37, 28 мај 2018создадена со најавување(?)12
is.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:42, 21 јануари 2014создадена со најавување(?)45
it.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)5
it.wikisource.org02:41, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org04:45, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)14
it.wiktionary.org02:56, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
iu.wikipedia.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)5
iu.wiktionary.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
jam.wikipedia.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikipedia.org03:33, 14 јули 2018создадена со најавување(?)29
ja.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
ja.wikivoyage.org19:17, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org01:06, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org01:01, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)4
jv.wikisource.org20:01, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org02:57, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)19
ka.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)26
ki.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org23:28, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
kl.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org00:45, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)9
km.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
kn.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org02:58, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:52, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)23
ko.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org05:00, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org23:31, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org03:30, 30 септември 2018создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org03:00, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org02:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org03:00, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)7
ky.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org03:00, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org01:38, 1 јуни 2018создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org03:32, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:49, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org18:56, 26 август 2018создадена со најавување(?)1
lb.wiktionary.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
lg.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)38
lij.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
lij.wikisource.org00:29, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org19:25, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)12
lmo.wikipedia.org03:26, 30 септември 2018создадена со најавување(?)4
lmo.wiktionary.org11:22, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)30
ln.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:27, 5 септември 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org03:01, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
lrc.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org00:50, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)22
lt.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org01:27, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)19
lv.wiktionary.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org20:02, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org05:08, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)2.132translationadmin
meta.wikimedia.org02:44, 27 август 2012создадена со најавување(?)5.697patroller, translationadmin
mg.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org23:34, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org20:04, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org18:21, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)3
mi.wiktionary.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org03:02, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
mk.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org03:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org03:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org03:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org03:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)24
ml.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org03:03, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org09:20, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org20:16, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)6
mn.wiktionary.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
mnw.wikipedia.org01:41, 7 ноември 2019создадена со најавување(?)3
mnw.wiktionary.org20:19, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)12
mr.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org12:50, 11 февруари 2018создадена со најавување(?)155
ms.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org03:05, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org23:24, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org03:06, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)10
nap.wikisource.org21:47, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
na.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)17
nds.wikibooks.org23:33, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org23:30, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org01:05, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org02:15, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ne.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
nia.wiktionary.org20:41, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:15, 2 септември 2012создадена со најавување(?)7
nl.wikibooks.org14:48, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org12:41, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org14:47, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org14:49, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org14:49, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org14:50, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org14:47, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)12
nn.wikipedia.org12:21, 7 јули 2018создадена со најавување(?)4
nn.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:41, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)3
no.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org15:45, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org00:15, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)8
nqo.wikipedia.org21:47, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)4
nrm.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
nyc.wikimedia.org12:42, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org01:05, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org00:50, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org07:06, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org10:51, 21 август 2018создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org16:27, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)8
pa.wikibooks.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)4
pdc.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org23:34, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:35, 7 февруари 2016создадена со најавување(?)19
pl.wikibooks.org08:08, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org12:43, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:12, 1 декември 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikisource.org00:38, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org23:09, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)9
pl.wiktionary.org11:18, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org03:33, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:29, 20 мај 2018создадена со најавување(?)36
pt.wikibooks.org00:59, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)9
pt.wikimedia.org15:08, 12 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org04:34, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org22:41, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)7
pt.wikiversity.org05:09, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)17
pt.wikivoyage.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)13
qu.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org03:27, 30 септември 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org23:32, 3 јули 2020создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)3
rn.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
roa-rup.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org01:28, 23 септември 2018создадена со најавување(?)34
ro.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikinews.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org23:18, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ro.wikivoyage.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)8
rue.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:26, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)33uploader
ru.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org00:04, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org15:38, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikiquote.org14:30, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org23:21, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org15:20, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)14
rw.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)11
rw.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org15:05, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:36, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)108
sc.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org02:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org18:18, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:44, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org19:24, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
shn.wiktionary.org20:44, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)9
sh.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org06:29, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:55, 24 август 2015создадена со најавување(?)1.488
simple.wiktionary.org01:02, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)15
si.wikipedia.org10:41, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org20:59, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org21:00, 3 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:38, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)54
sk.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org14:23, 30 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:57, 15 мај 2018создадена со најавување(?)117
sl.wikibooks.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org11:28, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org19:15, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org16:22, 12 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:46, 16 јули 2017создадена со најавување(?)20
so.wikipedia.org05:16, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org03:34, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:43, 2 октомври 2012создадена со најавување(?)9
sq.wikipedia.org18:03, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)328autoreview, reviewer
sq.wikibooks.org15:36, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)6
sr.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org13:40, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org05:00, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org03:35, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org00:16, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ss.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org00:16, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org06:22, 2 декември 2018создадена со најавување(?)1
su.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org00:15, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org01:29, 15 мај 2018создадена со најавување(?)71
sv.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org00:15, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sv.wikiversity.org14:30, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org04:45, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org00:14, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)52
sw.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)5
sw.wiktionary.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org00:14, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org22:55, 7 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org14:44, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)17
ta.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org00:13, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org14:30, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org00:13, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org13:28, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org09:00, 20 август 2018создадена со најавување(?)61
test.wikidata.org00:12, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)686bureaucrat (привремено), ipblock-exempt, sysop
tet.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org15:12, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
te.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org00:11, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org18:29, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org00:10, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org03:16, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)85
th.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
th.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org00:10, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ti.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:38, 21 јануари 2013создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org00:09, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org00:46, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)11
tl.wikibooks.org07:26, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org00:08, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org00:07, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org23:51, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org23:51, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:20, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)27autoreview
tr.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org23:50, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)3
tr.wiktionary.org23:49, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ts.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org23:49, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:48, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org23:48, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org23:48, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org23:47, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)4
ug.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org23:46, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org03:30, 29 јули 2018создадена со најавување(?)39
uk.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)143autopatrolled, ipblock-exempt, rollbacker
uk.wiktionary.org23:46, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org14:51, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)28
ur.wikibooks.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org23:45, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)16
uz.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org23:44, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org23:44, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)1
vec.wikisource.org00:47, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org23:44, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org23:43, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org05:08, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)63
vi.wikibooks.org22:21, 27 ноември 2018создадена со најавување(?)4
vi.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org23:43, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
vls.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)6
vo.wikipedia.org03:29, 30 септември 2018создадена со најавување(?)2
vo.wiktionary.org23:42, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:40, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org23:28, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org23:42, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:08, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)136.828propertycreator, rollbacker, translationadmin
wikimania2016.wikimedia.org01:45, 18 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org23:36, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:46, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)137
wo.wikipedia.org23:28, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org23:40, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org00:46, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)3
xal.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org23:41, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)11
xmf.wikipedia.org23:39, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:27, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:27, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)3
yue.wiktionary.org03:36, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org23:39, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org23:38, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org23:37, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org18:25, 14 февруари 2016создадена со најавување(?)8
zh.wikipedia.org00:50, 13 декември 2015создадена со најавување(?)23
zh.wikibooks.org10:16, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org01:15, 23 септември 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org03:33, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org03:35, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org23:27, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)4
zu.wiktionary.org03:36, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0