Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Defender
  • Зачленет: 23:04, 27 септември 2011 (пред 10 години)
  • Вкупно уредувања: 46.998
  • Број на приврзани сметки: 758
  • Глобална група: Надзорници
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ace.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ady.wikipedia.org18:08, 16 март 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)29
af.wikibooks.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
am.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
am.wikiquote.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
an.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ar.wikisource.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ar.wikiversity.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
ast.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)13
ast.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
as.wikisource.org19:24, 17 мај 2013создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ay.wiktionary.org19:11, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org06:02, 5 август 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org17:45, 7 ноември 2011потврдено со лозинка(?)127
az.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)8
ban.wikipedia.org00:48, 3 февруари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
bat-smg.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bd.wikimedia.org20:10, 27 март 2015создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org18:16, 11 мај 2012создадена со најавување(?)7
be.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org00:12, 28 април 2014создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)48
bg.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bg.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bi.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)15
bn.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org20:43, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
bpy.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
br.wikimedia.org17:44, 27 септември 2013создадена со најавување(?)1
br.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org17:49, 11 мај 2012создадена со најавување(?)28
bs.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikinews.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikibooks.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org04:55, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org06:07, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)2
cbk-zam.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
cdo.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ce.wikipedia.org19:12, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
chr.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)72
co.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org21:00, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
crh.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
csb.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
cs.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
cs.wikisource.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
cs.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
cu.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7autoreview
de.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
de.wikinews.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
de.wikiquote.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org20:06, 11 мај 2012создадена со најавување(?)2
de.wikivoyage.org22:22, 6 мај 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
din.wikipedia.org20:28, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org00:56, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org18:20, 7 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
el.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
el.wikiversity.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org23:36, 21 јуни 2013создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org19:13, 30 мај 2012создадена со најавување(?)13
eml.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)108
en.wikibooks.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)433editor
en.wikinews.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)3
en.wikiquote.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)105
en.wikisource.org00:34, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)21
en.wikiversity.org23:37, 2 ноември 2012потврдено со лозинка(?)77
en.wikivoyage.org21:32, 21 април 2013создадена со најавување(?)21
en.wiktionary.org19:53, 1 октомври 2011создадена со најавување(?)35
eo.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
eo.wikibooks.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:15, 13 мај 2012создадена со најавување(?)72
es.wikibooks.org21:03, 22 април 2012потврдено со лозинка(?)238
es.wikinews.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
es.wikiquote.org20:08, 11 мај 2012создадена со најавување(?)59
es.wikisource.org04:26, 22 април 2012потврдено со лозинка(?)78
es.wikiversity.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)83
es.wikivoyage.org20:48, 15 мај 2013создадена со најавување(?)4
es.wiktionary.org20:57, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)70
et.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)12
et.wikibooks.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org17:27, 20 март 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org18:11, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org18:08, 11 мај 2012создадена со најавување(?)48
eu.wikibooks.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikibooks.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org19:18, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:44, 17 октомври 2011потврдено со лозинка(?)3
fi.wikibooks.org03:02, 29 мај 2012потврдено со лозинка(?)6
fi.wikinews.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
fi.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
fj.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org03:22, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)19
fr.wikibooks.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
fr.wikinews.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikiquote.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
fr.wikisource.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org17:47, 11 мај 2013создадена со најавување(?)1
fr.wiktionary.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
fur.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
fy.wikipedia.org19:14, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
fy.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ga.wikipedia.org23:09, 16 мај 2012создадена со најавување(?)2
ga.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org04:56, 23 февруари 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org18:07, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikipedia.org18:36, 24 април 2012потврдено со лозинка(?)48
gl.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
gl.wikisource.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)18
gn.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
gn.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org20:05, 8 март 2017создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
gu.wikiquote.org20:08, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
he.wikisource.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org19:19, 6 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
hif.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)29
hi.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org10:00, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)41
hr.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
hsb.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
hu.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org20:31, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
hu.wikisource.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
hy.wikipedia.org23:05, 16 мај 2012создадена со најавување(?)24
hy.wikibooks.org19:15, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)7
hyw.wikipedia.org22:40, 29 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8
ia.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
id.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
id.wikisource.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
ie.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ie.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ik.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)127
inh.wikipedia.org03:02, 30 април 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
io.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
is.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)14
it.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
it.wikinews.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org23:03, 16 мај 2012создадена со најавување(?)15
it.wikisource.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org19:34, 6 мај 2013создадена со најавување(?)3
it.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org19:30, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
ja.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
jv.wikisource.org14:02, 8 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:58, 11 мај 2012создадена со најавување(?)25
ka.wikibooks.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ka.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org19:16, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org17:20, 24 октомври 2017создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:02, 16 мај 2012создадена со најавување(?)5
kk.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
km.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
kn.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ko.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ks.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
ku.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org18:02, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
la.wikipedia.org17:16, 16 јануари 2012создадена со најавување(?)12
la.wikibooks.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org19:17, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org20:37, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org19:46, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:06, 4 јуни 2013создадена со најавување(?)1checkuser
lo.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org21:05, 7 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)134
lt.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
lt.wikiquote.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
lv.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)64
lv.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
mad.wikipedia.org05:33, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org00:31, 17 март 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:36, 24 април 2012потврдено со лозинка(?)473
meta.wikimedia.org19:40, 10 мај 2012потврдено со лозинка(?)19.537steward, sysop
mg.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
mhr.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
min.wikipedia.org00:13, 8 мај 2013создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org20:58, 7 март 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)29
mk.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)9
ml.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org20:48, 11 мај 2012создадена со најавување(?)10
mn.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:47, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org19:18, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:20, 25 април 2012потврдено со лозинка(?)84
ms.wikibooks.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ms.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
mt.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org23:56, 13 мај 2014создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
my.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
mzn.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
nap.wikisource.org14:26, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org18:44, 19 октомври 2011потврдено со лозинка(?)4
nl.wikibooks.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)21
nl.wikimedia.org00:12, 29 мај 2013создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org20:38, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org22:34, 14 мај 2013создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)12
nn.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
nn.wikiquote.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:43, 17 октомври 2011потврдено со лозинка(?)3
no.wikibooks.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
no.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
nrm.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org11:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org17:51, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
om.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org19:19, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org21:13, 4 декември 2013создадена со најавување(?)4
pag.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
pa.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
pa.wikibooks.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org19:42, 22 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
pi.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)8autoreview
pl.wikibooks.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
pl.wikimedia.org22:33, 7 мај 2013создадена со најавување(?)8
pl.wikinews.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikiquote.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)21
pl.wikisource.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
pl.wikivoyage.org22:00, 13 мај 2013создадена со најавување(?)2
pl.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
pms.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org13:46, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ps.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:44, 17 октомври 2011потврдено со лозинка(?)2.591autoreviewer
pt.wikibooks.org23:47, 9 мај 2012потврдено со лозинка(?)876editor
pt.wikimedia.org17:24, 14 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)35
pt.wikiquote.org21:47, 22 април 2012потврдено со лозинка(?)1.847ipblock-exempt
pt.wikisource.org21:47, 20 април 2012потврдено со лозинка(?)75
pt.wikiversity.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)97
pt.wikivoyage.org03:26, 6 мај 2013создадена со најавување(?)60
pt.wiktionary.org00:01, 1 октомври 2011потврдено со лозинка(?)17.043bureaucrat, interface-admin, sysop
qu.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikibooks.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ro.wikivoyage.org20:51, 29 март 2014создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
rue.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)11
ru.wikibooks.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikimedia.org21:33, 27 мај 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ru.wikiquote.org18:22, 11 мај 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikisource.org00:49, 25 мај 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
ru.wikivoyage.org22:32, 14 мај 2013создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org17:49, 11 мај 2012создадена со најавување(?)21
rw.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sa.wikibooks.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org19:20, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
scn.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:10, 11 мај 2012создадена со најавување(?)10
sc.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
sd.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:43, 29 јули 2020создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:52, 11 мај 2012потврдено со лозинка(?)47
sh.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org21:33, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:40, 10 мај 2012потврдено со лозинка(?)55
simple.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
si.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
si.wikibooks.org18:22, 11 мај 2012создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org21:20, 13 мај 2012создадена со најавување(?)172
sk.wikibooks.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sk.wikiquote.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)67
sl.wikibooks.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sl.wikiversity.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sm.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:25, 30 мај 2012создадена со најавување(?)27
so.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
so.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org04:26, 22 април 2012создадена со најавување(?)49
sq.wikipedia.org20:07, 11 мај 2012создадена со најавување(?)63
sq.wikibooks.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)12
sr.wikibooks.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
sr.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org19:21, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
su.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
sv.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org22:43, 14 мај 2013создадена со најавување(?)1
sv.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
sw.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
sw.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org01:48, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:15, 29 април 2012потврдено со лозинка(?)30
ta.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org19:25, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org19:25, 30 мај 2012создадена со најавување(?)33sysop
test.wikidata.org00:06, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:47, 11 мај 2012создадена со најавување(?)6
te.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
th.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:18, 21 април 2012потврдено со лозинка(?)83
tl.wikibooks.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
tl.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org19:22, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
tr.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikinews.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)28
tr.wikiquote.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)13
tr.wikisource.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)6
tr.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)48
ts.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
tt.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
tw.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:26, 9 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org16:57, 17 август 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ug.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
uk.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org17:57, 11 мај 2012создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org23:41, 14 мај 2013создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
ur.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)4
uz.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org03:30, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)5
vi.wikibooks.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
vi.wikiquote.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
vi.wikisource.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org23:47, 20 август 2013создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikibooks.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:23, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
war.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
wa.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:02, 27 ноември 2012создадена со најавување(?)313
wikimania2014.wikimedia.org17:54, 17 март 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2015.wikimedia.org01:03, 3 јули 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2016.wikimedia.org18:34, 10 август 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org01:13, 10 мај 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org10:49, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)1
wikimania.wikimedia.org21:40, 16 јули 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
xal.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)7
za.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
za.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
zh-yue.wikipedia.org18:03, 11 мај 2012создадена со најавување(?)5
zh.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)10
zh.wikibooks.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org23:41, 23 јуни 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:16, 15 јануари 2014создадена со најавување(?)5
zh.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org19:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0