Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: DannyH (WMF)
  • Зачленет: 19:18, 22 април 2014 (пред 8 години)
  • Вкупно уредувања: 7.509
  • Број на приврзани сметки: 146
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org16:55, 24 јули 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org01:44, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org22:53, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:41, 5 декември 2014создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org20:14, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:55, 16 март 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:41, 21 декември 2015создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org01:53, 21 јули 2016создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org01:52, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:04, 31 август 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org21:43, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org18:29, 18 септември 2020создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org20:23, 19 март 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:43, 21 декември 2015создадена со најавување(?)1
be.wikisource.org02:22, 9 септември 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org02:04, 13 февруари 2015создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org19:38, 4 август 2015создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org18:37, 11 јули 2016создадена со најавување(?)2
br.wikimedia.org00:10, 28 март 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org19:33, 21 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:32, 4 декември 2014создадена со најавување(?)46
ceb.wikipedia.org23:39, 3 март 2015создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org00:26, 25 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org01:55, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)531
cs.wikipedia.org23:45, 21 декември 2015создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org20:34, 30 септември 2014создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org17:58, 9 мај 2014создадена со најавување(?)1
de.wikisource.org21:32, 24 октомври 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:14, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org21:50, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org20:05, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:18, 22 април 2014нова сметка(?)913extendedconfirmed
en.wikibooks.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)2
en.wikiquote.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)2
en.wikisource.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)4
en.wikiversity.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org01:02, 18 април 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org17:58, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org01:14, 5 декември 2014создадена со најавување(?)1
es.wikibooks.org19:53, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org18:33, 15 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org00:16, 26 ноември 2016создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org22:56, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org00:47, 14 јули 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org20:38, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:26, 12 декември 2014создадена со најавување(?)1
fi.wikimedia.org01:08, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:15, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)8
fr.wikipedia.org19:00, 13 август 2014создадена со најавување(?)42
fr.wikinews.org20:37, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org15:02, 23 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org02:03, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:48, 24 септември 2015создадена со најавување(?)10
gl.wikipedia.org00:07, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org00:08, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
gu.wikipedia.org23:44, 10 август 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:54, 2 септември 2014создадена со најавување(?)25
hi.wikipedia.org19:15, 12 декември 2014создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org00:57, 19 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org19:14, 4 март 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:15, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org00:10, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org20:52, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org01:14, 29 октомври 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org01:11, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:14, 5 декември 2014создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org00:45, 2 декември 2015создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org00:30, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org00:29, 25 јули 2015создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org10:06, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:49, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)1
ksh.wikipedia.org01:07, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:10, 24 август 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org01:17, 17 јуни 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:19, 22 април 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org00:13, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org00:09, 26 август 2015создадена со најавување(?)8
www.mediawiki.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)1.672sysop
meta.wikimedia.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)3.917
mk.wikipedia.org20:16, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:48, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org00:14, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org23:24, 7 септември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:09, 9 септември 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikibooks.org01:48, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org19:41, 2 октомври 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:48, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org01:43, 5 декември 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org10:06, 18 мај 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org13:50, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org02:02, 19 јули 2016создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org01:01, 19 март 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org02:22, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)3
pl.wikipedia.org20:39, 5 декември 2014создадена со најавување(?)17
pt.wikipedia.org20:44, 5 декември 2014создадена со најавување(?)59
pt.wikibooks.org02:04, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org00:44, 22 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:21, 9 септември 2014создадена со најавување(?)11
ru.wikinews.org18:04, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org19:37, 7 март 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org23:36, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:52, 21 јули 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:03, 22 септември 2016создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:02, 31 август 2020создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org23:38, 31 јули 2015создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org02:17, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:02, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:06, 2 јули 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org00:19, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:15, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:38, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org00:31, 25 јули 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org00:16, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org21:02, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org01:35, 21 мај 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org00:19, 6 февруари 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:46, 31 јули 2015создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org02:16, 1 август 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org20:14, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org23:35, 12 август 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org19:35, 8 септември 2016создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org00:44, 14 март 2015создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org06:28, 28 мај 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org23:57, 7 јануари 2015создадена со најавување(?)86
test.wikidata.org20:39, 29 мај 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org00:51, 12 февруари 2015создадена со најавување(?)12
th.wikipedia.org22:15, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org00:17, 22 декември 2015создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org18:33, 28 октомври 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:48, 5 декември 2014создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org17:57, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org01:48, 24 јули 2015создадена со најавување(?)2
www.wikidata.org19:25, 22 април 2014создадена со најавување(?)75
wikimania2014.wikimedia.org20:54, 21 јули 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org01:24, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)2
wikimania2016.wikimedia.org03:29, 2 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org02:45, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)5
wikimania2018.wikimedia.org23:52, 6 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org23:46, 7 август 2018создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org23:08, 30 март 2015создадена со најавување(?)9