Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Daniel
  • Зачленет: 07:22, 26 март 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 71.427
  • Број на приврзани сметки: 301
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
aa.wikibooks.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ab.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org03:08, 14 август 2009создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org04:11, 2 декември 2008создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ak.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
als.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
am.wikipedia.org01:10, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)0
am.wikiquote.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikibooks.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wikiquote.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ang.wiktionary.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)6
an.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
an.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
arc.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)5
ar.wikibooks.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikiquote.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
arz.wikipedia.org03:09, 31 август 2009создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ast.wikibooks.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ast.wikiquote.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
as.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
as.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
av.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
av.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
ay.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)5
ay.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wikiquote.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wikisource.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
az.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bcl.wikipedia.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)3
bg.wikibooks.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org08:38, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bh.wiktionary.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikibooks.org08:39, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
bpy.wikipedia.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)3
br.wikimedia.org13:13, 22 октомври 2014создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)3
bs.wikibooks.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org08:40, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:18, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ch.wiktionary.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:24, 8 август 2009потврдено со лозинка(?)372autopatrolled, rollbacker
co.wikipedia.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org08:41, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:42, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)3
cs.wikisource.org12:28, 13 август 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:55, 26 јуни 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)4
de.wikipedia.org23:28, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)3
de.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org01:06, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org15:18, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:46, 1 март 2013создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:22, 26 март 2008домашно вики(?)65.827autoreviewer, sysop
en.wikibooks.org14:47, 11 август 2009создадена со најавување(?)3
en.wikinews.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1.567
en.wikiquote.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)17
en.wikisource.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)241
en.wikiversity.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)0
en.wikivoyage.org13:20, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:43, 30 март 2008создадена со најавување(?)16
eo.wikipedia.org06:21, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
es.wikibooks.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
es.wikinews.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
es.wikiquote.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
es.wikisource.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
es.wikiversity.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)1
es.wikivoyage.org10:03, 25 февруари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
et.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
fa.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
fi.wikipedia.org15:18, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:12, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)44
fr.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)2
fr.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org06:05, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org07:19, 2 јуни 2008создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org14:27, 12 август 2009создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org02:15, 30 мај 2008создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)3
gl.wikipedia.org12:11, 14 август 2012создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org02:39, 26 април 2010создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org04:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
he.wikibooks.org10:21, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
he.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:21, 26 март 2009создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org16:11, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org23:11, 15 мај 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org07:47, 29 мај 2008создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org06:21, 9 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org04:01, 29 септември 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:18, 19 април 2015создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org15:11, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
id.wikiquote.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
incubator.wikimedia.org06:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)6
is.wikibooks.org10:12, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org10:13, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org10:13, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)1
it.wikibooks.org16:12, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)5
it.wiktionary.org14:11, 9 септември 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:04, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
ja.wikibooks.org17:00, 24 ноември 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org10:09, 24 септември 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org14:59, 15 јули 2009создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
ko.wikisource.org06:54, 4 јуни 2008создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org04:16, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org07:43, 17 август 2009создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
lv.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
www.mediawiki.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
meta.wikimedia.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)1.476autopatrolled
ml.wikipedia.org07:43, 16 март 2013создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:32, 4 август 2014создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:38, 6 март 2013создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
mt.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
nds.wikipedia.org15:24, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org11:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org06:20, 12 јуни 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
nl.wikibooks.org10:29, 20 март 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org08:31, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
nn.wiktionary.org08:04, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
no.wikipedia.org11:25, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org22:28, 11 септември 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org15:27, 1 јуни 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:48, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
pl.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
pnt.wikipedia.org16:22, 8 април 2009создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)6
pt.wikibooks.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
pt.wikinews.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
pt.wikisource.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
pt.wikivoyage.org08:34, 21 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
ro.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
ro.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)1
ru.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org23:55, 6 јуни 2008создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:49, 27 јануари 2022создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org04:45, 7 март 2009создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
simple.wikipedia.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)72
simple.wikibooks.org17:12, 1 октомври 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org17:12, 1 октомври 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org17:12, 1 октомври 2008создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org05:13, 27 март 2009создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
sl.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
sl.wikibooks.org16:09, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
wikisource.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
species.wikimedia.org07:22, 26 март 2008потврдено со лозинка(?)0
sq.wikipedia.org12:11, 10 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
sr.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org08:09, 28 јули 2009создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
sv.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org17:16, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org07:22, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)2
te.wikipedia.org02:29, 24 февруари 2013создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
th.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)2
tr.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
tt.wikipedia.org08:06, 26 август 2009создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org07:31, 12 август 2009создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:46, 24 јануари 2013создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org07:44, 17 август 2009потврдено со лозинка(?)3
vi.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
vi.wiktionary.org22:28, 11 септември 2014создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org08:30, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org12:27, 22 мај 2008создадена со најавување(?)2
wa.wiktionary.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:49, 23 јули 2013создадена со најавување(?)1.646
wikimania2007.wikimedia.org01:08, 31 август 2014потврдено со лозинка(?)0
wikimania2008.wikimedia.org07:22, 26 март 2008потврдено по е-пошта(?)1
wikimania2009.wikimedia.org12:22, 14 мај 2008создадена со најавување(?)1
wikimania2010.wikimedia.org01:47, 25 март 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org17:35, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org15:20, 24 април 2014создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org11:41, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org11:57, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org07:51, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org13:34, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:11, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
za.wikipedia.org13:33, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org13:33, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org13:33, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org13:33, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org13:33, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)1
zh.wikibooks.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org08:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org20:10, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org07:53, 26 март 2008сметка обединета од администратор(?)0
zu.wikipedia.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org13:32, 29 мај 2008создадена со најавување(?)0