Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Dajasj
  • Зачленет: 15:03, 16 мај 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 138.236
  • Број на приврзани сметки: 76
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org13:57, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:28, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:54, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org22:28, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org17:08, 27 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org12:47, 2 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:04, 3 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org18:17, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)817autopatrolled, ipblock-exempt
cs.wikipedia.org00:05, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:51, 28 декември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:39, 8 април 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org14:03, 31 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org19:22, 18 мај 2010создадена со најавување(?)6.380extendedconfirmed
en.wikibooks.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org23:09, 31 август 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:52, 16 декември 2020создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org13:35, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:44, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:36, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org11:31, 30 мај 2016создадена со најавување(?)4
fr.wikinews.org15:53, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org15:53, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org18:21, 29 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:33, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:42, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org11:59, 30 декември 2020создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:32, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org09:32, 29 април 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:58, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:44, 14 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org14:15, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:50, 29 април 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org21:14, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:34, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)2
meta.wikimedia.org00:14, 28 август 2011создадена со најавување(?)19
ms.wikipedia.org22:54, 15 март 2022создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org18:48, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)3
nl.wikipedia.org15:03, 16 мај 2010нова сметка(?)20.565sysop
nl.wikimedia.org19:55, 5 јануари 2021создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org21:30, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org15:16, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org23:49, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org21:35, 30 април 2016создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org12:57, 20 јуни 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org11:04, 30 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org10:47, 3 октомври 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org15:43, 26 декември 2020создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org09:11, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:01, 12 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org09:37, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org22:28, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:40, 6 април 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org02:12, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:15, 8 декември 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org18:19, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org16:32, 28 декември 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org19:26, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:10, 2 ноември 2013создадена со најавување(?)110.438ipblock-exempt
wikimania.wikimedia.org09:18, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:47, 9 март 2021создадена со најавување(?)0